Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

supratau smile.gif Aš jau tame LadyCup puslapyje atkreipiau dėmesį, kad skystos priemonės tokios, kad jomis nevalyčiau daikto, kuris paskui dedamas į vidų blush2.gif Tikrai pakaktų paprasto virinimo. Gal būtų gerai, tarkim, ir normalios sudėties vaikiškos drėgnos servetėlės? g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif aš jau ne pirmą ciklą naudoju taurelę, tai ji man thumbup.gif tiesa, pirmas dienas plauku kaip reikalas, tai plaunu kas tris valandas. taigi, pirksiu ir didesnę smile.gif su įdėjimu problemų neturiu, tik va šiand atradau, kad atsisėdus taurelė įstumiama giliau ir geriau. anksčiau vonioj stovėdama dėjaus, tai įklotėlyje lašelių kraujo būdavo, ir nemažai. o dbr - nieko thumbup.gif nors tik pirma mmm diena.
labai džiaugiuos pirkiniu, o didesnę pirksiu tik dėl savo patogumo, nes šiaip ar taip, plaukiu.. doh.gif
tiesa, sutapimas, ar ne, bet taurelės dėka mmm sutrumpėjo viena diena, o ir dingo nemalonus kvapas, kuris mane lankė po kiekvienų "dienų" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 06 28, 12:07)
supratau smile.gif Aš jau tame LadyCup puslapyje atkreipiau dėmesį, kad skystos priemonės tokios, kad jomis nevalyčiau daikto, kuris paskui dedamas į vidų  blush2.gif Tikrai pakaktų paprasto virinimo. Gal būtų gerai, tarkim, ir normalios sudėties vaikiškos drėgnos servetėlės?  g.gif

Šitos servetėlės specialiai taurelei, be to, sudėtis labai paprasta smile.gif
http://www.lunette.l...eteles-677.html
Atsakyti
Sveikos, nusipirkau ir aš sauluks vaistinėj. Labai patenkinta. Įsidėjau iš pirmo karto. Pliusai visi jau minėti. Minusai-kruvinos rankos, na ir prateka,kai prisipildo, ryte vos spėjau. Jokio kvapo, jokių šiūkšlių, jokio streso, kad prasidės staiga ir neturėsiu. Jokio niezulio ir ,, pilnų" kelnaičių.Valio. AŠ PATENKINTA thumbup.gif
Atsakyti
kas dar neturi, galima bandyti sudalyvauti DivaCup konkurse 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 06 30, 15:34)
kas dar neturi, galima bandyti sudalyvauti DivaCup konkurse  4u.gif

bet kad prizas tai įklotai arba tamponai biggrin.gif įdomiai čia biggrin.gif

o į temą, tai man jau praėjo antras ciklas su taurele. Viskas jau geriau nei iš pradžių, tik gausiom dienom su taurele baisoka iš namų eit, nes greit ima bėgti per viršų, o viešam tualete nesugebėčiau sklidinos išsiimt visko neišlaisčius. Ir šiaip išsiimant kai jau belieka tik kraštelį ištraukt, tai pradeda skaudėt, kažkoks kietas tas kraštelis...
Atsakyti
Man baigiasi pirmosios mėnesinės su taurele bigsmile.gif

Pirkau DivaCup Ozo vaistinėje (mažesnį dydį). Kainavo 93 Lt, bet nereikėjo laukti. Buvau čia prisiskaičiusi apie taurelės didumą, tai kažkaip neišgąsdino, nors tikrai nėra maža smile.gif

Pirmąsias dienas prabėgo... Galbūt dėl to, kad dar nemokėjau įsidėti, gal dėl sudėtingų sąlygų (buvau ne namie, o kaime, sode, kur tik lauko tualetai yra...), o gal dėl to, kad man pirmąsias dienas mėnesinės itin gausios ir paprastai naudodavau ir tamponą, ir paketą (tai dabar tamponą pakeičiau taurele). Ar yra tokių, kurioms taip ir neužtenka tik taurelės gausesnėmis dienomis? unsure.gif

Vėlesnėmis, tai tik koks lašiukas prabėgo per dieną, keisti užteko tik ryte ir vakare, buvau su kasdieniu įklotu. Tikrai labai smagu buvo, kažkaip ramiai šviesius drabužius nešiojau ir šiaip gera, gaivu, o juk tokios karštos dienos... thumbup.gif

Dėl įsidėjimo, tai kažkaip nekilo sunkumų nuo pat pirmo karto, niekas neduria, nors uodegėlės nekirpau. Tik nežinau, ar tinkamoje vietoje dedu (gal dėl to ir prabėga...). Apvedant aplink pirštu atrodo, kad viskas gerai, dar dėl visa ko šiek tiek žemyn trukteliu. O kaip tą taurelę pasukti ratu? Man niekaip neišeina g.gif Ir ji kažkaip natūraliai šiek tiek kreivai įsitaiso. Ar taip turi būti?

Ir paskutiniai klausimėliai smile.gif Ar nuplovus taurelę prieš įsidedant ją reikia šluostyti? Ir ar maudėsi kas nors su taurele ežere, jūroje, baseine? Ar viskas gerai buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramera: 01 liepos 2010 - 12:06
Lygiai tokios pačios problemos buvo ir man. Lauksim kitų mmm ir mokysimės toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramera @ 2010 07 01, 13:05)
1. O kaip tą taurelę pasukti ratu? Man niekaip neišeina  g.gif Ir ji kažkaip natūraliai šiek tiek kreivai įsitaiso. Ar taip turi būti?

2. Ir paskutiniai klausimėliai  smile.gif  Ar nuplovus taurelę prieš įsidedant ją reikia šluostyti?

1. Aš pasuku paėmus ne už uodegėlės, o už taurelės apačios. Tos dalies, kuri yra nelygi. Kaip supratau daug kam ši taurelė įsitaiso kreivai. Man taip pat.

2. Aš nuplovusi nešluostau.
Atsakyti
QUOTE(jazzcat @ 2010 06 30, 18:36)
bet kad prizas tai įklotai arba tamponai biggrin.gif  įdomiai čia biggrin.gif

na kurgi biggrin.gif Ir 30 proc. nuolaida taurelę įsigyti - pats pirmasis pasirinkimo variantas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramera @ 2010 07 01, 13:05)
Ir paskutiniai klausimėliai  smile.gif  Ar nuplovus taurelę prieš įsidedant ją reikia šluostyti? Ir ar maudėsi kas nors su taurele ežere, jūroje, baseine? Ar viskas gerai buvo?

nereiktų šluostyti, daug higieniškaiu tik nuplautą naudoti.
Taip, viskas buvo super gerai thumbup.gif
Atsakyti
nešluostau. o kad neišlaistyti, tai keičiu ant tualeto sėdėdama, tai iškart viskas išbėga į jį. maudžiausi du kartus, pirmą kartą pačią gausiausią dieną. taiiip apsidžiaugiau, kad turiu taurelę, nes tądien namuose dingo vanuo, o vakare buvau susiruošus vykt su draugais per naktį į gamtą. o galva mano tai neplauta,neisiu tokia.. tai variau maudytis į karjerus, viskas ok buvo. 4u.gif kitą kartą tai buvo trečia mėnesinių diena, taurelė manyje jau buvo aštuonias valandas. tai išsimaudžius pradėjo pro šoną varyt. čia nuo vandens, ar kad persipildė? išėmus nepamačiau, ar buvo pilna, nes kaip jau minėjau, tai viskas iškart į unitazą išbėga, kai keičiuos.. g.gif
ir šiaip jau išbandžiau taurelę blogesnėm sąlygom: gausiausia diena, naktis, lauko wc. ir viskas pavyko puikiai. mirksiukas.gif susitvarkiau greitai ir efektingai. smile.gif jei ne taurelė, tai būčiau tą dieną likus namie, o ne su draugais.. schmoll.gif bet dabar jau galiu nebegalvoti, ar man bus/nebus mmm per kažkokį tai įvykį. ax.gif
ankčiau galvodavau, kad mano mmm gausios, nes matydavau didžiulius kraujo plėmus paketuose, jausdavau kiekvieną tekantį lašą, neretai prebėgdavo. o dabar, kai turiu taurelę, kai ją keičiu max keturiskart per parą, suvokiu, kad klydau. beje, nieko tokio, kad taurelę laikau ilgai ( iki 12 h) , kad net gausiausią dieną nekeičiu itin dažnai? nematau reikalo keist, jei tik pusė tėra prisipildę.. unsure.gif
Atsakyti