Rasma, o kokia kaina tu kempineliu?
QUOTE(Kriiste @ 2010 06 22, 11:07)
Rasma, o kokia kaina tu kempineliu?
Maždaug 35-40 Lt. pardavimo kaina gautųsi, jei įskaičiuoti visas patiriamas išlaidas ir nenuplėšti su LT antkainiais
Kai siunčiausi sau pabandymui, tai man vid. gavosi 46 Lt.
Bet su kempinėle, kaip su puodeliu. Arba išsiplauni ir dediesi, arba jei kur viešumoje, darbe, sąlygų nėra, tai rekomenduoja jas dvi įsigyti ir konteineriuką (o tas tai labai panašus į tokį indelį kaip tyrimus nešam, tad pirkti nelabai ir pasimoka). Aišku daiktas daugakrtinis, bet jei pirkti dvi su indeliu, tai pigiau menstruacinio puodelio nelabai gausis - l.panaši kaina.
"LadyCup" siunčiuosi, tai man mažiau kainavo nei perkant LT "Mooncup"...mokėjau, jei gerai pamenu 96 Lt. Vienžo - siųstis turbūt visada labiau apsimoka, nei čia pirkti
Šiaip juokiuosi, kad kaip niekada dabar laukiu mėnesinių, norisi daug ką išbandyti
QUOTE(Rasma @ 2010 06 22, 09:04)
Labai senas, nebetinkamas naudoti kempinėles galima kompostuoti, jos natūraliai suyra arba kaip teigia vėlgi gamintojai: išvirinti ir naudoti kosmetikos tikslais na, kaip kempinėles kuriomis prausiamąsi, dengiama krempudra ir pan.
Man taip pat labiau priimtina taurelė, nei kempinėlė. Labiausiai patiko šitas teiginys
QUOTE(myself @ 2010 06 22, 20:28)
Man taip pat labiau priimtina taurelė, nei kempinėlė. Labiausiai patiko šitas teiginys
jo, ypac paskutine sakinio dalis
QUOTE(myself @ 2010 06 22, 20:28)
QUOTE(Kriiste @ 2010 06 22, 23:37)
jo, ypac paskutine sakinio dalis
Jūs čia nesijuokit
Aš tai bendravau su gamintojais ir didmenininkais, tai jie labai 'atsipūtę' ir 'natūralūs' šiuo klausimu Jau perliukų išgirdau, visų net nerašysiu Tarp kitko ką parašiau, tai ir buvo pasakyta Ir dar perspėjo, kad nebandyčiau atvirkščiai, t.y. pigumo ir taupumo dėlei kosmetinės kempinėlės 'ten' kišt , nes kempininiai tamponai iš spec. tekstūros kempinės (smulkių porų ir atitinkamo tanumo) gaminami
Beje, rašydama apie kainą, tai pamiršau paminėti, kad pakuotę sudaro 2 vnt. medvilniniame maišelyje, t.y. kaina už dvi kempinėles Aš tik dabar peržiūrėjau savo užrašus ir pamačiau, kad nusišnekėjau , jog 2 kempinėlės kainuoja kaip menstruacinis puodelis..nea, gaunasi perpus pigiau Siunčiausi tik pvz. ir jau susimaišiau visai kur už ką ir kiek mokėjau, atostogų labai reikia Internete kainuoja 8-18 svarų+siuntimas.
O jei rimtai, tai daiktas kaip daiktas, jei be lyrinių nukrypimų apie antrinį panaudojimą
Saugus dioksinų atžvilgiu, kas teigiama nėr visai saugu naudojant įprastus tamponus , vid. tinkamas naudoti 1 metus ar net ilgiau.
Prisiskaičiau jūsų atsiliepimų Nors seniai svarsčiau apie jos būtinumą, bet suviliojot Ačiū už nuorodą iherb ir nuolaidų kuponą Iš ten ir pirkau DivaCup, žiūrėsiu ar patiks Pirmą kartą teko mokėti ne paypal, tai bijojau kokius ten duomenis reiks vest Bet viskas lyg ir gerai, pinigų ne pritrūko, tikiuosi ir siuntinukas iki kitų mmm ateis
QUOTE(irisas @ 2010 06 23, 11:57)
Prisiskaičiau jūsų atsiliepimų Nors seniai svarsčiau apie jos būtinumą, bet suviliojot Ačiū už nuorodą iherb ir nuolaidų kuponą Iš ten ir pirkau DivaCup, žiūrėsiu ar patiks Pirmą kartą teko mokėti ne paypal, tai bijojau kokius ten duomenis reiks vest Bet viskas lyg ir gerai, pinigų ne pritrūko, tikiuosi ir siuntinukas iki kitų mmm ateis
O jei ne paslaptis kiek gaunasi skaičiuojant dabartiniu kursu ta "DivaCup" kaina su siuntimu?
Mano taurelė irgi atkeliavo Papirkau iš gamintojo "LadyCup".
Lyginant su "MoonCup", bent jau man, tai naujoji taurelė tikrai jaučiasi nepalyginamai minkštesnė ir daug lengviau susilanksto, o ir 'limited edition' spalvytė - rausva (nuotraukoje iš dešinės)
QUOTE(Rasma @ 2010 06 23, 13:16)
O jei ne paslaptis kiek gaunasi skaičiuojant dabartiniu kursu ta "DivaCup" kaina su siuntimu?
Lyginant su "MoonCup", bent jau man, tai naujoji taurelė tikrai jaučiasi nepalyginamai minkštesnė ir daug lengviau susilanksto, o ir 'limited edition' spalvytė - rausva (nuotraukoje iš dešinės)
71 lt panašiai. Pradėjo doleris brangt O kiek kainuoja ladycup? kiek žiūrėjau brangesnis Man tie maišeliai labai gražūs, vien dėl jų turbūt pirkčiau
QUOTE(Rasma @ 2010 06 23, 11:16)
tiesa pasakius nors mazai dar patirties tame turiu, bet man Mooncup irgi kietoka pasirode, todel dar nusipirkau ir Divacu, kuri atrodo truputi minkstesne. dabar laukiu mmm, bandysiu ta ir ana, tada zinosiu ar kietumas privalumas, ar skirtumas
QUOTE(irisas @ 2010 06 23, 15:11)
71 lt panašiai. Pradėjo doleris brangt O kiek kainuoja ladycup? kiek žiūrėjau brangesnis Man tie maišeliai labai gražūs, vien dėl jų turbūt pirkčiau
Aha, tai nėr labai brangiai
Man kainavo 78 Lt. su visko, t.y. siuntimo kaina
Jei būčiau ėmusi geltonos spalvos, tai būtų buvę dar pigesnės Šita taurelė yra standartine kaina, t.y. dėl spalvos ji nepabrangsta nuo 'bazinio' modelio
Beje, maišeliai įeina į komplektaciją Būtent tokie, kokie parodyti ties taurele.
Papildyta:
QUOTE(ajaja @ 2010 06 23, 15:17)
tiesa pasakius nors mazai dar patirties tame turiu, bet man Mooncup irgi kietoka pasirode, todel dar nusipirkau ir Divacu, kuri atrodo truputi minkstesne. dabar laukiu mmm, bandysiu ta ir ana, tada zinosiu ar kietumas privalumas, ar skirtumas
Sunku pasakyti, žinokit čia kaip kam Aš po "Mooncup" parduotuvėje čiupinėjau "Lunette", tai ji man irgi minkštesnė pasirodė, vos nenusipirkau "Biosaloje", sulaikė tik 108 Lt kaina
Vienžo prie "MoonCup" nebegrįšiu, atitarnavo jau man..kaip tik atostogos po poros dienų, važiuosiu atostogaut ir mano dienos , tai jau bandysiu naują.
Kadangi aš ne naujokė ("MoonCup" turiu), moku naudotis, niekas nesilaisto, įsidedu lengvai ir išimu lengvai, žinau kas per daiktas, tai jau man norėjosi komforto ir taip vad. 'navarotų' Spalvytės, didesnio taurelės minkštumo, gražaus maišelio ir pan.
QUOTE(Rasma @ 2010 06 23, 15:38)
Aha, tai nėr labai brangiai
Jei būčiau ėmusi geltonos spalvos, tai būtų buvę dar pigesnės Šita taurelė yra standartine kaina, t.y. dėl spalvos ji nepabrangsta nuo 'bazinio' modelio
Beje, maišeliai įeina į komplektaciją Būtent tokie, kokie parodyti ties taurele.
Papildyta:
Sunku pasakyti, žinokit čia kaip kam Aš po "Mooncup" parduotuvėje čiupinėjau "Lunette", tai ji man irgi minkštesnė pasirodė. Vienžo prie "MoonCup" nebegrįšiu, atitarnavo jau man.. Kadangi aš ne naujokė, moku naudotis, niekas nesilaisto, įsidedu lengvai ir išimu lengvai, žinau kas per daiktas, tai jau man norėjosi komforto ir taip vad. 'navarotų' Spalvytės, didesnio taurelės minkštumo, gražaus maišelio ir pan.
Papildyta:
Sunku pasakyti, žinokit čia kaip kam Aš po "Mooncup" parduotuvėje čiupinėjau "Lunette", tai ji man irgi minkštesnė pasirodė. Vienžo prie "MoonCup" nebegrįšiu, atitarnavo jau man.. Kadangi aš ne naujokė, moku naudotis, niekas nesilaisto, įsidedu lengvai ir išimu lengvai, žinau kas per daiktas, tai jau man norėjosi komforto ir taip vad. 'navarotų' Spalvytės, didesnio taurelės minkštumo, gražaus maišelio ir pan.
o kažin kuom skiriasi ladycup ir divacup galejai anksciau "pareklamuot" tai buciau ir su graziu maiseliu griebus
QUOTE(irisas @ 2010 06 23, 15:41)
o kažin kuom skiriasi ladycup ir divacup galejai anksciau "pareklamuot" tai buciau ir su graziu maiseliu griebus
Žinokit sunku pasakyti, labai geri atsiliepimai ir apie "DivaCup". Manau neprašovėt Populiari, plačiai naudojama, yra ir tų, ir anų taurelių gerbėjų - čia grynai subjektyvūs pojūčiai ir simpatijos, manau, kad bus patogi naudoti, o kietumas-minkštumas dalinai sąlyginis Savo dydžiu, dizainu - atvirai pasakius - jos man visos panašios
Kaip 'minkščiausias' daugiausiai vertina "Yuuki" ir "LadyCup". "Yuuki" šiek tiek brangesnės gaunasi.
Maišelį tokį galima atskirai nusipirkti