Įkraunama...
Įkraunama...

Menstruacinė taurelė

Rasma, o kokia kaina tu kempineliu?
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 06 22, 11:07)
Rasma, o kokia kaina tu kempineliu?

Maždaug 35-40 Lt. pardavimo kaina gautųsi, jei įskaičiuoti visas patiriamas išlaidas ir nenuplėšti su LT antkainiais biggrin.gif
Kai siunčiausi sau pabandymui, tai man vid. gavosi 46 Lt.

Bet su kempinėle, kaip su puodeliu. Arba išsiplauni ir dediesi, arba jei kur viešumoje, darbe, sąlygų nėra, tai rekomenduoja jas dvi įsigyti ir konteineriuką (o tas tai labai panašus į tokį indelį kaip tyrimus nešam, tad pirkti nelabai ir pasimoka). Aišku daiktas daugakrtinis, bet jei pirkti dvi su indeliu, tai pigiau menstruacinio puodelio nelabai gausis - l.panaši kaina.

"LadyCup" siunčiuosi, tai man mažiau kainavo nei perkant LT "Mooncup"...mokėjau, jei gerai pamenu 96 Lt. doh.gif Vienžo - siųstis turbūt visada labiau apsimoka, nei čia pirkti g.gif

Šiaip juokiuosi, kad kaip niekada dabar laukiu mėnesinių, norisi daug ką išbandyti doh.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 06 22, 09:04)
Labai senas, nebetinkamas naudoti kempinėles galima kompostuoti, jos natūraliai suyra arba kaip teigia vėlgi gamintojai: išvirinti ir naudoti kosmetikos tikslais doh.gif na, kaip kempinėles kuriomis prausiamąsi, dengiama krempudra ir pan.

Man taip pat labiau priimtina taurelė, nei kempinėlė. Labiausiai patiko šitas teiginys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(myself @ 2010 06 22, 20:28)
Man taip pat labiau priimtina taurelė, nei kempinėlė. Labiausiai patiko šitas teiginys  smile.gif

jo, ypac paskutine sakinio dalis lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(myself @ 2010 06 22, 20:28)
Man taip pat labiau priimtina taurelė, nei kempinėlė. Labiausiai patiko šitas teiginys  smile.gif

QUOTE(Kriiste @ 2010 06 22, 23:37)
jo, ypac paskutine sakinio dalis lotuliukas.gif  doh.gif

Jūs čia nesijuokit lotuliukas.gif

Aš tai bendravau su gamintojais ir didmenininkais, tai jie labai 'atsipūtę' ir 'natūralūs' šiuo klausimu rolleyes.gif biggrin.gif Jau perliukų išgirdau, visų net nerašysiu cool.gif Tarp kitko ką parašiau, tai ir buvo pasakyta biggrin.gif Ir dar perspėjo, kad nebandyčiau atvirkščiai, t.y. pigumo ir taupumo dėlei kosmetinės kempinėlės 'ten' kišt doh.gif lotuliukas.gif , nes kempininiai tamponai iš spec. tekstūros kempinės (smulkių porų ir atitinkamo tanumo) gaminami smile.gif

Beje, rašydama apie kainą, tai pamiršau paminėti, kad pakuotę sudaro 2 vnt. medvilniniame maišelyje, t.y. kaina už dvi kempinėles 4u.gif Aš tik dabar peržiūrėjau savo užrašus ir pamačiau, kad nusišnekėjau doh.gif , jog 2 kempinėlės kainuoja kaip menstruacinis puodelis..nea, gaunasi perpus pigiau ax.gif Siunčiausi tik pvz. ir jau susimaišiau visai kur už ką ir kiek mokėjau, atostogų labai reikia smile.gif Internete kainuoja 8-18 svarų+siuntimas.

O jei rimtai, tai daiktas kaip daiktas, jei be lyrinių nukrypimų apie antrinį panaudojimą biggrin.gif
Saugus dioksinų atžvilgiu, kas teigiama nėr visai saugu naudojant įprastus tamponus g.gif , vid. tinkamas naudoti 1 metus ar net ilgiau.
Atsakyti
Prisiskaičiau jūsų atsiliepimų karsta.gif Nors seniai svarsčiau apie jos būtinumą, bet suviliojot biggrin.gif Ačiū už nuorodą iherb ir nuolaidų kuponą thumbup.gif Iš ten ir pirkau DivaCup, žiūrėsiu ar patiks rolleyes.gif Pirmą kartą teko mokėti ne paypal, tai bijojau kokius ten duomenis reiks vest biggrin.gif Bet viskas lyg ir gerai, pinigų ne pritrūko, tikiuosi ir siuntinukas iki kitų mmm ateis
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2010 06 23, 11:57)
Prisiskaičiau  jūsų atsiliepimų karsta.gif Nors seniai svarsčiau apie jos būtinumą, bet suviliojot  biggrin.gif Ačiū už nuorodą iherb ir nuolaidų kuponą  thumbup.gif Iš ten ir pirkau DivaCup, žiūrėsiu ar patiks  rolleyes.gif Pirmą kartą teko mokėti ne paypal, tai bijojau kokius ten duomenis reiks vest  biggrin.gif Bet viskas lyg ir gerai, pinigų ne pritrūko, tikiuosi ir siuntinukas iki kitų mmm ateis

O jei ne paslaptis kiek gaunasi skaičiuojant dabartiniu kursu ta "DivaCup" kaina su siuntimu?

Mano taurelė irgi atkeliavo thumbup.gif Papirkau iš gamintojo "LadyCup".
Lyginant su "MoonCup", bent jau man, tai naujoji taurelė tikrai jaučiasi nepalyginamai minkštesnė ir daug lengviau susilanksto, o ir 'limited edition' spalvytė - rausva (nuotraukoje iš dešinės) wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 06 23, 13:16)
O jei ne paslaptis kiek gaunasi skaičiuojant dabartiniu kursu ta "DivaCup" kaina su siuntimu?

Mano taurelė irgi atkeliavo thumbup.gif  Papirkau iš gamintojo "LadyCup".
Lyginant su "MoonCup", bent jau man, tai naujoji taurelė tikrai jaučiasi nepalyginamai minkštesnė ir daug lengviau susilanksto, o ir 'limited edition' spalvytė - rausva (nuotraukoje iš dešinės) wub.gif
user posted image

71 lt panašiai. Pradėjo doleris brangt doh.gif O kiek kainuoja ladycup? kiek žiūrėjau brangesnis g.gif Man tie maišeliai labai gražūs, vien dėl jų turbūt pirkčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irisas: 23 birželio 2010 - 14:14
QUOTE(Rasma @ 2010 06 23, 11:16)

Mano taurelė irgi atkeliavo thumbup.gif  Papirkau iš gamintojo "LadyCup".

tiesa pasakius nors mazai dar patirties tame turiu, bet man Mooncup irgi kietoka pasirode, todel dar nusipirkau ir Divacu, kuri atrodo truputi minkstesne. dabar laukiu mmm, bandysiu ta ir ana, tada zinosiu ar kietumas privalumas, ar skirtumas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2010 06 23, 15:11)
71 lt panašiai. Pradėjo doleris brangt  doh.gif O kiek kainuoja ladycup? kiek žiūrėjau brangesnis  g.gif Man tie maišeliai labai gražūs, vien dėl jų turbūt pirkčiau  lotuliukas.gif

Aha, tai nėr labai brangiai thumbup.gif

Man kainavo 78 Lt. su visko, t.y. siuntimo kaina 4u.gif

Jei būčiau ėmusi geltonos spalvos, tai būtų buvę dar pigesnės bigsmile.gif Šita taurelė yra standartine kaina, t.y. dėl spalvos ji nepabrangsta nuo 'bazinio' modelio ax.gif
Beje, maišeliai įeina į komplektaciją 4u.gif Būtent tokie, kokie parodyti ties taurele.

Papildyta:
QUOTE(ajaja @ 2010 06 23, 15:17)
tiesa pasakius nors mazai dar patirties tame turiu, bet man Mooncup irgi kietoka pasirode, todel dar nusipirkau ir Divacu, kuri atrodo truputi minkstesne. dabar laukiu mmm, bandysiu ta ir ana, tada zinosiu ar kietumas privalumas, ar skirtumas  ax.gif

Sunku pasakyti, žinokit čia kaip kam drinks_cheers.gif Aš po "Mooncup" parduotuvėje čiupinėjau "Lunette", tai ji man irgi minkštesnė pasirodė, vos nenusipirkau "Biosaloje", sulaikė tik 108 Lt kaina blush2.gif
Vienžo prie "MoonCup" nebegrįšiu, atitarnavo jau man..kaip tik atostogos po poros dienų, važiuosiu atostogaut ir mano dienos doh.gif , tai jau bandysiu naują.
Kadangi aš ne naujokė ("MoonCup" turiu), moku naudotis, niekas nesilaisto, įsidedu lengvai ir išimu lengvai, žinau kas per daiktas, tai jau man norėjosi komforto ir taip vad. 'navarotų' biggrin.gif Spalvytės, didesnio taurelės minkštumo, gražaus maišelio ir pan. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 06 23, 15:38)
Aha, tai nėr labai brangiai thumbup.gif

Man kainavo 78 Lt. su visko, t.y. siuntimo kaina 4u.gif

Jei būčiau ėmusi geltonos spalvos, tai būtų buvę dar pigesnės bigsmile.gif Šita taurelė yra standartine kaina, t.y. dėl spalvos ji nepabrangsta nuo 'bazinio' modelio ax.gif
Beje, maišeliai įeina į komplektaciją 4u.gif Būtent tokie, kokie parodyti ties taurele.

Papildyta:

Sunku pasakyti, žinokit čia kaip kam drinks_cheers.gif  Aš po "Mooncup" parduotuvėje čiupinėjau "Lunette", tai ji man irgi minkštesnė pasirodė. Vienžo prie "MoonCup" nebegrįšiu, atitarnavo jau man.. Kadangi aš ne naujokė, moku naudotis, niekas nesilaisto, įsidedu lengvai ir išimu lengvai, žinau kas per daiktas, tai jau man norėjosi komforto ir taip vad. 'navarotų' biggrin.gif Spalvytės, didesnio taurelės minkštumo, gražaus maišelio ir pan. biggrin.gif

o kažin kuom skiriasi ladycup ir divacup g.gif galejai anksciau "pareklamuot" tai buciau ir su graziu maiseliu griebus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2010 06 23, 15:41)
o kažin kuom skiriasi ladycup ir divacup  g.gif galejai anksciau "pareklamuot" tai buciau ir su graziu maiseliu griebus  biggrin.gif

Žinokit sunku pasakyti, labai geri atsiliepimai ir apie "DivaCup". Manau neprašovėt 4u.gif Populiari, plačiai naudojama, yra ir tų, ir anų taurelių gerbėjų - čia grynai subjektyvūs pojūčiai ir simpatijos, manau, kad bus patogi naudoti, o kietumas-minkštumas dalinai sąlyginis 4u.gif Savo dydžiu, dizainu - atvirai pasakius - jos man visos panašios ax.gif

Kaip 'minkščiausias' daugiausiai vertina "Yuuki" ir "LadyCup". "Yuuki" šiek tiek brangesnės gaunasi.

Maišelį tokį galima atskirai nusipirkti biggrin.gif
Atsakyti