Eivile paprastutis bet ir labai grazus
QUOTE(ausrine261 @ 2010 06 01, 15:54)
Eivile paprastutis bet ir labai grazus
Aciu,sitas tortukas ekspermentinis buvo,pirma kart bandziau daryti sarlot krema,patiko jis man ir pabarstukus lipdziau,tai vat ant sviestinio kremo jie laikosi netirpsta niekas
atrodo lyg desine krutine didesne
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 06 01, 16:51)
atrodo lyg desine krutine didesne
Ir realiai buna viena krutis didesne nei kita tarkim kad cia tas atvejis
teisingai )))))) geras atsakymas, net nepastebėjau, bet kai parašė jolka tai tada tikrai truputį didesnė
Mergaitės, o labai blogai bus, jei tortą aptepsiu grietinėle ir tada dengsiu dengimo mase? gal nieko labai baisaus nenutiks?... man griežtai prigrasinta buvo, kad jokio sviesto ant torto nebūtų
QUOTE(rembiene @ 2010 06 01, 14:38)
Mergaitės, o labai blogai bus, jei tortą aptepsiu grietinėle ir tada dengsiu dengimo mase? gal nieko labai baisaus nenutiks?... man griežtai prigrasinta buvo, kad jokio sviesto ant torto nebūtų
Nuo grietineles gali suskysteti mase,nebent grietinele aptepsi is vakaro ir leisi apdziut,bet as nei taip nerizikuoju,karta nuciuoze visa mase
QUOTE(rembiene @ 2010 06 01, 15:38)
tai ,kad gerai išplakus sviestą pvz su kond .pienu..jo net nesijaučia aptepus tortą..labiau ten panašu į grietinėle niekas net nepajus..
nu gal zmogus turi alergija sviestui nu nu as kazkada tepiau grietinele ir dengiau,nu nieko nenutiko sakykim atsitiktinumas gal
rugiageles papai,nu gal ne rugiageles ,o rugiageles kepti blizga lyg aliejum tikri but istepti
rugiageles papai,nu gal ne rugiageles ,o rugiageles kepti blizga lyg aliejum tikri but istepti
QUOTE(mmergyte @ 2010 06 01, 18:50)
nu gal zmogus turi alergija sviestui nu nu as kazkada tepiau grietinele ir dengiau,nu nieko nenutiko sakykim atsitiktinumas gal
Kaip man beze laikesi ant grietineles
QUOTE(rembiene @ 2010 06 01, 15:38)
dengimo mase labai gerai laikosi ant abrikosu dzemo, tik dzema reikia pasildyti, kad jis suskystetu, tada aptepti tortuka greitai teptuku arba peiliu, tada jau galima dengti