Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus ..

Eivile paprastutis bet ir labai grazus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrine261 @ 2010 06 01, 15:54)
Eivile paprastutis bet ir labai grazus 4u.gif

Aciu,sitas tortukas ekspermentinis buvo,pirma kart bandziau daryti sarlot krema,patiko jis man ir pabarstukus lipdziau,tai vat ant sviestinio kremo jie laikosi netirpsta niekas ax.gif
Atsakyti
Tortas su graikiskais riesutais. Dengta Meian mase su cukrumi. Tikrai puiki mase gavosi - matyt pataikiau isvirt sirupa biggrin.gif kazkada esu dariusi ja, bet si kart super issiminke. Daziau ant virsaus.

user posted image

user posted image

Atsakyti
atrodo lyg desine krutine didesne g.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 06 01, 16:51)
atrodo lyg desine krutine didesne g.gif

Ir realiai buna viena krutis didesne nei kita lotuliukas.gif tarkim kad cia tas atvejis lotuliukas.gif
Atsakyti
teisingai smile.gif)))))) geras atsakymas, net nepastebėjau, bet kai parašė jolka tai tada tikrai truputį didesnė smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, o labai blogai bus, jei tortą aptepsiu grietinėle ir tada dengsiu dengimo mase? gal nieko labai baisaus nenutiks?... man griežtai prigrasinta buvo, kad jokio sviesto ant torto nebūtų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rembiene @ 2010 06 01, 14:38)
Mergaitės, o labai blogai bus, jei tortą aptepsiu grietinėle ir tada dengsiu dengimo mase? gal nieko labai baisaus nenutiks?... man griežtai prigrasinta buvo, kad jokio sviesto ant torto nebūtų  doh.gif

Nuo grietineles gali suskysteti mase,nebent grietinele aptepsi is vakaro ir leisi apdziut,bet as nei taip nerizikuoju,karta nuciuoze visa mase doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rembiene @ 2010 06 01, 15:38)
Mergaitės, o labai blogai bus, jei tortą aptepsiu grietinėle ir tada dengsiu dengimo mase? gal nieko labai baisaus nenutiks?... man griežtai prigrasinta buvo, kad jokio sviesto ant torto nebūtų  doh.gif

tai ,kad gerai išplakus sviestą pvz su kond .pienu..jo net nesijaučia aptepus tortą..labiau ten panašu į grietinėle g.gif niekas net nepajus.. unsure.gif
Atsakyti
nu gal zmogus turi alergija sviestui nu lotuliukas.gif nu as kazkada tepiau grietinele ir dengiau,nu nieko nenutiko unsure.gif sakykim atsitiktinumas gal ax.gif

rugiageles papai,nu gal ne rugiageles ,o rugiageles kepti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif blizga lyg aliejum tikri but istepti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmergyte: 01 birželio 2010 - 17:51
QUOTE(mmergyte @ 2010 06 01, 18:50)
nu gal zmogus turi alergija sviestui nu lotuliukas.gif  nu as kazkada tepiau grietinele ir dengiau,nu nieko nenutiko unsure.gif  sakykim atsitiktinumas gal ax.gif

rugiageles papai,nu gal ne rugiageles ,o rugiageles kepti thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  blizga lyg aliejum tikri but istepti lotuliukas.gif

Kaip man beze laikesi ant grietineles lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rembiene @ 2010 06 01, 15:38)

dengimo mase labai gerai laikosi ant abrikosu dzemo, tik dzema reikia pasildyti, kad jis suskystetu, tada aptepti tortuka greitai teptuku arba peiliu, tada jau galima dengti smile.gif
Atsakyti