būtum nepakeitus vidury torto rašto, niekas nebūtų ir pastebėjęs, kožnas voras pats sau ponas kaip jam tinklą megzti pats voras liuks ir mažasis padėjėjas fantastinis
Aš iš pradžių nieko nepastebėjau. Po to tik kai perskaičiau pamačiau, kad vidury raštas pakeistas ir tada susimąsčiau kaip iš tikrųjų turėtų būt.
QUOTE(Olesta @ 2010 05 31, 17:30)
būtum nepakeitus vidury torto rašto, niekas nebūtų ir pastebėjęs, kožnas voras pats sau ponas kaip jam tinklą megzti pats voras liuks ir mažasis padėjėjas fantastinis
tai matai jei voras kaip nori taip mezga, tai jis vidury persigalvojo ir mezga kitaip ))))))))
QUOTE(rembiene @ 2010 05 31, 14:18)
Mergaitės, esu tik mėgėja, tačiau užsiprašė pažystama užsiprašė padaryt firmai gimtadienio proga tortą, o aš atsakyt nemoku neįsivaizduoju kaip reiks įgyvendinti, taigi gal galite patarti kaip, iš ko geriausiai, ir ant kokio paviršiaus daryt logotipą... labai tikiuosi, kad pagelbėsit, nes Jūs, nuostabiosios, paskutinė mano viltis
nenoriu įkyrėti, bet tikrai labai reikia patarimų
QUOTE(rembiene @ 2010 05 31, 17:33)
nenoriu įkyrėti, bet tikrai labai reikia patarimų
galima gi ir šokoladine aplikacija daryt..ar iš masės masė gal labiau čia tiktu
arba nulipdyt tuos du brolius ir pastatyt kaip kokias velyku salos skulpturas...
Na man tai pats logotipas diktuoja ideja, kad turi buti fons baltas us zaliu, tai galima is mases padaryti figuras ir statyti kaip statulas, ar gulscias- iskilias padaryti
QUOTE(g.daiva @ 2010 05 31, 15:48)
be zodziu,labai nuostabu
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 05 31, 22:49)
be zodziu,labai nuostabu
pritariu ir man grazu,ypac komunijos is ko vynuoges padarytos?
Laba diena Noreciau paklasuti gal galite imesti kokia nuoroda ar paveiksliuka, kaip atrodo formele su kuria galima daryti va tokius drugelius. koks jos pavadinimas?
Nu ziurinejau nete ir niekur nerandu, o jei dar imestumete kur galima ja nusipirkti, tai isvis bucia laaabai dekinga
Jau radau
Nu ziurinejau nete ir niekur nerandu, o jei dar imestumete kur galima ja nusipirkti, tai isvis bucia laaabai dekinga
Jau radau
g.daivos labai grazus tortai,ypac komunijos
zuliaskos pagalbininkas ir zmogus voras
O as su paprastuciu,mascarpones "Tiesiog tortas"(tik be bananu) sarlot sviestinis kremas,pabarstukai,mmg,meskutis - marcipaninis
zuliaskos pagalbininkas ir zmogus voras
O as su paprastuciu,mascarpones "Tiesiog tortas"(tik be bananu) sarlot sviestinis kremas,pabarstukai,mmg,meskutis - marcipaninis