Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus ..

būtum nepakeitus vidury torto rašto, niekas nebūtų ir pastebėjęs, kožnas voras pats sau ponas kaip jam tinklą megzti blush2.gif lotuliukas.gif pats voras liuks thumbup.gif ir mažasis padėjėjas fantastinis thumbup.gif
Atsakyti
Aš iš pradžių nieko nepastebėjau. Po to tik kai perskaičiau pamačiau, kad vidury raštas pakeistas ir tada susimąsčiau kaip iš tikrųjų turėtų būt. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 05 31, 17:30)
būtum nepakeitus vidury torto rašto, niekas nebūtų ir pastebėjęs, kožnas voras pats sau ponas kaip jam tinklą megzti  blush2.gif  lotuliukas.gif  pats voras liuks  thumbup.gif  ir mažasis padėjėjas fantastinis  thumbup.gif

tai matai jei voras kaip nori taip mezga, tai jis vidury persigalvojo ir mezga kitaip smile.gif))))))))
Atsakyti
QUOTE(rembiene @ 2010 05 31, 14:18)
Mergaitės, esu tik mėgėja, tačiau užsiprašė pažystama užsiprašė padaryt firmai gimtadienio proga tortą, o aš atsakyt nemoku sad.gif neįsivaizduoju kaip reiks įgyvendinti, taigi gal galite patarti kaip, iš ko geriausiai, ir ant kokio paviršiaus daryt logotipą... labai tikiuosi, kad pagelbėsit, nes Jūs, nuostabiosios, paskutinė mano viltis sad.gif

nenoriu įkyrėti, bet tikrai labai reikia patarimų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rembiene @ 2010 05 31, 17:33)
nenoriu įkyrėti, bet tikrai labai reikia patarimų  blush2.gif

galima gi ir šokoladine aplikacija daryt..ar iš masės g.gif masė gal labiau čia tiktu
Atsakyti
arba nulipdyt tuos du brolius ir pastatyt kaip kokias velyku salos skulpturas... tongue.gif
Atsakyti
Na man tai pats logotipas diktuoja ideja, kad turi buti fons baltas us zaliu, tai galima is mases padaryti figuras ir statyti kaip statulas, ar gulscias- iskilias padaryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(g.daiva @ 2010 05 31, 15:48)
Pasirodau truputi blush2.gif
user posted image
snikersas,pastilazas

user posted image
Tailandietisku bananu tortas,pastilazas

be zodziu,labai nuostabu thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 05 31, 22:49)
be zodziu,labai nuostabu thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

pritariu ir man grazu,ypac komunijos wub.gif is ko vynuoges padarytos?
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Noreciau paklasuti gal galite imesti kokia nuoroda ar paveiksliuka, kaip atrodo formele su kuria galima daryti va tokius drugelius. koks jos pavadinimas? blush2.gif

user posted image

Nu ziurinejau nete ir niekur nerandu, o jei dar imestumete kur galima ja nusipirkti, tai isvis bucia laaabai dekinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Jau radau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kvakuska: 01 birželio 2010 - 12:11

http://cgi.ebay.co.u...=item414f3c46fb 4u.gif
Atsakyti
g.daivos labai grazus tortai,ypac komunijos wub.gif
zuliaskos pagalbininkas thumbup.gif ir zmogus voras thumbup.gif

O as su paprastuciu,mascarpones "Tiesiog tortas"(tik be bananu) ax.gif sarlot sviestinis kremas,pabarstukai,mmg,meskutis - marcipaninis ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti