Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus ..

tortukai mergaitės nuostabūs, o tas su liūtuku tai tikrai mano bus ir bandytas kopint smile.gif man reikės ryškaus vaikiško, man jis labai patiko smile.gif
einu dirbti, šaunuolės jūs
Atsakyti

! 
Bet kokios komercinio/reklaminio pobūdžio žinutės kaip "siūlau"; "gaminu pagal užsakymus..."; "ieškau, kas pagamintų"; "parduodu..."; "dariau, nes taip klientė (-ai) pageidavo..." ir pan. yra draudžiamos! Jei ir toliau bus taip  pažeidinėjamos temos taisyklės, ši tema bus visam laikui uždaryta be jokių diskusijų apie jos atidarymą.

Komercinio/reklaminio pobūdžio žinutės bus ištrintos, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

i 
Nuo Jūsų pačių priklauso, ar ši tema gyvuos, ar ne.
Atsakyti
Laba diena,ilindau paziureti ka kepejeles kepa,na bet koks mielas Dianockos liutukas ir Olestos eziukas wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 05 29, 18:31)
na net mano prasta nuotaika atlyžo šitiek grožybių pamačius, ir kas įdomiausiai, pasikartojančių tai vis nesutiksi, kas kartą vis kažkas naujo - Rasyte, labai dailūs Tavo tortai, retai čia matomi, bet labai labai fainiukai  thumbup.gif

man kaip įstrigo nestandartinė jaunųjų porelė, liuksinė tokia thumbup.gif

nu tai kadangi nuotaika grįžo, tai ir aš grįžtu  blush2.gif mascarponiniai „Tiesiog tortai“ su bananais, puošti šokoladu, grietinėle, pastiliažiniais papuošimais...

user posted image

user posted image

sveikutes kaip tokiom bangelem padaryt ta sokolada kaip pas olesta?ir dar turiu viena klausima,norint visa torta torta aplieti sokoladu,pradeti pilti sokolada nuo centro ar kaip kitaip,kad visas tortas graziai apsilietu sokoladu
Atsakyti
kad visas tolygiai gražiai apsipiltų man regis reikia turėti daug glazūros ir pilti tortą pasidėjus ant grotelių, kad šokolado perteklius nubėgtų į talpą po grotelėmis....

o bangeles paprasčiausiai, užpilu glazūrą ant torto paviršiaus, išlyginu glazūrą tolygiai ir nuo centro šaukštu lengvai braukiu link kraštų, ir gaunasi tos bangelės 4u.gif
Atsakyti
Nu nors karta galiu pasakyt kad gimiau ne per velai spejau cia visko ismokti, bet tikiuosi temos neuzdarys nes tikras praradimas butu toms kurios turi nora ismokti tortu puosimo meno bet dar iki cia nerado kelio. Jauciu nenbenesiu nei vieno torto nors kepu baisiai retai bet nenoriu kad butu nesusipratimu.
bet galiu pasakyt kepiau torta si savaitgali vezemes i svecius tortas grazus raudonas su baltais drugeliais ir baltom gelytem lotuliukas.gif
Atsakyti

Ateinu su torciuku. Pirmai komunijai sunaus. Patingejau aptepri svciestiniu kremu tai pati isitikinau kaip tortas sudregsta g.gif dengimo mase slapia, su laseliais net, visi papuosimai suminkstejo thumbup.gif kol pati neisbandau tol netikiu blush2.gif
Surio tortas su braskemis, papuosimas Cipciuko pastilijazas. Ismeginau drugelio formas, itariu, kad per plonai iskociojau tesla. Kokio mazdaug storio darote gelytes, drugelius ir t.t.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 31 gegužės 2010 - 17:22
Mergaitės, esu tik mėgėja, tačiau užsiprašė pažystama užsiprašė padaryt firmai gimtadienio proga tortą, o aš atsakyt nemoku sad.gif neįsivaizduoju kaip reiks įgyvendinti, taigi gal galite patarti kaip, iš ko geriausiai, ir ant kokio paviršiaus daryt logotipą... labai tikiuosi, kad pagelbėsit, nes Jūs, nuostabiosios, paskutinė mano viltis sad.gif
reikia tokio logotipo: (p.s. labai tikiuosi, kad neužskaitys kaip reklamą blush2.gif )
user posted image
Atsakyti
Pasirodau truputi blush2.gif
user posted image
snikersas,pastilazas

user posted image
Tailandietisku bananu tortas,pastilazas
Atsakyti
laba,
mascarponinius tortus dengiate mase? ar įmanoma tai padaryti iš viso?
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2010 05 31, 15:57)
laba,
mascarponinius tortus dengiate mase? ar įmanoma tai padaryti iš viso?

žinoma dengiam,kaip ir visus kitus......aptepi sviestiniu kremuku ir dengi......
Atsakyti
visus tortus įmanoma dengti mase smile.gif aptepk sviestiniu kremu ir deng.

va mano pagalbininkas:))
user posted image
darant šetą tortą smile.gif
user posted image
Snikersas, pastiliažas, Šokoladas. blogiausia kad kaip voratinklį nupaišiau.... pusę padariau, ir supratau tik tada kad ne taip darau...
Atsakyti