Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus ..

Dianocka ispudingas torčiukas bigsmile.gif
Olesta labai gražus torčiukas o ežiukas koks simpatiškas gaila būtų valgyt ji smile.gif
Atsakyti
[quote=Olesta,2010 05 30, 20:57]
Dianocka, Tu mano favoritė, kuo toliau, tuo dailiau ir įspūdingiau augi akyse 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Aciu Olesta, stengiuosi, vis pasiskaitau jusu patarimu ir bandau daryti... ax.gif
o eziukas tai labai mielas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2010 05 30, 20:04)
Neli jau tas babaužis fainuolis -baisuolis  thumbup.gif, o kodėl jis toks vienišas ant torto  ax.gif  smile.gif
apie knygą bijau ką ir rašyt kitoj savaitėj pirmą bandysiu kept  doh.gif , o sveikinimas
tai gal teptuku užrašytas  ax.gif

Aha, vienišas, bet man kažkaip tiko taip, reiks kitą sykį kažką tada prie jo dėti ar ką mastyti. O ant knygos rašiau teptuku, sunkiai kelėsi, nes flomasteris man nelabai norėjo rašyti g.gif Masė lyg šlapiuoti bandė.

Dianocka, labai nuotaikingas liūtukas wub.gif

Olesta, gražus torčiukas, ežiukas, tiksliau gal ežiukė bigsmile.gif
Atsakyti
Ausrine261-nu puiki ta pirma barbe mirksiukas.gif
Dianocka-nu mergele ir torta sumeistravai blink.gif thumbup.gif
Olesta,koks dailus eziukas,tikrai gaila butu pjaut ir valgyt,bet ko nepadarysi del vaiku,grazus torciukas,o tu sauni mamyte mirksiukas.gif
Atsakyti

Dianocka tobuleji ne dienom ,bet valandom..... thumbup.gif man tavo torčiukai labai primena Migles tortus.....tokie ryškus,gražus.......labai labai dailu..... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 05 30, 22:37)
Dianocka tobuleji ne dienom ,bet valandom..... thumbup.gif man tavo torčiukai labai primena Migles tortus.....tokie ryškus,gražus.......labai labai dailu..... thumbup.gif

jetus aciu uz tokius zodzius blush2.gif net nesitikejau, man jusu pagyros vis ragina toliau stengtis ir tobuleti, aciu dar karteli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2010 05 30, 21:04)

nu jau angeliukas tas viršutinis  thumbup.gif  biggrin.gif , nesišypsodama negalėjau žiūrėt  lotuliukas.gif toks fainulka  biggrin.gif

hi.gif

Dianocka net neturiu ka ir besakyti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,Olesta eziukas toks liudnas ,bet mielas

ausrine261,o cia kuo dzibuota beze ar grietinele g.gif

Atsakyti
Barbė,ežiukas,o Dianockos liūtukas rolleyes.gif negalėjau nepagirti ax.gif
linetes ''nu pagadi''koks fainuolis,meškutės vienetukas irgi gražus,labai greitai tobulėjate mergaitės 4u.gif
Atsakyti
O tas LIUTAS koks super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Toki torta ir valgyti gaila sad.gif
Atsakyti
QUOTE(EDCKA @ 2010 05 30, 23:58)
hi.gif
Dianocka net neturiu ka ir besakyti thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ,Olesta  eziukas toks liudnas ,bet mielas

ausrine261,o cia kuo dzibuota beze ar grietinele g.gif

Barbė dzibuota grietinėle ir labai puikiai atlaikė dzibukai forma dvi dienas kol tortas susivalgė smile.gif
Atsakyti
nu ir tortukų pridėjot thumbup.gif nėra prie ko prisikabinti thumbup.gif aš irgi būčiau pridėjus, deja teko viską atšaukt verysad.gif
linette, aplikacija nuostabi thumbup.gif
Ausrine261 gražuolė barbė thumbup.gif
Dianocka nu ir liūtas, šaunuolė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Olesta, kaip visada, labai gražu wub.gif
Atsakyti
Asseni vaikiski personazai nerealus
Migles aplikacijos mmmmmmmmmmmmmmmmmm.......... kaip tokius sedevrus padaryt.....

Olestos eziukas koks meilutis ir toks apetitiskas .

Merginos duokit man pamoku del aplikaciju blush2.gif blush2.gif blush2.gif dvi mazes auginu...... o tik drugeliais, barbem ir kempiniukais vilioju verysad.gif
Atsakyti