QUOTE(Vaidosee @ 2010 06 22, 14:15)
O as ateinu su klausimuku,man visada iskyla problema,kaip padaryti ilga virvute,plona,tiesia,grazia,jei formuoju rankomis,tai vis tiek gaunasi,tokia negrazi,ranku darbo
As nenaudoju juokiu prietaisu, visada darau rankom. Viskas labai gerai gaunasi, tik reikia siek tiek kantrybes
QUOTE(eda.dita @ 2010 06 22, 16:00)
Dar norejau pasiteirauti, kaip manote, ar galima ant meducio, pertepto grietines-grietineles kremu dengti cukraus mases ar geriau saldainiu marshallow mase? Kazkada dejau ant tokio torto marcipanine (pirktine) mase, tai ji patizo. Gal tiesiog per plonai iskociojau ja?
Bet kokia mase galima dengti ant bet kokio torto, pries tai ji aptepus sviestiniu kremu, kelis puslapius atgal rasiau, kaip reikia paruosti torta dengimui
QUOTE(eda.dita @ 2010 06 22, 18:55)
O del torto, tai as klausiau apie stai toki (74 zinuteje dryzuotas)
Jauciu, kad cia sokolado plokstes, bent jau man labiau panasu i sokolada. Bet galima ir is mases ispjauti juostas ir pritvirtinti