Alexi visai kitoks , nei prieš tai matyti vestuviniai kuklus ir gražus
Neramuole nu lagaminas begalo tikroviškas ir spalvos tokios gražios , kaip reikia tokias spalvas išgaut ir taip nuspalvint , nu labai man
Kirbe man visada labai jūsų kvietkai patinka , norėčiau kažką panašaus sugebėt
Red69 visi trys žavūs
Olesta nėr čia ko prie gėlių išdėstymo kabinėtis , labai gražiai žiūrisi ir labai gražiai šokoladas suformuotas , aš tris valandas tris kvietkas dedu ir vistiek belekas gaunas
Asseni man paršelis tai toks fainuolis , o meškio pilvukas tai į mano labai panašus , o kaip ant medelio lapukai padaryti labai gražiai žiūris
labai rimtam vyriškiui reikėjo jumoristinio torto , gavos tas kas gavos
viduj šokoladiniai biskvitai ir olestos ganašas su slyvom , pastilažas
Tiesiog negaliu atsigrožėti visų tortukais , net "baltai" pavydžiu visoms tokio puošybos meno . Pati nesugebu dar taip... ir toli gražu neaišku ar kada taip sugebėsiu.
Na, bet vistiek įdėsiu savo šleivus kreivus ir t. t...
"Stiklo šukės", žėlė, grietinėlė ir sausainių vamzdeliai
"Snikersas", krūtinė "Stiklo šukės", saldainių masė ir plikytas sviestinis kremas (oks jau sunkus jis pasirodė man, nors darytas tai 23cm tortinėj, kad net įdomumo dėlei pasvėriau.... ogi visi 3 kg )
Čia dovana vyrui gimtadienio proga, o jau, kad susinepatogino pamatęs , sako: kaip čia tėvams parodysi tokį tortą
Na, bet vistiek įdėsiu savo šleivus kreivus ir t. t...
"Stiklo šukės", žėlė, grietinėlė ir sausainių vamzdeliai
"Snikersas", krūtinė "Stiklo šukės", saldainių masė ir plikytas sviestinis kremas (oks jau sunkus jis pasirodė man, nors darytas tai 23cm tortinėj, kad net įdomumo dėlei pasvėriau.... ogi visi 3 kg )
Čia dovana vyrui gimtadienio proga, o jau, kad susinepatogino pamatęs , sako: kaip čia tėvams parodysi tokį tortą
Meskute, gražus vienetukas
Asseni, dar vienas šedevras o tu čia pati fantaziją tokią lakią turi, ar idėjų kur semiesi nes tikrai darbelis
linette, vilkas o aplikaciją dažei ar atskirai detales lipdei?
wavin, ale kuklus tavo vyras Aš gal labiau tuos papulius išryškinčiau, dabar truputį susilieja bendram fone
Asseni, dar vienas šedevras o tu čia pati fantaziją tokią lakią turi, ar idėjų kur semiesi nes tikrai darbelis
linette, vilkas o aplikaciją dažei ar atskirai detales lipdei?
wavin, ale kuklus tavo vyras Aš gal labiau tuos papulius išryškinčiau, dabar truputį susilieja bendram fone
QUOTE(neli @ 2010 05 30, 13:30)
Kitą kartą daug ką kitaip daryčiau, iš klaidų mokomasi . O ir sumanyta mano buvo kitaip ,norėjau visą tortą su krūtine dengti saldainių mase , bet vaikis suvalgė daugiau nei pusę saldainių , tad beužteko masės tik krūtinei , tad teko suktis iš padėties su sviestiniu kremu....(kurio aš taip nemėgstu
QUOTE(wavin @ 2010 05 30, 13:45)
O ir sumanyta mano buvo kitaip ,norėjau visą tortą su krūtine dengti saldainių mase , bet vaikis suvalgė daugiau nei pusę saldainių , tad beužteko masės tik krūtinei , tad teko suktis iš padėties su sviestiniu kremu....(kurio aš taip nemėgstu
vava, su tais vaikais
Atnešu torčiukus:
Pirmoji aplikacija maskarponės kremas su vyšniomis, rududu kremas, balti biskvitai, MMG, Aplikaciją dariau lipdydama dalis, nors realiai nesimato to.
Ir mylimam seneliui torčiukas:
Maskarponė su juodais serbentais, rududu. MMG
Ar kas nors dar darot Meian mase su cukrumi, vieotj gliukozes? Nes neturiu glukozes, teks daryt su cukrum..
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 05 30, 15:45)
Ar kas nors dar darot Meian mase su cukrumi, vieotj gliukozes? Nes neturiu glukozes, teks daryt su cukrum..
BUVAU DARIUS...LABAI GERA MASE,BET PASKUI KAŽKAIP YPRATAU SU GLIUKOZE.....DARYK,BUS VISKAS GERAI
Neli jau tas babaužis fainuolis -baisuolis , o kodėl jis toks vienišas ant torto
apie knygą bijau ką ir rašyt kitoj savaitėj pirmą bandysiu kept , o sveikinimas
tai gal teptuku užrašytas
Benomama labai tos raudonos gėlytės gražios , tokios kaip tikros
Edcka nu jau angeliukas tas viršutinis , nesišypsodama negalėjau žiūrėt toks fainulka
apie knygą bijau ką ir rašyt kitoj savaitėj pirmą bandysiu kept , o sveikinimas
tai gal teptuku užrašytas
Benomama labai tos raudonos gėlytės gražios , tokios kaip tikros
Edcka nu jau angeliukas tas viršutinis , nesišypsodama negalėjau žiūrėt toks fainulka
sveikos merginos,
visu tortai kaip visada nuostabus
Asseni labai jau tortas su mike patiko, super
atnesu as savo savaitgalini darbeli
juodasisi miskas ir MMG...
visu tortai kaip visada nuostabus
Asseni labai jau tortas su mike patiko, super
atnesu as savo savaitgalini darbeli
juodasisi miskas ir MMG...
Dianocka, Tu mano favoritė, kuo toliau, tuo dailiau ir įspūdingiau augi akyse
bandžiau daryti ežiuką, medaus tortas su želė asorti ir persikais, puoštas bezė, ežiukas iš biskvito ir sviestinio kremuko, dengtas snukutis marcipanu, kūnas ganašu, gėlytės pastiliažo... nešimės rytoj į darželiuką išleistuvės Drugelių ir Ežiukų, užtai ir papuošimą tokį pasirinkau...
bandžiau daryti ežiuką, medaus tortas su želė asorti ir persikais, puoštas bezė, ežiukas iš biskvito ir sviestinio kremuko, dengtas snukutis marcipanu, kūnas ganašu, gėlytės pastiliažo... nešimės rytoj į darželiuką išleistuvės Drugelių ir Ežiukų, užtai ir papuošimą tokį pasirinkau...