Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus ..

Alexi visai kitoks , nei prieš tai matyti vestuviniai kuklus ir gražus smile.gif
Neramuole nu lagaminas begalo tikroviškas ir spalvos tokios gražios , kaip reikia tokias spalvas išgaut ir taip nuspalvint , nu labai man wub.gif
Kirbe man visada labai jūsų kvietkai patinka wub.gif , norėčiau kažką panašaus sugebėt ax.gif
Red69 visi trys žavūs wub.gif
Olesta nėr čia ko prie gėlių išdėstymo kabinėtis schmoll.gif , labai gražiai žiūrisi ir labai gražiai šokoladas suformuotas thumbup.gif , aš tris valandas tris kvietkas dedu ir vistiek belekas gaunas lotuliukas.gif
Asseni man paršelis tai toks fainuolis wub.gif , o meškio pilvukas tai į mano labai panašus lotuliukas.gif , o kaip ant medelio lapukai padaryti ax.gif labai gražiai žiūris

labai rimtam vyriškiui reikėjo jumoristinio torto , gavos tas kas gavos
viduj šokoladiniai biskvitai ir olestos ganašas su slyvom , pastilažas
user posted image
Atsakyti
Tiesiog negaliu atsigrožėti visų tortukais ax.gif , net "baltai" pavydžiu visoms tokio puošybos meno mirksiukas.gif . Pati nesugebu dar taip... ir toli gražu neaišku ar kada taip sugebėsiu.
Na, bet vistiek įdėsiu savo šleivus kreivus ir t. t...

"Stiklo šukės", žėlė, grietinėlė ir sausainių vamzdeliai
user posted image

"Snikersas", krūtinė "Stiklo šukės", saldainių masė ir plikytas sviestinis kremas (oks jau sunkus jis pasirodė man, nors darytas tai 23cm tortinėj, kad net įdomumo dėlei pasvėriau.... ogi visi 3 kg doh.gif )
user posted image
Čia dovana vyrui gimtadienio proga, o jau, kad susinepatogino pamatęs lotuliukas.gif , sako: kaip čia tėvams parodysi tokį tortą lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Meskute, gražus vienetukas bigsmile.gif

Asseni, dar vienas šedevras wub.gif o tu čia pati fantaziją tokią lakią turi, ar idėjų kur semiesi g.gif nes tikrai thumbup.gif darbelis

linette, vilkas thumbup.gif o aplikaciją dažei ar atskirai detales lipdei?

wavin, ale kuklus tavo vyras lotuliukas.gif Aš gal labiau tuos papulius išryškinčiau, dabar truputį susilieja bendram fone g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neli: 30 gegužės 2010 - 12:31
QUOTE(neli @ 2010 05 30, 13:30)
wavin, ale kuklus tavo vyras lotuliukas.gif Aš gal labiau tuos papulius išryškinčiau, dabar truputį susilieja bendram fone g.gif

Kitą kartą daug ką kitaip daryčiau, iš klaidų mokomasi ax.gif. O ir sumanyta mano buvo kitaip doh.gif ,norėjau visą tortą su krūtine dengti saldainių mase , bet vaikis suvalgė daugiau nei pusę saldainių , tad beužteko masės tik krūtinei doh.gif , tad teko suktis iš padėties su sviestiniu kremu....(kurio aš taip nemėgstu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wavin @ 2010 05 30, 13:45)
O ir sumanyta mano buvo kitaip  doh.gif ,norėjau visą tortą su krūtine dengti saldainių mase , bet vaikis suvalgė daugiau nei pusę saldainių , tad beužteko masės tik krūtinei  doh.gif , tad teko suktis iš padėties su  sviestiniu kremu....(kurio aš taip nemėgstu  doh.gif

vava, su tais vaikais lotuliukas.gif

Atnešu torčiukus:
Pirmoji aplikacija ax.gif maskarponės kremas su vyšniomis, rududu kremas, balti biskvitai, MMG, Aplikaciją dariau lipdydama dalis, nors realiai nesimato to.
user posted image
Ir mylimam seneliui torčiukas:
Maskarponė su juodais serbentais, rududu. MMG
user posted image
Atsakyti
Ar kas nors dar darot Meian mase su cukrumi, vieotj gliukozes? Nes neturiu glukozes, teks daryt su cukrum..
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 05 30, 15:45)
Ar kas nors dar darot Meian mase su cukrumi, vieotj gliukozes? Nes neturiu glukozes, teks daryt su cukrum..

BUVAU DARIUS...LABAI GERA MASE,BET PASKUI KAŽKAIP YPRATAU SU GLIUKOZE.....DARYK,BUS VISKAS GERAI
Atsakyti
linette, nu kaip grazu,vis bijau bandyti aplikacijas,bet jauciu reiks kazkaip.
Asseni,man tokie grazus vaikiski tortai tokie tikroviski

O cia atnesu mergaites pirmai komunijai,norejo su angeliukais,bet si karta pati MMG kazko labai jau plyso,bet siaip ne taip apdengiau.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EDCKA: 30 gegužės 2010 - 16:08
Neli jau tas babaužis fainuolis -baisuolis thumbup.gif, o kodėl jis toks vienišas ant torto ax.gif smile.gif
apie knygą bijau ką ir rašyt kitoj savaitėj pirmą bandysiu kept doh.gif , o sveikinimas
tai gal teptuku užrašytas ax.gif
Benomama labai tos raudonos gėlytės gražios , tokios kaip tikros smile.gif
Edcka nu jau angeliukas tas viršutinis thumbup.gif biggrin.gif , nesišypsodama negalėjau žiūrėt lotuliukas.gif toks fainulka biggrin.gif
Atsakyti
Jusų visu tortukai nuostabus negalėciau iskirt nei vienos 4u.gif
Pasirodau ir as savo pirmają barbe blush2.gif

user posted image

Klaidas savo matau kita karta pasitaisysiu ax.gif
Atsakyti
sveikos merginos,

visu tortai kaip visada nuostabus 4u.gif
Asseni labai jau tortas su mike patiko, super wub.gif

atnesu as savo savaitgalini darbeli ax.gif

juodasisi miskas ir MMG...
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dianocka: 30 gegužės 2010 - 19:47
Dianocka, Tu mano favoritė, kuo toliau, tuo dailiau ir įspūdingiau augi akyse 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

bandžiau daryti ežiuką, medaus tortas su želė asorti ir persikais, puoštas bezė, ežiukas iš biskvito ir sviestinio kremuko, dengtas snukutis marcipanu, kūnas ganašu, gėlytės pastiliažo... nešimės rytoj į darželiuką išleistuvės Drugelių ir Ežiukų, užtai ir papuošimą tokį pasirinkau...

user posted image

user posted image
Atsakyti