Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus ..

QUOTE(***Meskute*** @ 2010 06 21, 19:56)
Gitale,bent jau as niekad kondensuoto  suplakus su sviestu nebekisu i saldytuva ...,palaikau tik grietinele....issiplaku kondensuota su sviestu ,sudedu iskart visa grietinele pastovejusia pusvalanadi ,valanda ir susiplaka kuo puikiausia  smile.gif

O kartais pagal receptą nereikia kišti į šaldytuvą tik grietinėlės g.gif ? Man regis taip ir reikia daryti kaip jūs darėt rolleyes.gif

QUOTE(Migle79 @ 2010 06 22, 00:10)
Dar vienas vaikiškas tortukas bigsmile.gif - "Meškiukai pievutėje":

Tiesiog nerealu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 06 22, 09:24)
O kartais pagal receptą nereikia kišti į šaldytuvą tik grietinėlės  g.gif ? Man regis taip ir reikia daryti kaip jūs darėt  rolleyes.gif 

As ir galvojau kad taip....bet nuejau i recepta paziuret nu kad ne...reik kist abu i saldytuva g.gif ,bet sakau as niekad nededu sviestinio kremo suplakto i saldytuva schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Meskute***: 22 birželio 2010 - 09:16
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 06 22, 10:14)
As ir galvojau kad taip....bet nuejau i recepta paziuret nu kad ne...reik kist abu i saldytuva  g.gif ,bet sakau as niekad nededu sviestinio kremo suplakto i saldytuva  schmoll.gif

Man atrodo irgi, kad įkišus sviestinį kremą į šaldytuvą jau ten nebesuplaksi jo g.gif n g.gif nukrypom nuo temos biški blush2.gif
Atsakyti
Migle79-meskiukai pievoje suzavejo mane,tiesiog spindi siluma nuo sio torciuko,nuostabu wub.gif thumbup.gif
O as ateinu su klausimuku,man visada iskyla problema,kaip padaryti ilga virvute,plona,tiesia,grazia,jei formuoju rankomis,tai vis tiek gaunasi,tokia negrazi,ranku darbo,kazkada lyg ir buvo mineta,kad yra irankis jas daryti g.gif ,gal galite imesti foto,man labai jo reiketu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mielosios,
Vienoje is temu maciau toki rudai balta dryzuota torciuka, kuris man paliko ispudi. Nesumastau, kaip toki padaryti, gal yra kur aprasytas sis procesas? Pasufleruokite kur ieskoti?

Paieskosiu foto, kur tai buvo ir imesiu nuoroda, kad butu aiskiau smile.gif

Dar norejau pasiteirauti, kaip manote, ar galima ant meducio, pertepto grietines-grietineles kremu dengti cukraus mases ar geriau saldainiu marshallow mase? Kazkada dejau ant tokio torto marcipanine (pirktine) mase, tai ji patizo. Gal tiesiog per plonai iskociojau ja?
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2010 06 22, 16:00)
Sveikos, mielosios,
Vienoje is temu maciau toki rudai balta dryzuota torciuka, kuris man paliko ispudi. Nesumastau, kaip toki padaryti, gal yra kur aprasytas sis procesas? Pasufleruokite kur ieskoti?

Paieskosiu foto, kur tai buvo ir imesiu nuoroda, kad butu aiskiau smile.gif

Dar norejau pasiteirauti, kaip manote, ar galima ant meducio, pertepto grietines-grietineles kremu dengti cukraus mases ar geriau saldainiu marshallow mase? Kazkada dejau ant tokio torto marcipanine (pirktine) mase, tai ji patizo. Gal tiesiog per plonai iskociojau ja?

Bijo drėgmės tokios masės smile.gif geriau aptepti sviestiniu kremu smile.gif

Man regis jei gerai supratau ko norite, tai reikia aplieti šokoladu, padaryti kitos spalvos šokoladu apskritimus kaip žaidime "dartai" ir tada skersai braukti su kokiu nors pagaliuku ir gaunasi toks raštas smile.gif

Apie tokį kalbate?

http://t3.gstatic.co.../GITULE/2-2.jpg
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavasaris25: 22 birželio 2010 - 17:08
pasirodysiu ir as saviski (dariau joninems)
virsus - beze
vidus- medutis
user posted image
Atsakyti
*monikute*, o jei as pertepusi meduti veliau apipjaustysiu, kad nebutu tos grietines kremo, tai gal tada ir nieko? smile.gif

O del torto, tai as klausiau apie stai toki (74 zinuteje dryzuotas)

Tortai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda.dita: 22 birželio 2010 - 17:56
Krikstynu tortukas. Medutis su mandarinais, puosta aisingu ir pastiliazu.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Grazus tortai, tiek lele, tiek Jonuko krikstas smile.gif

Gal dar kas pasakytumete kur perkate tuos ispaudus (geles ivairias) isspausti ornamentus is cukrines dengimo mases?

Ir kaip jus isgaunate tokia grazia svelnia kremine spalva? Tokia jau perkate svelnia?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda.dita: 22 birželio 2010 - 21:13
QUOTE(eda.dita @ 2010 06 22, 22:06)
Grazus tortai, tiek lele, tiek Jonuko krikstas smile.gif

Gal dar kas pasakytumete kur perkate tuos ispaudus (geles ivairias) isspausti ornamentus is cukrines dengimo mases?

Ir kaip jus isgaunate tokia grazia svelnia kremine spalva? Tokia jau perkate svelnia?

as tai perku is ebay. bet yra ir LT,bet kaina daug brangesne
http://crafts.shop.e...mp;_pcats=14339

ir LT
http://kulinarijosme...oz.com/photo/47
Atsakyti