Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus ..

QUOTE(GITALE @ 2010 06 21, 16:01)
na as vis po gabaleli pabandau sujungt, nes plakiau ne visa iskart kaip zinodama, viska biski atsildziau kamb,temp ir idejau i saldytuva vel  dabar neaisku kiek ten laikyt ka tik bandziau vel tas pats, kaip ten ta temp suvienodint, ne man sis tortas oi ne man doh.gif

Tai jei vanduo "atsiskyrė" tai manau jau viskas unsure.gif aš tai kai man taip nutiko ėmiau kitą produktų normą ir dariau per naujo ir nebesikankinau, nors buvo gaila ir laiko ir pinigų sąnaudų doh.gif ale kai savam šeimos žmogui darai, tai kažkaip ne taip gaila ax.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 06 21, 08:16)
labai grazus. norejau paklausti ,kur gavot tokiu mazu gelyciu formele,labai ieskau butent tokio dydzio,bet jau baigiu prarasti vilti kad rasiu  doh.gif  doh.gif

aš gėlytes mažiukes darau be jokių formelių, naudoju manikiurines žirklutes ir kita teptuko galą, išeina visai neblogai ax.gif
Atsakyti
atsirasau kad biski ne i tema
gal galit kuri duoti Cipciuko kontaktus, labai labai reikia, arba nors pasakykit kur ji dingus nes rasau i a.z ir niekas neatsako cry.gif
Atsakyti
Sveikutes.Vaje koiu tortuku!!!nu maiselis tai liuks gavosi thumbup.gif
O as siandien kaip tik dariau rafaelo torta,nu nezinau,man tai visad geriausiai susisuka,bet as su saukstu maisant,ta krema sujungiu g.gif ir ilgai nelaikau saldytuve.tik yra buve sviesta su kondensuotu pienu sutrauke kruopelem,biski pasildziau ir susisuko.
o as noriu paklausti,kodel man MMG kai kocioju buna daug pusliu,atrodo pusvalandi palaikau kad pabringtu,bet vistiek unsure.gif
Atsakyti
na tas kremas sueis i vaflius, nubegau nusipirkau kitus produktus ir vsio , tortas saldytuve , viskas gavos, neziurejau tu produktu temperATURU, suplakiau ir pavyko, kuo daugiau stengies tuo turbut buna didelis kiaulystes desnis...aisku pagADINau ir produktu gaila bet...
Atsakyti
Gitale,bent jau as niekad kondensuoto suplakus su sviestu nebekisu i saldytuva ...,palaikau tik grietinele....issiplaku kondensuota su sviestu ,sudedu iskart visa grietinele pastovejusia pusvalanadi ,valanda ir susiplaka kuo puikiausia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Meskute***: 21 birželio 2010 - 21:16
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 06 21, 20:56)
Gitale,bent jau as niekad kondensuoto  suplakus su sviestu nebekisu i saldytuva ...,palaikau tik grietinele....issiplaku kondensuota su sviestu ,sudedu iskart visa grietinele pastovejusia pusvalanadi ,valanda ir susiplaka kuo puikiausia  smile.gif

aciu jums, ateityje zinosiu.. dabar dariau kaip recepte parasyta buvo.. pasirodo neiseina
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 06 21, 13:29)
jungiau su mikseriu, nes sviestas sustenges, tai galvoju cia saukstu neismaisysi, vietim bus saldu vietom sviestas

cia jo receptas
http://www.supermama...;#entry29394084

vat svarbiausia kad daug kas dare, bet nieks nebeatsako verysad.gif

Aš galvoju,kad gal sviestukas trumpai plaktas,nes tada į kruopas sušoka,bent man.Pirą kart nusivyliau "rafaelo" tortu,kai gaminau,bet vyras išzyzė dar kartelį pagaminti,tai tada jau ilgai plakiau,o ir sviestas visą parą,jeigu ne daugiau kambario temperatūroje išbuvo.Išplakiau iki purumo,baltumo ir jungiau viską po truputį maišydama,gavosi super. smile.gif
Atsakyti
Dar vienas vaikiškas tortukas bigsmile.gif - "Meškiukai pievutėje":

user posted image

Viduje - vaisinis tortas, papuošimai - bezė, pastilažas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 21 birželio 2010 - 23:10
Migle79, tiesiog tobula wub.gif
Atsakyti
Migle,kaip visada labai grazu thumbup.gif

QUOTE(k.lapelyte @ 2010 06 21, 09:16)
labai grazus. norejau paklausti ,kur gavot tokiu mazu gelyciu formele,labai ieskau butent tokio dydzio,bet jau baigiu prarasti vilti kad rasiu  doh.gif  doh.gif

Aciu,gelytes formeles pirkau cia ir tokias:
http://www.sugarshac...se_with_EJECTOR
tik pas mane jos be stumoklio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eiwile @ 2010 06 22, 08:45)
Migle,kaip visada labai grazu  thumbup.gif
Aciu,gelytes formeles pirkau cia ir tokias:
http://www.sugarshac...se_with_EJECTOR
tik pas mane jos be stumoklio  ax.gif

sita maciau,negalvojau kad jos tokios mazos formos. jau issirinaku is cia,daro 4vnt is karto
http://www.surbitona...duct___199.html
Atsakyti