Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus ..

QUOTE(linette @ 2010 06 20, 11:55)

Kirbe kaip visada neprisikabinsi  wub.gif ir paskutinis tai superinis , noriu į žvejybą  lotuliukas.gif , mb tokį gavęs apsiverktų iš laimės  lotuliukas.gif , o gal galima receptuką to baltojo braškių sapno, nerandu  blush2.gif
x:

dar turiu klausimą , viršutinėj temoj radau naminio decorgelio receptą , norėčiau pasidaryt , gal pasidalintumėt savo patirtim kur ir kaip jį naudojat , ačiū  4u.gif

Baltasis braškiu sapnas
tik aš dariau paprastai biskvita y 3 dalis pjausčiau,o ne žiedais kaip ten rašo.........

del decorgelio...man labiau patiko su gliukoze receptukas,o naudoti jy reikia norint suteikti šlap[umo vaizda,pvz....melsvai padažius ir patepus atrodo kad vanduo....ir šiaip gražu kur nors papiešus ornamentus ir t.t.....
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2010 06 20, 11:55)
Meskute grybukas gražus , tik tie mažiukai jei ant mažų kotelių būtų , tai bent man tortas be priekaštų būtų  ax.gif

Jie ant koteliu yra 4u.gif tik kai susidejo i zolyte ju nebesimato unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Meskute***: 20 birželio 2010 - 11:41
Laba dienuke smile.gif
Kaip smagu,kai ateina savaitgalis,tiek groziu merginos prikure,akys raipsta thumbup.gif
linette aciu 4u.gif ,rasta darau ne ant kilimelio,o ant is kociotos mases ,ispaudziu su spec.formele,seniau darydavau su formele plytu sienoms imituoti,o dabar turiu ispauda knygu sonams daryti,tai pirma ispaudziu vertikaliai,paskui horizontaliai,kadangi ji nedidele,tai reikia,geru 10 min.,kol visa ismargini,o dar jei is pirmo karto mase neuzisideda,tada vel kocioji ir vel spaudineji,veliau jei domins galesiu imesti foto siu priemoniu .
Nu bet ir groziu pridejot wub.gif
Atsakyti
Kirbe - nepakartojama wub.gif O valtis kaip bilzga. Cia dazet mase ant virsaus?
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 06 19, 22:18)
O cia specialiai pakeliau nuo stalo, parodyti, kad nera nei pudros, nei krakmolo. T.y. gerai pagaminta mase nelipma nei prie stalo, nei prie kocelo. O kocela turiu paprasta, medini

o geras thumbup.gif o man visada beda su kociojimu sad.gif jau ir sirupa verdu ilgai, ir bandziau i silta ir i salta ir karsta det pudra. Vistiek ji man limpa kociojant net ant smarkiai pudruoto stalo.. sad.gif kokiu gali but klaidu? Nes padauginus pudros tai trukinet pradeda sad.gif
Atsakyti
Sveikos,nuostabiausius pasaulyje tortus kepančios wub.gif
auksarankės kvadratu thumbup.gif
Na,o Vaidosees mašina....ir Naito leliukas...amo netekau....
kai pamačiau leliuką,širdis į kulnus nusirito-ajajjj,toks,kaip tikras,jeeetus wub.gif wub.gif (į mano klecką panašus blush2.gif ) šaunuolės 4u.gif

QUOTE(Muske @ 2010 06 20, 14:12)
o geras  thumbup.gif  o man visada beda su kociojimu sad.gif jau ir sirupa verdu ilgai, ir bandziau i silta ir i salta ir karsta det pudra. Vistiek ji man limpa kociojant net ant smarkiai pudruoto stalo.. sad.gif kokiu gali but klaidu? Nes padauginus pudros tai trukinet pradeda sad.gif

merginos kažkada rašė,kad limpa nedavirus sirupo,reikia išjungti tuomet,kai pradeda sunkiai kunkuliuoti. mėginsiu ir aš,nes paskutinįsyk irgi nedaviriau blush2.gif

Mergaitės,nagrinėju nagrinėju tas knygas,ir nesuprantu lens.gif noriu knygą dengti MMG,bet kaip tuomet šonuose padaryti puslapių imitaciją? ar jūs ant MMG užtepat kažką ir su tom šukytėm padarot? ant pačios MMG neišeis?
viena knyga baisiai įstrigo,kur puslapių imitacija nuostabiai tikroviškai paauksuota,bet niekaip jos nerandu ir neatgaminu,kieno g.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2010 06 20, 14:34)

viena knyga baisiai įstrigo,kur puslapių imitacija nuostabiai tikroviškai paauksuota,bet niekaip jos nerandu ir neatgaminu,kieno  g.gif

ar šita.....? g.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 06 20, 15:20)
ar šita.....? g.gif  ax.gif

taip taip taip taip,kirbe,šita bigsmile.gif wub.gif ar ji tavo? 4u.gif
iš ko padaryta ta puslapių imitacija?
Atsakyti
mano mano.....puslapiu imitacija padaryta peilio bloga puse yrežus griovelius ir po to padažyta ant viršaus su gelsvais,rudais dažais ir aukso dulkem......
Atsakyti
Įdėsiu kelis tortukus, nuo seniai užsilikusius mirksiukas.gif buvo užėjas momentas vaisiais puošt, tai štai rezultatai ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

kur koksai tortas jau ir nebepamenu...
Atsakyti
Laba diena,

Esu sioje temoje naujoke, bet labai ilgai negaliu isginti minties is galvos,koki pyraga iskepti savo suneliui pirmo gimsiaus proga.
Noreciau iskepti liuta,nes po liuto zenklu gimes. Pati torta sumeistravosiu is kokiu braskiu ir pauksciu pieno su zeles gabaliukais ir vaisiais viduje,bet labai noriu papuosima padaryti spalvinga, vaikiska smile.gif
Todel labai noreciau patarimo is ko daryti ir kaip daryti. Aa imanoma kazka panaudoti,bet ne marcipanine mase? As jos kazkaip nelabai megstu sad.gif

Labai lauksiu jusu meistrisku patarimu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2010 06 19, 16:54)
Labai mielas tortukas  thumbup.gif O kuom ten rasyta? Atrdo, kad sokoladas..

Ačiū ax.gif Taip, su šokoladu rašiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saule danguje: 20 birželio 2010 - 19:28