Aciu visiem ir visom uz mano torto ivertinima
Kadangi cia kalbejot apie MMG (meian mase su gliukoze), kad limpa, nesigauna, slapuoja ir pan. Tai siandien dengiua torta, ir nufotografavau ta mase kociojimo procese.
Stai taip ta mase iskociota, ndar nepilnai, dar siek tiek pakociojau
.
O cia specialiai pakeliau nuo stalo, parodyti, kad nera nei pudros, nei krakmolo. T.y. gerai pagaminta mase nelipma nei prie stalo, nei prie kocelo. O kocela turiu paprasta, medini
dar turiu klausimeli (gal ir kiek kvailokas )
beze kremas nemegsta zelatinos,noriu su beze puosti torta,o ant jo uzdeti gelytes (bet jose yra zelatinos (siai gelytes jau bus isdziuvusios). ar nepavandenys kremas?
beze kremas nemegsta zelatinos,noriu su beze puosti torta,o ant jo uzdeti gelytes (bet jose yra zelatinos (siai gelytes jau bus isdziuvusios). ar nepavandenys kremas?
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 06 19, 22:26)
dar turiu klausimeli (gal ir kiek kvailokas )
Gelytes padarytos is zelatinos, ar maseje is kurios padarytos gelytes yra zelatinos?
Beze bijo zele, jogurtiniu kremu ir t.t.
QUOTE(Asseni @ 2010 06 19, 22:31)
Gelytes padarytos is zelatinos, ar maseje is kurios padarytos gelytes yra zelatinos?
is torto apdengimo mases as pasidariau ir gelytes,tai ten yra deta saukstas zelatinos.(bet kazkaip nemanau ,kad gali kenkti,juk jos jau sudziuvusios)
QUOTE(akvilyte @ 2010 06 19, 19:43)
su kuo priklijuot vieną sluoksnį dengimo masės prie kito?
praėjusį kartą drėkinau.. bet kažaip ta dregmė persimetė į visą masę
praėjusį kartą drėkinau.. bet kažaip ta dregmė persimetė į visą masę
Visas detales klijuoju tik su vandeniu. Jeigu detales sunkesnes, kaip geles ar figureles, tada klijuoju su aisingu.
O del salmoneliozes..... Kiausinio viduje jos nera. Ji buna tik ant kiausinio luksto. Jeigu naudojat nevirta kiausini, ji reikia isplauti siltu vandeniu su soda
k.lapelyte, dek drasiai, tikrai beze nieko neatsitiks, o jeigu detum ant grietineles, tai gelyte tau suminkstetu
QUOTE(Asseni @ 2010 06 19, 22:35)
Visas detales klijuoju tik su vandeniu. Jeigu detales sunkesnes, kaip geles ar figureles, tada klijuoju su aisingu.
O del salmoneliozes..... Kiausinio viduje jos nera. Ji buna tik ant kiausinio luksto. Jeigu naudojat nevirta kiausini, ji reikia isplauti siltu vandeniu su soda
k.lapelyte, dek drasiai, tikrai beze nieko neatsitiks, o jeigu detum ant grietineles, tai gelyte tau suminkstetu
aciukas
Dublis 2...Rafaelo biksvitai,grietinele/plombyrine varske,vysnios ,MMG .
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 06 20, 00:14)
Dublis 2...Rafaelo biksvitai,grietinele/plombyrine varske,vysnios ,MMG .
koks mielas grybukas- namukas
irgi dublis nr2
pageidavimas toks buvo.. nors tikrai mielai būčiau padarius kažką naujo tortas sūnėnui daugiau ratų buvo pageidavimas nes per mano sūnaus gimtadienį visi vaikai baisiai norėjo ratų
viduj klasikinis medutis ir mmg
natūroj jis gražiai matinis, tik nuotraukose kažkoks blizgus
pageidavimas toks buvo.. nors tikrai mielai būčiau padarius kažką naujo tortas sūnėnui daugiau ratų buvo pageidavimas nes per mano sūnaus gimtadienį visi vaikai baisiai norėjo ratų
viduj klasikinis medutis ir mmg
natūroj jis gražiai matinis, tik nuotraukose kažkoks blizgus
QUOTE(akvilyte @ 2010 06 20, 10:32)
daugiau ratų buvo pageidavimas nes per mano sūnaus gimtadienį visi vaikai baisiai norėjo ratų
Su ta mintim as dejau grybuku mazu tiek kiek vaiku bus.... nes kai nesesi maniske i darzeli namuka ..vaikai grybuku nepasidalino
Na ir grožybių prisižiūrėjau
Jurgitasta labai gražiai pasiuvinėta , toks švelnus mielas tortukas
Vaidosse mašina superinė atrodo labai įspūdingai ir pinigų maišas gražus , man kilo klausimas o ant ko dengimo masė iškočiota , kad ji tokia gražiai raštuota
Kirbe kaip visada neprisikabinsi ir paskutinis tai superinis , noriu į žvejybą , mb tokį gavęs apsiverktų iš laimės , o gal galima receptuką to baltojo braškių sapno, nerandu
Jolka999 o kodėl dvi lėlės , ar čia mintis kokia užslėpta , ar dviejoms mergaitėms, kad nesusipeštų
Meskute grybukas gražus , tik tie mažiukai jei ant mažų kotelių būtų , tai bent man tortas be priekaštų būtų
Asseni , aš jau savim džiaugiuos , po pusės metų mokymosi jau truputėlį į priekį pajudėjau , bet apžiūrėjus jūsų tortą supratau , kad dar visiškai nieko nemoku , tobula , detalės smulkutės plonytės , spalvos švelnios , vaikutis gražutis, tuoj apsižliumbsiu , kuriat nepakartojamą grožį , gal galit parašyt pagal kokias iškarpas batukus darėt
dar turiu klausimą , viršutinėj temoj radau naminio decorgelio receptą , norėčiau pasidaryt , gal pasidalintumėt savo patirtim kur ir kaip jį naudojat , ačiū
Jurgitasta labai gražiai pasiuvinėta , toks švelnus mielas tortukas
Vaidosse mašina superinė atrodo labai įspūdingai ir pinigų maišas gražus , man kilo klausimas o ant ko dengimo masė iškočiota , kad ji tokia gražiai raštuota
Kirbe kaip visada neprisikabinsi ir paskutinis tai superinis , noriu į žvejybą , mb tokį gavęs apsiverktų iš laimės , o gal galima receptuką to baltojo braškių sapno, nerandu
Jolka999 o kodėl dvi lėlės , ar čia mintis kokia užslėpta , ar dviejoms mergaitėms, kad nesusipeštų
Meskute grybukas gražus , tik tie mažiukai jei ant mažų kotelių būtų , tai bent man tortas be priekaštų būtų
Asseni , aš jau savim džiaugiuos , po pusės metų mokymosi jau truputėlį į priekį pajudėjau , bet apžiūrėjus jūsų tortą supratau , kad dar visiškai nieko nemoku , tobula , detalės smulkutės plonytės , spalvos švelnios , vaikutis gražutis, tuoj apsižliumbsiu , kuriat nepakartojamą grožį , gal galit parašyt pagal kokias iškarpas batukus darėt
dar turiu klausimą , viršutinėj temoj radau naminio decorgelio receptą , norėčiau pasidaryt , gal pasidalintumėt savo patirtim kur ir kaip jį naudojat , ačiū