Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus ..

Mergaites ir berniukai, labas 4u.gif

Atejau su Krikstynu tortuku. Darant sita torta jauciau malonuma ir pasitenkinima. Siek tiek nepavyko visiskai padaryti taip kaip norejau, bet ...

Viduje sokoladiniai ir balti biskvitai, du sokolado sluoksniai, braskes, bananai. MMG, pastilazas. Kol supratau, kaip reikia ispjauti ta juosta, kuri priklijuota apacioje doh.gif

parodau kelias nuotraukas, nes negaliu apsisprest kuris fonas geriau tinka.
user posted image

user posted image

Ir arciau

user posted image

Tik nuotraukos prastos kokybes. Fotikas ne pats geriausias, tai kai nera saules prastai fotkina, arba fotografas prastas biggrin.gif
Atsakyti
Man ant zydro graziau smile.gif
Atsakyti
assseni nerialu wub.gif daugiau neturiu zodziu
Atsakyti
Asseni - labai labai grazu wub.gif O jau leliaus grozis wub.gif
Atsakyti
aseni,labai wub.gif wub.gif sedėčiau aš per krikštynas prieš tortą-tai nieko matyt daugiau nematyčiau-jau pakerintis grožis wub.gif
Atsakyti
Balti biksvitai,pertepimas grietinele /plombyrine varske/ir daugggggg vysniu ...
Kadangi zmogus megsta fotografuot....tai foto aparata idejau kaip dovanele...liko labai suzaveta wub.gif
(Klaidas matau ..reikejo vaisius arciau krasto traukt doh.gif )
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikutės, vajėj, kokie jūsų grožiai bigsmile.gif Aš niekada taip neišmoksiu unsure.gif
Pasirodau savo paskubom darytą tortuką močiutei: viena pusė medutis, kita rafaelo, o puošyba doh.gif
user posted image
Atsakyti
Laba diena,
Na ir prigaminto vėl grožių,Asseni,labai gražus tortukas,pritariu,į tokį tik žiūrėt ir žiūrėt wub.gif
Kirbe,kelmas su medžiotoju labai dailus thumbup.gif O kaip padaryti,kad rievės medžio taip matytųsi?

atnešu ir aš po ilgo laiko vieną tortuką,norėjo su meškere,bet gavosi štai kas:
user posted image

user posted image

čia negriukas,su grietinėlės pertepimu,vyšniomis ir žagarės likeriu.Dekoruota cukrine mase,šarlotės kremu(pabandžiau prieš kelias savaites ir įsimylėjau wub.gif )
Šonai-lazdynų riešutai tarkuoti smile.gif

P.S.nuotraukos tik ne tokios gražios kaip anskčiau buvo,nes gerasis mano fotikas sugedo,o liko tik muilinė verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo red69: 19 birželio 2010 - 14:23
user posted image
medutis su zele ir riesutais,puosta bezu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2010 06 19, 15:11)
Sveikutės, vajėj, kokie jūsų grožiai  bigsmile.gif Aš niekada taip neišmoksiu  unsure.gif
Pasirodau savo paskubom darytą tortuką močiutei: viena pusė medutis, kita rafaelo, o puošyba  doh.gif
user posted image

Labai mielas tortukas thumbup.gif O kuom ten rasyta? Atrdo, kad sokoladas..
Atsakyti
QUOTE(red69 @ 2010 06 19, 15:22)

Kirbe,kelmas su medžiotoju labai dailus thumbup.gif  O kaip padaryti,kad rievės medžio taip matytųsi?

pagaliuku padarai rėžiukus ir po to dar dažais padažai.....
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 06 19, 19:04)
pagaliuku padarai rėžiukus ir po to dar dažais padažai.....

Jezau, nu ir glusa as, jau radau atsakyma... doh.gif cia as apie save..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 19 birželio 2010 - 18:08