Zadu kepti Napoleona is vaikystes (pagal Asseni) ir noriu is jo padaryti krepseli (na torto sonus apipinti su sok. saldainiu mase). Tik iskilo klausimas: paciam napoleono kreme ieina sviestas, tai gal nereikia papildomai gamintis kito sviestinio kremo, kad aptepti sonus? Ar sitas netinkamas? Ir ar galima sok. saldainiu mase daryti su pienisku sokoladu? Ka tada deti grietinele ar vandeni? Gal yra tokia mase dariusiu?
QUOTE(kirbe @ 2010 06 18, 14:26)
baltasis braškiu sapnas,MMG,KREPŠELIS IŠ PASTILAŽO
papasakok kaip darei krepseli
Turejau siandien pirmaja pazinti su MMG mase ir turbut paskutine , ji man gavosi net nezinau is pradziu sunkiai kociojosi vis susitraukdavo, poto kai idejau dazu ji pradejo gerai kociotis, taciau lipo prie kocelo , taliau seke eile drugeliu spaudimui, kiek supratau juo reikia iskirpti kai ispaudai su trafaretuku, iskirpau taciau "plasnuoti " nelabai ant torto norejo.... Vienu zodziu gavosi mano tortas celiulitnas, su levais drugeliais Pirmaja patirti su biskvitu aprasiau tam tikroje temoje, kremu taip pat ir darau isvada nelemta man kepti pyragu
QUOTE(Kvakuska @ 2010 06 18, 23:42)
Vienu zodziu gavosi mano tortas celiulitnas, su levais drugeliais Pirmaja patirti su biskvitu aprasiau tam tikroje temoje, kremu taip pat ir darau isvada nelemta man kepti pyragu
drugelius reikia padaryti iš vakaro, bent jau. jeigu iš MMG daromi, tada jiems reikia netgi savaitės padžiūti ramioje vietoje, suteikus jiems "plasnojimo" formą. Jeigu iš pastilažo, užtektų 2 - 3 dienų.
Lemta lemta.. tik nereikia visko norėt iš pirmo karto
nu va apie drugeliu daryma pries keleta dienu tai ir nezinojau...
Naitas prasitrink a.z. gavikli norejau sio to paklausti ale kad perpildytas pas tave jis
Laba dienuke
dar karteli aciu uz mano masinuko ivertinima,nesitikejau grazaus zodzio,o kai ji dariau,sakiau tai paskutinis tortas mano gyvenime,kiek jis man nervu kainavo ,o stai jau kita vakara ant stalo stovejo pinigu maisas ,tortu puosimas,tikrai liga,juk smagu,kai po to,teigiamai ivertina tavo darbuka,taip glosto savimeile
Nenukrypstant nuo papusimu temos,idedu ir pinigu maisa,dengta saldainiu ,sokolado mase,pamargintas aukso dulkemis,tik iskilo didele problema,kad dariau juoda miska ir gausiai sulaisciau,labai slapiavo apacia,vis teko nuvalyti issisunkusi skysti.Beje man geriausia mase gaunasi su baltu sokoladu,o su juodu,ji tokia kietesne,storesne
Taskiukas ant pinigelio priekyje,nevykes bandymas aisingu priklijuoti prie padeklo,tiksliau priklijuoti pavyko,bet liko taskiukas
Kirbe jau minejau asmeniskai,kad medziotojo tortas pritrenkiantis
dar karteli aciu uz mano masinuko ivertinima,nesitikejau grazaus zodzio,o kai ji dariau,sakiau tai paskutinis tortas mano gyvenime,kiek jis man nervu kainavo ,o stai jau kita vakara ant stalo stovejo pinigu maisas ,tortu puosimas,tikrai liga,juk smagu,kai po to,teigiamai ivertina tavo darbuka,taip glosto savimeile
Nenukrypstant nuo papusimu temos,idedu ir pinigu maisa,dengta saldainiu ,sokolado mase,pamargintas aukso dulkemis,tik iskilo didele problema,kad dariau juoda miska ir gausiai sulaisciau,labai slapiavo apacia,vis teko nuvalyti issisunkusi skysti.Beje man geriausia mase gaunasi su baltu sokoladu,o su juodu,ji tokia kietesne,storesne
Taskiukas ant pinigelio priekyje,nevykes bandymas aisingu priklijuoti prie padeklo,tiksliau priklijuoti pavyko,bet liko taskiukas
Kirbe jau minejau asmeniskai,kad medziotojo tortas pritrenkiantis
Vaidose pritrenkiančiai antikrziškas Tavasis maišas
Vaidosee, nuostabus maišiukas ūir forma ir spalvos ir pinigėlių išdėstymas mano akims - viskas tobula
Dabar klausimas - kaip taip gražiai išgavot maišo faktūrą?
Dabar klausimas - kaip taip gražiai išgavot maišo faktūrą?
Oi aciu aciu,stai vien,del ko verta kepti tortus,nuotaika pasitaise 100 %
uzniukas,pabandysiu atsakyti,forma darau,taip,kepu neapvalu,o staciakampi torta,sutepu ,leidziu pastoveti saldytuve,tada dedu apvalia lekste ir ispjaunu apvalu torta,na o likusius kampus ,jie gaunasi,tokie trikampi,graziai pavertus sonu,dedu ant virsaus,aptepdama sviestiniu kremu,stengiuosiu nieko nelyginti,netaisyti,tik aptepti visus kreivumus,iskilimus ir t.t.,pinigu maisa ,todel ir lengva formuoti,kad mase nesvarbu,kaip uzsilenks,susilenks ,sukris,vistiek jam viskas tiks,kai dedu mase,nesistengiu,jos tobulai lipyti prie torto,o tik apjuosiu ja
uzniukas,pabandysiu atsakyti,forma darau,taip,kepu neapvalu,o staciakampi torta,sutepu ,leidziu pastoveti saldytuve,tada dedu apvalia lekste ir ispjaunu apvalu torta,na o likusius kampus ,jie gaunasi,tokie trikampi,graziai pavertus sonu,dedu ant virsaus,aptepdama sviestiniu kremu,stengiuosiu nieko nelyginti,netaisyti,tik aptepti visus kreivumus,iskilimus ir t.t.,pinigu maisa ,todel ir lengva formuoti,kad mase nesvarbu,kaip uzsilenks,susilenks ,sukris,vistiek jam viskas tiks,kai dedu mase,nesistengiu,jos tobulai lipyti prie torto,o tik apjuosiu ja
QUOTE(nekava @ 2010 06 18, 22:22)
papasakok kaip darei krepseli
nagi iškočioji mase,išpjauni apvalu blynuka ir jy uždedi ant apverstos stiklines...palieki išdžiuti...lankely atskirai padarai.....
čia paprasčiausias variantas....