Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus ..

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 06 18, 11:33)
As pasigailesiu biggrin.gif SARLOT Juo gali aptept. As dar trupinuku kartais smulkiu imaisau nuo medaus torto laksteliu. O pacio torto nuopjovu jau su kremu nebandziau...

As is vis, pirato galvai pirma issikepciau apvalu biskvita, apipjauciau norima forma, tada sutepineciau. O tuos biskvito likucius imaisyciau i sarlot, bet labai smulkiai susmulkintus..

Ačiū bigsmile.gif 4u.gif
Jau per vėlu kepti apvalų biskvitą, vakar sutepiau ax.gif Gausis toks gerulis piratas, nes tortas aukštokas, kaip veidui g.gif
Trupinių nuo medučio neturiu, tai tiks grynas kremas ar galiu imaišyti džiuvėsėlių? g.gif
Ir to kremo ne per daug gausis?
Aptepu juo tortą, kišu į šaldytuvą, kiek val laikau, kad galėčiau apdengti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perrin: 18 birželio 2010 - 12:59
QUOTE(Perrin @ 2010 06 18, 13:53)
Ačiū  bigsmile.gif  4u.gif
Jau per vėlu kepti apvalų biskvitą, vakar sutepiau  ax.gif  Gausis toks gerulis piratas, nes tortas aukštokas, kaip veidui  g.gif 
Trupinių nuo medučio neturiu, tai tiks grynas kremas ar galiu imaišyti džiuvėsėlių?  g.gif
Ir to kremo ne per daug gausis?
Aptepu juo tortą, kišu į šaldytuvą, kiek val laikau, kad galėčiau apdengti?


Ne ne ne!!! Tepk tuo sarlot pries dengiant torta mase. Nes nebus prasmes jau tada tept ta krema, jei kisi dar i saldytuva, nes jis sustings, ir liks graubletumai, o tuo sarlot ir dengiam, kad graziai issilygintu mase.

Dziuveseliu gali nedet, nebutina. O is pokelio sviesto man normaliai uztenka 24 cm tortui aptepti. Nemanau kad bus per daug...
Atsakyti
Baltasis braškiu sapnas......MMG,šokoladine sald. mase,žmogeliukas iš marcipano
user posted image
baltasis braškiu sapnas,MMG,KREPŠELIS IŠ PASTILAŽO
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 18 birželio 2010 - 14:34
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 06 18, 10:33)
Zoles antgaliai 233 arba 234. Viena smulkesne, kita stambesne. O maiseliai net nezinau, pvz.is Arevitos, tai ten nusikerpi, kokio dydzio skyles reikia...

aciu labai aciuks.gif, niekad neturejau maiseliu, vis svirkstas, tai vienas, tai kitas, tai ir neismanau kaip su tais maiseliai, jei ten tik nusikirpt reikia, tai tada paimsiu bet koki.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aissstute @ 2010 06 18, 15:31)
aciu labai aciuks.gif, niekad neturejau maiseliu, vis svirkstas, tai vienas, tai kitas, tai ir neismanau kaip su tais maiseliai, jei ten tik nusikirpt reikia, tai tada paimsiu bet koki..  ax.gif


Moterys buna is pieno pokelio pasidaro biggrin.gif arba reikia tieisog stipresnio maisiuko.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 06 18, 13:03)
Ne ne ne!!! Tepk tuo sarlot pries dengiant torta mase. Nes nebus prasmes jau tada tept ta krema, jei kisi dar i saldytuva, nes jis sustings, ir liks graubletumai, o tuo sarlot ir dengiam, kad graziai issilygintu mase.

Dziuveseliu gali nedet, nebutina. O is pokelio sviesto man normaliai uztenka 24 cm tortui aptepti. Nemanau kad bus per daug...

Ot, tai ačiū 4u.gif Ruošiausi dabar užtepti, o vakare dengti. Gerai, einu tada saldainiu mases gaminti veideliui biggrin.gif Viskam kitkam turiu pirktinės, icing spalvotos masės. Įtariu ne kas iš jos, bet papuošti tiks, vistiek manau, kad nieks jos nevalgys rolleyes.gif
Atsakyti
O gal galit parasyti kaip marcipano pasidaryti? kaip tas figureles daryti? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2010 06 18, 13:53)
Aptepu juo tortą, kišu į šaldytuvą, kiek val laikau, kad galėčiau apdengti?

Kad tortas nebutu celiulitinis, ir butu lengva apdengt torta. Reikia:

1. torta aptepti, islyginti sviestiniu kremu , galima su trupinukais, geriau laikys, ir padeti i saldytuva. Kad suprasti, ar tortas jau apstinges, reikia ji paliesti, ranka t.b. sausa.

2. paruosti dengimo mase

3. Istraukti torta is saldytuva, islyginti nelygumus ir plonai aptepti sviestiniu kremu, sluoksnis t.b. milimetrinis, permatomas. Torta daugiau i saldytuva statyt nereikia

4. Iskocioti mase, apdengti torta, islyginti nelygumus ir padet i saldytuva

Stai tokia t.b. eiga, jeigu norit, kad Jusu tortas butu lygus ir grazus.


QUOTE(zelviene @ 2010 06 18, 16:24)
O gal galit parasyti kaip marcipano pasidaryti? kaip tas figureles daryti?  4u.gif  ax.gif


Marcipana reikia pirkti. Namu salygom ji pasigamint beveik neimanoma.
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 06 18, 15:36)
Kad tortas nebutu celiulitinis, ir butu lengva apdengt torta. Reikia:

Mergaitės ačiū labai. Žinau, kad tokia info pateikinėjat pastoviai kas beužklausia, tad jums už kantrybę 4u.gif
Atsakyti
sveikutes
gal zinote kur gauti konditerinio sokolado klaipedoje (tokio kaip kaip turi konditerijos cechai),viena vieta uzmaciau,bet gal kur pigiau yra blush2.gif
Atsakyti
Na va, pargryztu i gyvenimo ritma smile.gif)) perziurejau visa sita tema (i praeita bijau ir list, nes galiu neiseit biggrin.gif ) Grazu, grazu grazu ir dar karta grazu wink.gif))) sveikinu visas sauniai tvarkotes su tortais smile.gif))) Ir vat kas tikrai issimine, tai ta gaisrine VAUUUUUUUU... SVEIKINIMAI is didziosios raides, tikrai grazu ir labai kruopstu wink.gif)))
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 06 18, 16:36)
Kad tortas nebutu celiulitinis, ir butu lengva apdengt torta. Reikia:

1.  torta aptepti, islyginti  sviestiniu kremu , galima su trupinukais, geriau laikys, ir padeti i saldytuva. Kad suprasti, ar tortas jau apstinges, reikia ji paliesti, ranka t.b. sausa.


.


blink.gif Nu pirma karta girdziu, jeibogu... Olestakitaip sake... g.gif

Aaa, jau viska iki galo perskaiciau, dabar zinosiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 18 birželio 2010 - 16:49