QUOTE(rugiagele26 @ 2010 06 18, 11:33)
As pasigailesiu SARLOT Juo gali aptept. As dar trupinuku kartais smulkiu imaisau nuo medaus torto laksteliu. O pacio torto nuopjovu jau su kremu nebandziau...
As is vis, pirato galvai pirma issikepciau apvalu biskvita, apipjauciau norima forma, tada sutepineciau. O tuos biskvito likucius imaisyciau i sarlot, bet labai smulkiai susmulkintus..
As is vis, pirato galvai pirma issikepciau apvalu biskvita, apipjauciau norima forma, tada sutepineciau. O tuos biskvito likucius imaisyciau i sarlot, bet labai smulkiai susmulkintus..
Ačiū
Jau per vėlu kepti apvalų biskvitą, vakar sutepiau Gausis toks gerulis piratas, nes tortas aukštokas, kaip veidui
Trupinių nuo medučio neturiu, tai tiks grynas kremas ar galiu imaišyti džiuvėsėlių?
Ir to kremo ne per daug gausis?
Aptepu juo tortą, kišu į šaldytuvą, kiek val laikau, kad galėčiau apdengti?