Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus ..

Nu jau Olestos geles taip ir norisi suvalgyti wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(red69 @ 2010 05 29, 14:33)
Laba diena,

Atnešu savo kreivus šleivus darbelius ....
nebarkit už nekokybęblush2.gif

Kąąąąąąąąąąąąąąąąąą .... blink.gif kokius ?????? blink.gif ...... va tau user posted image
Atsakyti
Sveiki, noriu paklausti gal kuri galetu savo sedevru mano mergaites gimtadieni papuosti? Aciu uz info i AZ 4u.gif
Atsakyti
Snikeras,MMG,Marcipanas,Aisingas.
user posted image
Atsakyti
Kirbe, toks, tikrai, vyriskas tortas

red69, jungiuos prie Cipciuko, kreivi sleivi tortai pas tave superiniai. Jau pirmas nerealus. O porele tai kopinu, jau tokia zavi, jau tokia fainuole, super

wingaile, neskaitant spalvu trukumo ir celiulito, man boruzele pasirode labai miela

Olesta, tu cia kiba pafotoshopinai viena torta , hihihi.gif , nu gi reikia taip vienodai padaryt bigsmile.gif

As atnesu ***Meskutei*** kompanija

Viduje varskes tortas su vaisiais. Papuosimas grietinele, pastilazas, marcipanas, drozles, trupinukai, dekorgelis, tvorele is sokoladines medaus roziu mases

Kamputis siek tiek sugadintas, traukdama is saldytuvo nubraukiau zole, pastebejau kai nufotografavau, po to pataisiau kokosa drozlemis

user posted image

Kazkodel ikelus per radikala nuotrauka automatiskai tampa neryski, kazkokia isplaukusi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 30 gegužės 2010 - 07:04
Labas rytas, o mergaitės niemiegat, duodat vaizdų blink.gif
Meškute, norėčiau Tavo snikeriuką kitu kampu pamatyti ax.gif jeigu galima 4u.gif reikaliukai pas Tave gerėja, šaunuolė, žvaigždutės ant padėklo liuks, o ant torto jos galėtų būti ploniau pakočiotos, kad neišsiskirtų kaip atskiras vienetas, o ir valgyti smagiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Asseni, taip taip, aš ir figūrėles nuomoju, ir fotošopinu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu vat užplaukė momentas, užteko grietinėlės šonams vieno indelio, na antram kantas pati matai baltas ne gelsvas, tai jau kantukams pritrūkau...va ko nemoku, tai puokščių išdėstyti ant torto, regis nueini prisižiūri tų pavyzdėlių visokiausių, nu reikia sudėlioti ir ateina toks ops g.gif...... o Tu tai vis sumąstai, prikuri siužetų, mintis ir idėja liuksinė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 05 30, 08:27)
o Tu tai vis sumąstai, prikuri siužetų, mintis ir idėja liuksinė  thumbup.gif

Zinai, kai tik leidzia svoris, visada bandau padaryti kazka kitaip, kita siuzeta
Atsakyti
Asseni, be galo grazus tortas.... mielas akiai ir sirdziai...
Atsakyti
Sveikos, merginos, norejau patarimo... ant kokio pavirsiaus geriau laikosi spalvoti torto papuosalai, nes esu bandziusi ant pusfabrikacio, plaktos grietines, grietines su zelatina - ant visu - sekancia diena jie iskysta, spalva isplaukia ir atrodo lyg butu slapi... g.gif ka ne taip darau?
Atsakyti
Asseni, žaviuosi tavo vaikiškais torčiukais....aš pati nelabai juos megstu daryti ir puošti.....nu ne mano arkliukas ir viskas....... doh.gif man va visokie su gelem ,jubiliejinai tai patinka ir kaip ir moku,o su vaikiškais problemele..... ax.gif reiks y kursus pas tave ir Olesta prašytis..... lotuliukas.gif
Atsakyti
Asseni,liuks meskis thumbup.gif
Atsakyti
Aseni ,super wub.gif
Atsakyti