Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus ..

Vaidosee,čia tai bent mašina..... blink.gif kas dar tau nepatinka g.gif šitaip gražu...figureles kokios dailios,kiek detaliu....super...... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2010 06 17, 11:55)
pirmoji mano masina:

blink.gif blink.gif blink.gif Is koto vercianti masina, be proto grazi, o jau figureles wub.gif
Atsakyti
cha cha cha.. atostogos.. kaip man faina.. roto virusas vaiku tarpe..
net nezinau, kaip reaguot.. dziaugtis ar...
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 06 17, 14:41)

Cia tema apie papuosimus

Na tikrai nepasiklydom lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, sakykit kuom aptepti tortą "Pasaka" jei aš jį noriu apdengti saldainių mase? Sviestiniu kremu? Į sudėtį jis neįeina, tai ar čia bus į temą? g.gif
Atsakyti
Sukonstravau viena tortuka, atnesu pasirodyti 4u.gif Tortas sunenui sokejui smile.gif Trukumu daug, bet is dalies esu patenkinta siuo savo darbeliu ax.gif Mokytis, mokytis ir dar karta mokytis......user posted image
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2010 06 17, 22:22)
Sveikos, sakykit kuom aptepti tortą "Pasaka" jei aš jį noriu apdengti saldainių mase? Sviestiniu kremu? Į sudėtį jis neįeina, tai ar čia bus į temą?  g.gif

i tema, i tema biggrin.gif
Jo, sviestiniu kremu

jurgitasta, labai grazus tortas. Labai spalvos dera, apart tu figuru. Jos yra per ryskios/tamsios tokiom spalvom. Del to siek tiek uzmusa pagrindine spalva, ji, tu figuru fone atrodo pilksva, nes akis vistiek kripsta ties to piesinuko.

As daryciau tu paciu spalvu aplikacija. Balta viruka ir ruzava mergina.

Tikiuosi nesupikai, kad parasiau

Vaidosee, grandiozinis darbas, spaudziu ranka. Gaila, kad neimanoma is arciau paziuret, bais mazos nuotraukytes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 17 birželio 2010 - 23:04
Vaidosee jau torto grazumas ir figūrėlės tokios dailios bigsmile.gif
Jurgitasta man labai grazu smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Visoms ivertinusioms mano torciuka didelis aciu uz grazu zodi 4u.gif ,Asseni,jau is arti geriau ir neziureti,labai daug nesutapimu,kreivu liniju ir detaliu blush2.gif
Bet svarbiausia ,ka norejau pasakyti,aciu jums,kad dalinates savo patirtimi,atradimais ir praradimais,mano torciukai gimsta ,tik jusu deka,nes negailite ir dalinates savo patirtimi,mazai zodziu apsakyti,kaip dziaugiuosiu,jog jus turiu 4u.gif
Imetu nuorodas,pagal kurias lipdziau zmogeliuka ir suniuka.
Zmogeliukas:
http://www.youtube.c...h?v=bktSkjeHryw
Plaukai:
http://www.youtube.c...feature=related
Suniukas:
http://www.youtube.c...h?v=r9u63Mh-SsY
http://www.youtube.c...feature=related

O cia tortukas is arciau,juk turiu parodyti,kad kiti mokytusi is mano klaidu blush2.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidosee: 18 birželio 2010 - 09:19
Pastoviai seku jūsų temą, atrodo viską skaitau atidžiai, bet kai pačiai prireikia, nieko nepamenu doh.gif
Jau nuo pat ryto ieškau šarlotės kremo recepto ir niekur nerandu schmoll.gif Juk arba juo arba sviestas su kondencuotu, galiu aptepti torta? Man tas su kondencuotu labai jau saldus, tai norėčiau pabandyti šarlotę. Ir man tortą teks apipjaustyti, nes darysiu veidą pirato, tai tuos ką apipjaustysiu likučius, galėsiu maišyti su sviestiniu kremu? Ar ne kas gausis?
O mama mia hihihi.gif
Gal kas pasigailės ir atsakys skubos tvarka rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaites, as noriu nusipirkti antgalius zolytei daryti, bet man reikia patarimo: tai cia kaip suprantu turi but tokie antgaliai: arba nr 134, arba nr 234? is cia: antgaliai o sakykit, prasau, ar jie tinka ant visu maiseliu, nusipirkciau ir maiseli tada, nes as turiu svirksta, bet kaip suprantu man ant jo netiktu, nes mano svirkstas net ne metalinis, o plasmasinis..
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2010 06 18, 12:14)
Pastoviai seku jūsų temą, atrodo viską skaitau atidžiai, bet kai pačiai prireikia, nieko nepamenu  doh.gif
Jau nuo pat ryto ieškau šarlotės kremo recepto ir niekur nerandu  schmoll.gif  Juk arba juo arba sviestas su kondencuotu, galiu aptepti torta? Man tas su kondencuotu labai jau saldus, tai norėčiau pabandyti šarlotę. Ir man tortą teks apipjaustyti, nes darysiu veidą pirato, tai tuos ką apipjaustysiu likučius, galėsiu maišyti su sviestiniu kremu? Ar ne kas gausis?
O mama mia hihihi.gif
Gal kas pasigailės ir atsakys skubos tvarka  rolleyes.gif

As pasigailesiu biggrin.gif SARLOT Juo gali aptept. As dar trupinuku kartais smulkiu imaisau nuo medaus torto laksteliu. O pacio torto nuopjovu jau su kremu nebandziau...

As is vis, pirato galvai pirma issikepciau apvalu biskvita, apipjauciau norima forma, tada sutepineciau. O tuos biskvito likucius imaisyciau i sarlot, bet labai smulkiai susmulkintus..
Papildyta:
QUOTE(Aissstute @ 2010 06 18, 12:23)
Mergaites, as noriu nusipirkti antgalius zolytei daryti, bet man reikia patarimo: tai cia kaip suprantu turi but tokie antgaliai: arba nr 134, arba nr 234? is cia: antgaliai o sakykit, prasau, ar jie tinka ant visu maiseliu, nusipirkciau ir maiseli tada, nes as turiu svirksta, bet kaip suprantu man ant jo netiktu, nes mano svirkstas net ne metalinis, o plasmasinis..

Zoles antgaliai 233 arba 234. Viena smulkesne, kita stambesne. O maiseliai net nezinau, pvz.is Arevitos, tai ten nusikerpi, kokio dydzio skyles reikia...
Atsakyti