Sv eikos merginos ar galiu laikyt saldytuve beze aptepta torta, istraukus neprades rasot, nenuciuos man bezas?
Rasyte, labai šiltai mergaitiškas tortukas
Rutyte11, gali
Rutyte11, gali
Aciu
Meian mase su gliukoze - MMG trumpinys
Si mase mano mylimiausia
QUOTE(Nova @ 2010 06 17, 09:08)
O kokia cia apdengimo mase?
Meian mase su gliukoze - MMG trumpinys
Si mase mano mylimiausia
Rasyte labai mielas mergaitiskas torčiukas
[quote=simike,2010 06 15, 19:07]
Mano "blynas" Ananasinis, namiškiams keptas, nors kremas pagal receptą man per riebus, kitą kart mažiau sviesto dėčiau
O kaip tik susiruosiau kepti tai kazin ar 100gr uztektu?
Mano "blynas" Ananasinis, namiškiams keptas, nors kremas pagal receptą man per riebus, kitą kart mažiau sviesto dėčiau
O kaip tik susiruosiau kepti tai kazin ar 100gr uztektu?
Gal ir uztektų, tiesiog ragaukite. Gal Jums ir riebesnis patinka Bet kitą sykį kai darysiu, tai dėsiu pakelį kremo ruošinio, 200 ml pieno ir apie 100-150 gr. sviesto, pagal skonį Dabar kai sudėjau 200 gr., tai sviestas užmušė visą kremo skonį Nežinau, čia gal nuo sviesto priklauso Gal aš netokį nusipirkau
Merginos, jauciu, apsirikot siek tiek su temom. Apie tortus, kremus ir biskvitus kalbam tortu temoje.
Cia tema apie papuosimus
Cia tema apie papuosimus
Laba diena,nors atsilus orams tortuku sumazejo,bet visi ideti,tikrai grazus,silti ir neabejoju,kad ir skanus.
Kadangi tema apie papuosimu ir pati jau pasiilgau tortu nuotraukyciu,atnesu parodyti,savo puosta torciuka,pirmoji mano masina:
Apie puosima,dengta saldainiu,balto sokolado mase,visa kita saldainiu mase,kopecios is plikytos teslos,nupurkstos aerozoliu,figureles dariau pirma karta,tad labai nesijuokit,pats tortas turi daug broko,kreivokas,sleivokas,labai stengiausi,bet matyt cia jau pasiekta mano galimybiu ribos ,viduje medutis su zele ir anasu gabaliukais.
Jubilijatas buvo labai patenkintas,o as tiesa pasakius,kai ji dariau,verkiau graudziom asarom,pirma sunkiai persikele ant padeklo,visa apacia susigadino,paskui supratau,kad jis turejo buti geriau aukstesnis,o ne ilgesnis,nes be dekoraciju buvo labiau panasu i traukini,nei i gaisrine
Beje pats tortas,kokiu 5 kg.
Kadangi tema apie papuosimu ir pati jau pasiilgau tortu nuotraukyciu,atnesu parodyti,savo puosta torciuka,pirmoji mano masina:
Apie puosima,dengta saldainiu,balto sokolado mase,visa kita saldainiu mase,kopecios is plikytos teslos,nupurkstos aerozoliu,figureles dariau pirma karta,tad labai nesijuokit,pats tortas turi daug broko,kreivokas,sleivokas,labai stengiausi,bet matyt cia jau pasiekta mano galimybiu ribos ,viduje medutis su zele ir anasu gabaliukais.
Jubilijatas buvo labai patenkintas,o as tiesa pasakius,kai ji dariau,verkiau graudziom asarom,pirma sunkiai persikele ant padeklo,visa apacia susigadino,paskui supratau,kad jis turejo buti geriau aukstesnis,o ne ilgesnis,nes be dekoraciju buvo labiau panasu i traukini,nei i gaisrine
Beje pats tortas,kokiu 5 kg.
o man jis fantastinis... o figurėlės tikrai puikios, ne kaip pirma kartės..
QUOTE(Vaidosee @ 2010 06 17, 14:55)
pirmoji mano masina:
Jėėėzau Marija nu kas per grožis kas per detalių gausa
nekrepkite
sveikos mamytes
kiek cia daug visko grazaus ir skanaus jusu temoj
Jus cia stebuklus darot
As irgi pradejau dometis konditerija, kazkaip(tikriausiai su metais) pradejau MEGTI gaminti.
Turiu toki klausimeli, kaip pasidaryti spalvota glaju? As noriu tokio ryskaus raudono?
lauksiu patarimu
kiek cia daug visko grazaus ir skanaus jusu temoj
Jus cia stebuklus darot
As irgi pradejau dometis konditerija, kazkaip(tikriausiai su metais) pradejau MEGTI gaminti.
Turiu toki klausimeli, kaip pasidaryti spalvota glaju? As noriu tokio ryskaus raudono?
lauksiu patarimu