Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus ..

Laba diena,atsakykite man i viena kvailoka klausima,reikia torto su varskes kremu ir persikais,tai persikus geriau deti sviezius ar konservuotus?
Atsakyti
Aš dedu konservuotus
Papildyta:
Savaitgalį kepiau Asseni šokoladinį tortą su karameliniu aguoniniu sluoksniu ir vyšniomis. Ačiū Asseni, labai patiko. Atnešu jį parodyti, beveik nepuoštas, nes norėjau išbandyti receptą. Vienas biskvitas pagal originalą, kitas mano („ekonomiškas”) . Skirtumo nepajaučiau
user posted image
Torto pjūvis
user posted image
Atsakyti
Apie kremus kalbeti tortu temoje arba saldziuose receptuose su nuotraukomis temoje.
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2010 06 15, 17:25)
o koki ir kur  purkstuva tu pirkai? Nes as tai radau maximoj toki rinkini tusciu buteliuku , kur i lektuva skrendant visokiu kosmetiku po truputi isidet gali tai tarp tu buteliuku buvo mazas su purkstuvu... Bet man tas purkstuvas toki srove varo ir nieko gero nesigauna....  doh.gif
O cia tarp jusu detu fotkiu, maciau viena taip graziai burbuliukus nudaziusi buvo....

aš pirkau aerografą. Pagooglink ;-), pamatysi foto. Jis tortų dekoravimui skirtas, tatuiruotėms, nagų dailei, smulkiems mašinų tuningavimo dažymams.

o tą kur maxėj pirkai... tai tas pats, kaip dažų pasemti į burną ir purkšti ant torto rolleyes.gif
Atsakyti
Mano "blynas" blush2.gif Ananasinis, namiškiams keptas, nors kremas pagal receptą man per riebus, kitą kart mažiau sviesto dėčiau blush2.gif
Atsakyti
Atize, dar dėl to sidabrinio purškalo: tai manau, kad labai reikia derinti spalvą prie jo. Manau, kad gražiai turėtų dengti pilką masę, gal juodą. Tada puikiai matysis sidabras.
Auksas gal geriau matytųsi ant geltonos masės, rudos.
Balta masė ko gero yra nekoks variantas sidabruoti.
Atsakyti
del sidabravimo tai as is ebay parsisiunciau sidabrine dulksna, jos biskutuka su degtine pasidarau kamstelyje ir su teptuku paterlioju kur man reikia. tai pries sviesa labai graziai blizga. I pacia mase bandziau deti, tai kazkur dingsta tie blizgalai. Matyt ne tam skirta . O gal zinot kitokiu budu kaip dar galima blizginti ?
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2010 06 15, 22:41)
del sidabravimo tai as is ebay parsisiunciau sidabrine dulksna, jos biskutuka su degtine pasidarau kamstelyje ir su teptuku paterlioju kur man reikia. tai pries sviesa labai graziai blizga. I pacia mase bandziau deti, tai kazkur dingsta tie blizgalai. Matyt ne tam skirta . O gal zinot kitokiu budu kaip dar galima blizginti ?

šitos sidabrinės dulkės (ir visos kitos spalvos) yra skirtos sausų elementų dekoravimui, tiek sausai, tiek su degtine ar virintu vandenuku praskiedus.

jeigu dėti į pačią masę g.gif tai neįisivaizduoju, kiek tų dulkių reiktų. O jau tiek sudėjus į masę, tai ar ta masę galima būtų vadinti "valgoma" bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 06 15, 17:26)
aš pirkau aerografą. Pagooglink ;-), pamatysi foto.  Jis tortų dekoravimui skirtas, tatuiruotėms, nagų dailei,  smulkiems mašinų tuningavimo dažymams.

o tą kur maxėj pirkai... tai tas pats, kaip dažų pasemti į burną ir purkšti ant torto  rolleyes.gif

na kas tas tokio aerografas tai as radau... bet kur ji isigyti doh.gif gal galetum pasakyti kur pirkai ir kiek mokejai blush2.gif ?....
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2010 06 16, 00:15)
na kas tas tokio aerografas tai as radau... bet kur ji isigyti  doh.gif  gal galetum pasakyti kur pirkai ir kiek mokejai  blush2.gif ?....

atsisiunčiau iš Anglijos už 120 svarų. Komplektas - tik jungi į "sieną" ir dirbi. Du puštalietai, kompresorius. rolleyes.gif
Atsakyti
Reikia ebay paieskoti. Ziuriu nelabai yra siuo metu. Tikdetales.. ziedai kazkokie
bet siaip kitu neblogu dalyku yra
barbes sijono forma
dazu komplektas 12 vnt
pilis
ir tt
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2010 06 16, 09:29)
Reikia ebay paieskoti. Ziuriu nelabai yra siuo metu. Tikdetales.. ziedai kazkokie
bet siaip kitu neblogu dalyku yra

hmmm.. ar žiūrėjot tik kaip į "neblogus" daiktus, ar truputį ir į siuntimo kaštus? rolleyes.gif Wiltono dažai, 12 vnt kainuoja 10 svarų, plius atsiuntimas iš JAV dar 10 svarų. Taigi, papuolat muitinei į nagus. Pridėkit dar 21 proc PVM ir 14,25 lito už "paslaugą".

o dėl to sijono.. kam jis jums??? argi nėra namie nieko cilindriško? Kiek netinka storis, aukštis, apipjaustai ir viskas. Dar kas nors netinka, tai pasidengia masės klostėmis. Sukitės, panos, iš padėties rolleyes.gif

apžiūrėjau pilies nuorodą.. mjoo.. žele tortas būtų įspūdingas.

apžiūrėkit šitą anglų parduotuvę:
www.surbitonart.co.uk
galiu tik tiek pasakyt, kad kiek pirkau joje ( 5 ar 6 kartus), dar nei karto neapgavo. Ir super greitai atsako į klausimus. Jeigu taip jau maga apsipirkti ;-)

pigesnė yra šita:
www.sugarshack.co.uk
pigesnė tik iš pirmo žvilgsnio. Nes VISADA ką nors įkiša vietoj prekės, kurią užsakei. Ir taip gaunasi, kad atsiunčia Š.. taigi, pigumas išgaruoja, nes gauni daiktą, kuris nenaudojamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 16 birželio 2010 - 10:18