cipciuko kuriniai ir nesakykit ,kad jie tėmelės nepagyvindavo ,dar asseni pažiūrėjau-super
QUOTE(adriu @ 2010 06 14, 09:09)
cipciuko kuriniai ir nesakykit ,kad jie tėmelės nepagyvindavo ,dar asseni pažiūrėjau-super
o aš nesuprantu kodėl jos čia nededa,niekaip nedaina o jų kūriniai tai tobuli yra iš ko pasimokyti
Kaip cipciukas ir sake,kam reikes tas susiras
Tikrai daug mergaiciu kepa grazius tortus,kitos tik pradeda,bet stengiasi ir yra i ka paziuret...
Tikrai daug mergaiciu kepa grazius tortus,kitos tik pradeda,bet stengiasi ir yra i ka paziuret...
QUOTE(daividija @ 2010 06 14, 11:06)
Kaip cipciukas ir sake,kam reikes tas susiras
Tikrai daug mergaiciu kepa grazius tortus,kitos tik pradeda,bet stengiasi ir yra i ka paziuret...
Tikrai daug mergaiciu kepa grazius tortus,kitos tik pradeda,bet stengiasi ir yra i ka paziuret...
neš čionai tortus neužkalbėjus dantų
Merginos, iskilo man klausimas toks. Paprase drauge mamai torta padaryt. Radau, kietesni pagrinda, is kurio padekliuka padarysiu. Bet tortas toks, kuri reikia formoje daryti, nes kremas skystas. O kaip paskui nuemus forma perkelt ji ant padekliuko?? Bijau, kad nesuluztu, jei kazkaip rankom ji imt is apacios, nes sunkokas visgi gausis Kaip jus darot tokiu atveju?
QUOTE(Nova @ 2010 06 14, 08:26)
Merginos, iskilo man klausimas toks. Paprase drauge mamai torta padaryt. Radau, kietesni pagrinda, is kurio padekliuka padarysiu. Bet tortas toks, kuri reikia formoje daryti, nes kremas skystas. O kaip paskui nuemus forma perkelt ji ant padekliuko?? Bijau, kad nesuluztu, jei kazkaip rankom ji imt is apacios, nes sunkokas visgi gausis Kaip jus darot tokiu atveju?
Pakisu lopetele arba platu peili ir perkeliu
o tiesiai ant padėklo formos negali užsegti??? aš tokiais atvejais kišu labai ploną plastikinę lentelę po tortu ir perkeliu, bet jei tortas didelis, geriau būtų tiesiai ant padėklo daryti, jei koks jogurtinis ko gero čia toks minkštas.... dėk biskvitą ant pagrindo, tada sek lanką ir pilstyk, o paskui nuvalysi padėklą ir viskas, jei kas kur prabėgs arba dar variantas yra, jei turi formą, kurioje standinsi, tai visada gi gali surinkti tortą formoje, o paskui uždedi padėklą ant viršaus, apverti su visa tortine ir atsegi atbulai apverstą tortą, nu nežinau ar supratai ką norėjau pasakyti žodžiu jei normaliai viršutinis biskvitas būtų viršuje, tai šiuo atveju jis pataptų dugniniu
QUOTE(daividija @ 2010 06 14, 11:30)
Pakisu lopetele arba platu peili ir perkeliu
QUOTE(Olesta @ 2010 06 14, 11:31)
o tiesiai ant padėklo formos negali užsegti??? aš tokiais atvejais kišu labai ploną plastikinę lentelę po tortu ir perkeliu, bet jei tortas didelis, geriau būtų tiesiai ant padėklo daryti, jei koks jogurtinis ko gero čia toks minkštas.... dėk biskvitą ant pagrindo, tada sek lanką ir pilstyk, o paskui nuvalysi padėklą ir viskas, jei kas kur prabėgs arba dar variantas yra, jei turi formą, kurioje standinsi, tai visada gi gali surinkti tortą formoje, o paskui uždedi padėklą ant viršaus, apverti su visa tortine ir atsegi atbulai apverstą tortą, nu nežinau ar supratai ką norėjau pasakyti žodžiu jei normaliai viršutinis biskvitas būtų viršuje, tai šiuo atveju jis pataptų dugniniu
Tortas baltojo sokolado ir braskiu (buvo ir cia SM kazkur jis). Tai apverst neapversi. As esu ji sau darius, tai dejau iskart ant lekstes biskvita ir apjuosiau lanku, bet ten krastus reikia apipjaut, kar kremas subegtu, tai brač kaip pradejo man tas kremas begt per apacia nebent pastandint ta krema biski, nes tik padarius ji tai skystas isvis. Matyt cia geriausia iseitis buti uzkist kazkoki pagrinda platesni, kaip sakot, ir perkelt jau sustingusi torta. Aciu uz patarimus, merginos
QUOTE(Nova @ 2010 06 14, 08:44)
Tortas baltojo sokolado ir braskiu (buvo ir cia SM kazkur jis). Tai apverst neapversi. As esu ji sau darius, tai dejau iskart ant lekstes biskvita ir apjuosiau lanku, bet ten krastus reikia apipjaut, kar kremas subegtu, tai brač kaip pradejo man tas kremas begt per apacia nebent pastandint ta krema biski, nes tik padarius ji tai skystas isvis. Matyt cia geriausia iseitis buti uzkist kazkoki pagrinda platesni, kaip sakot, ir perkelt jau sustingusi torta. Aciu uz patarimus, merginos
Tai jei kremas ten su zelatina,tai palauk kol biski apstings,tada pilk,neturetu prabegt,as es taip darius,ant padekliuko uzdedu torto lanka,dedu biskvita,tada truputi apstingusi krema-ir niekas neisbega.
laba diena,mamytes
laaabai grazus jusu darbai
gal atsirastu kaunieciu,galinciu iskepti mums krikstynu torta liepos 1d? noreciau "snikerso" mazdaug tokiam ,tik roziniam pavidale arba gal ka savo galetumet pasiulyti... esu didelej neviltij,nes torto reikia elektrenuose,o ten niekas graziai nedaro
labai atsiprasau ,kad isiverziau as cia i jusu temele ne i tema
pasiulymu lauksiu az.
laaabai grazus jusu darbai
gal atsirastu kaunieciu,galinciu iskepti mums krikstynu torta liepos 1d? noreciau "snikerso" mazdaug tokiam ,tik roziniam pavidale arba gal ka savo galetumet pasiulyti... esu didelej neviltij,nes torto reikia elektrenuose,o ten niekas graziai nedaro
labai atsiprasau ,kad isiverziau as cia i jusu temele ne i tema
pasiulymu lauksiu az.
QUOTE(daividija @ 2010 06 14, 11:47)
Tai jei kremas ten su zelatina,tai palauk kol biski apstings,tada pilk,neturetu prabegt,as es taip darius,ant padekliuko uzdedu torto lanka,dedu biskvita,tada truputi apstingusi krema-ir niekas neisbega.
as irgi taip darau ,bet labai reikia ziureti ,kad nebutu labai tirstas,tada man tas kremas negraziai subega,toks vis vos apstinges pats geriausias.
O siaip as pavojingais atvejais dedu ant padeklo is visu pusiu sukarpytas kepimo popieriaus skiautes ant ju torta su ar be lanko,sustingus tortui ir papuosus be problemu issitraukia is po jo ,nemoku papasakot,o torto neturiu gal supratot?jei ne-galvosiu kitaip
Norejau pasiteirauti, kai jus is MMG mases darote papuosimus su formelem pvz.: kur gerberus, daryti lapukus (tokio su spausytukais) ir pns... jums prie ju mase neprilimpa?... Man ji prilimpa o kai bandau atkrapstyti gaunasi nesamone... Kuom reiktu sutempti kad gelyte lengvai nusiimtu