QUOTE(daividija @ 2010 06 14, 11:30)
Pakisu lopetele arba platu peili ir perkeliu
QUOTE(Olesta @ 2010 06 14, 11:31)
o tiesiai ant padėklo formos negali užsegti??? aš tokiais atvejais kišu labai ploną plastikinę lentelę po tortu ir perkeliu, bet jei tortas didelis, geriau būtų tiesiai ant padėklo daryti, jei koks jogurtinis ko gero čia toks minkštas.... dėk biskvitą ant pagrindo, tada sek lanką ir pilstyk, o paskui nuvalysi padėklą ir viskas, jei kas kur prabėgs arba dar variantas yra, jei turi formą, kurioje standinsi, tai visada gi gali surinkti tortą formoje, o paskui uždedi padėklą ant viršaus, apverti su visa tortine ir atsegi atbulai apverstą tortą, nu nežinau ar supratai ką norėjau pasakyti

žodžiu jei normaliai viršutinis biskvitas būtų viršuje, tai šiuo atveju jis pataptų dugniniu
Tortas baltojo sokolado ir braskiu (buvo ir cia SM kazkur jis). Tai apverst neapversi. As esu ji sau darius, tai dejau iskart ant lekstes biskvita ir apjuosiau lanku, bet ten krastus reikia apipjaut, kar kremas subegtu, tai brač kaip pradejo man tas kremas begt per apacia

nebent pastandint ta krema biski, nes tik padarius ji tai skystas isvis. Matyt cia geriausia iseitis buti uzkist kazkoki pagrinda platesni, kaip sakot, ir perkelt jau sustingusi torta. Aciu uz patarimus, merginos

"I breath in Love, I breath out Love, everything is Love, I'M LOVE."