mergaites aš tikrai nepeikiu nei vienos,ir daividijos ir migles truksta,bet visų ir nesumynėsi bet tos 3 mergaitės labai pagyvindavo tėmele,o kai jų praktiškai neliko tai labai pasijautė
olesta,-pagaliau
naitai-gražuma
jolka,miela
olesta,-pagaliau
naitai-gražuma
jolka,miela
QUOTE(naitas @ 2010 06 12, 21:45)
pritariu.. bet tai žinote yra moderatorių nuopelnas, už kurį mes ir dėkojame.
man irgi sunku su kremais.. eina sau.. kas šventė šį savaitgalį vestuves ar krikštynas, tas torto galima sakyt ir neturėjo.. turėjo balą
aš nerodysiu šonų.. Puoštas beze, visi kiti papuošimai iš pastilažo. Kol atsivežiau į vietą, tortas gerokai atšilo.. nu ir turėjau proto vežti ant galinės palangės medaus tortas..
man irgi sunku su kremais.. eina sau.. kas šventė šį savaitgalį vestuves ar krikštynas, tas torto galima sakyt ir neturėjo.. turėjo balą
aš nerodysiu šonų.. Puoštas beze, visi kiti papuošimai iš pastilažo. Kol atsivežiau į vietą, tortas gerokai atšilo.. nu ir turėjau proto vežti ant galinės palangės medaus tortas..
Grazus tortas, grazi figurele
o gal galite pameteti linka kur tokiu leliuku formeles parduoda?...
QUOTE(spyglis2 @ 2010 06 13, 10:52)
QUOTE(mmergyte @ 2010 06 13, 11:15)
cia taip buna,kai pamatai ir zadini vyra paziuret "ziurek,koks panasus i musu maziuka" zodziu be zodziu
ačiū
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 06 13, 11:24)
O sakai yra tokiu formeliu, kur tokius dalykus galima padaryt kada sekantis uzsakymas???
QUOTE(Atize @ 2010 06 13, 20:49)
Grazus tortas, grazi figurele
čia atsakymas dėl formelių - iš amerikės atsisiunčiau. Parduotuvės savininkė labai maloni moteris
http://www.icingonli...hp?cPath=98_201
Oje,kaineles
Labas vakaras,
na ir oreliai buvo šią savaitę Tikrai ne tortams kepti
Nufotografau tik vieną iš darytų tortų:
Viduje - jogurtinis tortas. Papuošimai - šokoladas, uogos.
na ir oreliai buvo šią savaitę Tikrai ne tortams kepti
Nufotografau tik vieną iš darytų tortų:
Viduje - jogurtinis tortas. Papuošimai - šokoladas, uogos.
adriu, nuostabios figūrėlės
Sutinku, kad trūksta temos "mamyčių", bet manau kad ir kitų forumo dalyvių įkelti tortai gražūs bei mieli, tad nesinorėtų sakyti, jog temutė nuskurdusi juk taip labai lengvai galima įžeisti žmones
spyglis2, aplikacija nuostabi
Tada tortas superinis
naitas, kai pamačiau tai net nuo ekrano atšokau pirmą kartą matau tokį papuošimą tas vaikutis ir mini aplikacijos nerealios
Olesta, super figūrėlės o tas tortukas su balandžiais tooobulai apdengtas ir toks tvarkingas atrodo
JOLKA999,
Klausimas - kaip per karščius laiko beze?
Migle79, kaip visada - ryšku, spalviška, gražu, tvarkinga ir miela Aš vis grįžtu pažiūrėti žydrojo tortuko su gifiūriniais batukais šis tortas man idealas gimtadienio ar krikštynų progai
Sutinku, kad trūksta temos "mamyčių", bet manau kad ir kitų forumo dalyvių įkelti tortai gražūs bei mieli, tad nesinorėtų sakyti, jog temutė nuskurdusi juk taip labai lengvai galima įžeisti žmones
spyglis2, aplikacija nuostabi
QUOTE(kirbe @ 2010 06 12, 15:38)
tortai tikrai nera vienodo dydžio...tik netinkamu kampu nufotografavau....vienas apatinis apie 3 kg,viršutinis 1,5 kg.....skersmuo irgi žymiai skiriasi,tiesiog čia nesimato.....
Tada tortas superinis
naitas, kai pamačiau tai net nuo ekrano atšokau pirmą kartą matau tokį papuošimą tas vaikutis ir mini aplikacijos nerealios
Olesta, super figūrėlės o tas tortukas su balandžiais tooobulai apdengtas ir toks tvarkingas atrodo
JOLKA999,
Klausimas - kaip per karščius laiko beze?
Migle79, kaip visada - ryšku, spalviška, gražu, tvarkinga ir miela Aš vis grįžtu pažiūrėti žydrojo tortuko su gifiūriniais batukais šis tortas man idealas gimtadienio ar krikštynų progai
Beze per karscius ar tik negeriausias papuosimas... ji juk dziusta... ji labiausiai dregmes juk bijo.
O kas būna kai iš šaldytuvo išėmi į karštį ?
Ar matėt kokių grožių pridarė Cipciukas
o kur galima paziureti cipciuko grozius
QUOTE(*monikute* @ 2010 06 14, 09:25)
O kas būna kai iš šaldytuvo išėmi į karštį ?
Man nieko nebuvo.. ji apdziuvus jau buna, tai nemanau, kad kas atsitikt turi...
QUOTE(*monikute* @ 2010 06 14, 09:25)
net žandikaulis atvėpo