Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus ..

QUOTE(adriu @ 2010 06 12, 14:52)
žiuriu labai truksta asseni,cipciuko ir be abejo olestos.....net nėra kelt torto jokio noro.tėmelė apmirus ir suvargus labai

man irgi sunku su kremais.. eina sau.. kas šventė šį savaitgalį vestuves ar krikštynas, tas torto galima sakyt ir neturėjo.. turėjo balą

aš nerodysiu šonų.. Puoštas beze, visi kiti papuošimai iš pastilažo. Kol atsivežiau į vietą, tortas gerokai atšilo.. nu ir turėjau proto vežti ant galinės palangės doh.gif medaus tortas..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 06 12, 23:45)
aš nerodysiu šonų.. Puoštas beze, visi kiti papuošimai iš pastilažo. Kol atsivežiau į vietą, tortas gerokai atšilo.. nu ir turėjau proto vežti ant galinės palangės  doh.gif  medaus tortas..

Koks grazus vaikutis wub.gif wub.gif O kaip toki padaryt?
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 06 12, 22:45)

man irgi sunku su kremais.. eina sau.. kas šventė šį savaitgalį vestuves ar krikštynas, tas torto galima sakyt ir neturėjo.. turėjo balą

aš nerodysiu šonų.. Puoštas beze, visi kiti papuošimai iš pastilažo. Kol atsivežiau į vietą, tortas gerokai atšilo.. nu ir turėjau proto vežti ant galinės palangės  doh.gif  medaus tortas..
user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Naitai,kaip man dabar reiks uzmigt,nesu macius grazesnio tobulesnio puosimo
Atsakyti
QUOTE(Graze @ 2010 06 12, 23:59)
Koks grazus vaikutis wub.gif  wub.gif  O kaip toki padaryt?

yra tokia formelė. Prikemši ją pastilažo, galima marcipano, žele ir t.t. ir bandai išimti nepažeidus to leliuko. Ir lygiai taip pat drabužėliams yra formelės.

QUOTE(mmergyte @ 2010 06 13, 00:18)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

o kas ty do komentaras bigsmile.gif

QUOTE(*Jonė* @ 2010 06 13, 01:07)
Naitai,kaip man dabar reiks uzmigt,nesu macius grazesnio tobulesnio puosimo

ačiū ačiū.. geriau sakyk - ŠITAM puslapy nebuvo gražesnio puošimo hihihi.gif .
Kai padariau pirmą leliuką, iškračiau iš tos formelės ant delno, tai apėmė labai keistas jausmas.. nu vaikutis delne, tik mažas mažas ir "atvėsęs".. ax.gif
Atsakyti
Naitai, bravo thumbup.gif

niu kad labai pasiilgot, įdėsiu porą....

gaivusis tortas, grietinėlė ir Džeris su Tomu iš marcipano, Džeris čia iš tos serijos, klur padidėjęs buvo blush2.gif
user posted image

kuklutis juodas miškas, MMG, pastiliažas, aisingas, balandukai nevalgomi...

user posted image
Atsakyti
Naitai, labai gazus torciukas, o mazylis kaip tikras 4u.gif

Olesta, man tas su balandziais garazus, nei per daug nei per mazai wub.gif
Atsakyti
naitai,labai gražu wub.gif o gal galėtum parodyt kaip ta formelė atrodo blush2.gif

olesta, gražūs tortukai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 06 13, 08:04)

cia taip buna,kai pamatai ir zadini vyra paziuret "ziurek,koks panasus i musu maziuka" wub.gif wub.gif zodziu be zodziu lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 06 13, 08:04)
yra tokia formelė. Prikemši ją pastilažo, galima marcipano, žele ir t.t. ir bandai išimti nepažeidus to leliuko. Ir lygiai taip pat drabužėliams yra formelės.
ačiū ačiū.. geriau sakyk - ŠITAM puslapy nebuvo gražesnio puošimo hihihi.gif .
Kai padariau pirmą leliuką, iškračiau iš tos formelės ant delno, tai apėmė labai keistas jausmas.. nu vaikutis delne, tik mažas mažas ir "atvėsęs"..  ax.gif

Mane net siurpas paeme... lotuliukas.gif "atveses..." O siaip tikrai labai mielas puosimas.. ir prasau negasdinti, kad si savaitgali kas svente krikstynas, vestuves liko be torto blink.gif

O sakai yra tokiu formeliu, kur tokius dalykus galima padaryt blink.gif kada sekantis uzsakymas??? biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Nesuprantu, kodel man cia paksutiniu metu ismeta nuo paksutines zinutes puslapi, turiu ieskot, kur paskutini kart skaiciau...
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2010 06 12, 10:52)
žiuriu labai truksta asseni,cipciuko ir be abejo olestos.....net nėra kelt torto jokio noro.tėmelė apmirus ir suvargus labai verysad.gif 
atnešu žuvelę savo tėčiui antaninuių proga darytą-dengta MMG kažkaip viskas klojosi puikiai-vidus persikinis gaivus

labai graziai padirbejai...
Tai va,as net nebedristu dar labiau varginti temos su savo "kuriniais" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2010 06 13, 11:22)
labai graziai padirbejai...
Tai va,as net nebedristu dar labiau varginti temos su savo "kuriniais" lotuliukas.gif

nu jau.. gal nereikia taip stipriai reaguoti? Tavo darbai puikus - profesionalus tiesiog.. Ikels, pradziukink mus, vis dar skaitancias ir dedancias foto biggrin.gif
Atsakyti