Kirbe pasakiskai grazus torciukas
QUOTE(kice @ 2010 06 11, 20:38)
Daugiau nekepsiu vasara.. Man labai sunku susitvarkyti su tortu tokiame karštyje..
Servetėlė pasišiaušė, kol fotkinau
Servetėlė pasišiaušė, kol fotkinau
Labai graziai gavosi ir tas smelis toks tikroviskas tik iskilo klausimas: ten akmenukai ar kiausinukai?
zuliaska, mielas tortukas
DaivaVe, kaip pirmas blynas tikrai super
kirbe, be komentarų
aš irgi žiauriai keikiaus šiandien tortą lipdydama nenorėjau masės dėt, norėjau kremu puošt, bet kur ten, akyse čiuožė viskas žemėn teko lėkt dasipirkt cukraus pudros ir MMG lipdyt plius dėjau ant masės aisingą, tai tas težo momentaliai... kažkoks košmaras...
kitą savaitę vėsią žada, tai laukiu nesulaukiu kada normaliai darbuotis bus galima
DaivaVe, kaip pirmas blynas tikrai super
kirbe, be komentarų
aš irgi žiauriai keikiaus šiandien tortą lipdydama nenorėjau masės dėt, norėjau kremu puošt, bet kur ten, akyse čiuožė viskas žemėn teko lėkt dasipirkt cukraus pudros ir MMG lipdyt plius dėjau ant masės aisingą, tai tas težo momentaliai... kažkoks košmaras...
kitą savaitę vėsią žada, tai laukiu nesulaukiu kada normaliai darbuotis bus galima
QUOTE(kice @ 2010 06 11, 20:38)
Daugiau nekepsiu vasara.. Man labai sunku susitvarkyti su tortu tokiame karštyje..
Laabai originalus tortas
pasirodau
Daili barbė, tik va visą vaizdą gadina tas prakaitavimas turbūt tikrai labai sunku vasarą dirbti
QUOTE(zuliaska @ 2010 06 12, 09:58)
aš vakar apdengiau pastiliažu, tai ir nuo apačios pradėjo šlapiuot, ir galvoju kad per mažai sviestinio kremuko aptepiau. tai įmetu,
rafaelo, pastiliažas aisingas ir rožės marcipano, nes jau tingėjau iš kito lipdyti
rafaelo, pastiliažas aisingas ir rožės marcipano, nes jau tingėjau iš kito lipdyti
Gražūs paraitymai ir gėlytės
QUOTE(DaivaVe @ 2010 06 12, 11:32)
nepasakytum nė pro kur kad pirmasis blynas šaunuolė
QUOTE(kirbe @ 2010 06 12, 12:23)
Nerealiai gražu
Tik jeigu leisi truputį prisikabinsiu prie to, kad abu tortai vieno dydžio man asmeniškai gražiau kai vienas aukštas mažesnis už kitą
žiuriu labai truksta asseni,cipciuko ir be abejo olestos.....net nėra kelt torto jokio noro.tėmelė apmirus ir suvargus labai
atnešu žuvelę savo tėčiui antaninuių proga darytą-dengta MMG kažkaip viskas klojosi puikiai-vidus persikinis gaivus
ir dar vienas šauniam berniukui-persikinis,žolytė šarlot kremas,tai kelis kartus puodą kišau šaldytuvan kol pabaigiau bet apšalo viskas laikosi
atnešu žuvelę savo tėčiui antaninuių proga darytą-dengta MMG kažkaip viskas klojosi puikiai-vidus persikinis gaivus
ir dar vienas šauniam berniukui-persikinis,žolytė šarlot kremas,tai kelis kartus puodą kišau šaldytuvan kol pabaigiau bet apšalo viskas laikosi
QUOTE(*monikute* @ 2010 06 12, 13:51)
Tik jeigu leisi truputį prisikabinsiu prie to, kad abu tortai vieno dydžio man asmeniškai gražiau kai vienas aukštas mažesnis už kitą
tortai tikrai nera vienodo dydžio...tik netinkamu kampu nufotografavau....vienas apatinis apie 3 kg,viršutinis 1,5 kg.....skersmuo irgi žymiai skiriasi,tiesiog čia nesimato.....
QUOTE(DaivaVe @ 2010 06 12, 13:34)
Labai graziai gavosi ir tas smelis toks tikroviskas tik iskilo klausimas: ten akmenukai ar kiausinukai?
ten saldainukai - zemes riesutai cukruje Tikslas buvo ,kad atrodytu kaip akmenukai
o kirbes tortukas - tai ohooo, koks grozis
Papildyta:
QUOTE(adriu @ 2010 06 12, 13:52)
žiuriu labai truksta asseni,cipciuko ir be abejo olestos.....net nėra kelt torto jokio noro.tėmelė apmirus ir suvargus labai
o cia nesupratau.. Cia reiskia kad labai peikiate visus idetus tortukus? Ar labai giriate tas, kuriu neideti? O "suvargusi" - ka reiskia?
Adriu, šaunuolė Tu, kokia žuvis tėčiui galinga ir Antanukas puikiai nulipdytas ir mašiniukus berods pirmus matau pas Tave žiūriu Tavęs nevargino karščiai
Kirbe, labai dailus vestuvinis, gaila, kad foto rakursas neleidžia pasigrožėti visu jo dailumu
Spyglis2, nors patekai, ant karščio išdaigų bangos, tačiau aplikacija man patinka, aš vis dar nedrįstu jų daryti man piešimui ir tapymui vietoj rankų ataugos auga
Kirbe, labai dailus vestuvinis, gaila, kad foto rakursas neleidžia pasigrožėti visu jo dailumu
Spyglis2, nors patekai, ant karščio išdaigų bangos, tačiau aplikacija man patinka, aš vis dar nedrįstu jų daryti man piešimui ir tapymui vietoj rankų ataugos auga
Daivave,Kirbe,Adriu,Spygli,Kice-puiku
QUOTE(kice @ 2010 06 12, 17:09)
o cia nesupratau.. Cia reiskia kad labai peikiate visus idetus tortukus? Ar labai giriate tas, kuriu neideti? O "suvargusi" - ka reiskia?
O ko cia nesuprasti... "Suvargusi"-tai kad nera tokios gausybes tortu,kaip anksciau budavo... anksciau, tai nespedavom ziureti, o dabar vienas kitas...
O del masiu, nu man saldytuve kol buna, tai tikrai nera buve, kad nubegtu mase
QUOTE(Olesta @ 2010 06 12, 16:46)
žinok, antrą dariau, jau supratau kaip tai daroma, ir nėra labai sunku tik laiko daug užtrunka aišku, iki miglės aplikacijų man dar toli neįsivaizduoju kaip ji taip gražiai suklyjuoja detales šįkart bandžiau su šokoladu, bet jis greit džiuvo ir man nelabai patiko gal su aisingu bandyt