Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus ..

Kirbe pasakiskai grazus torciukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 06 11, 20:38)
Daugiau nekepsiu vasara.. Man labai sunku susitvarkyti su tortu tokiame karštyje..

Servetėlė pasišiaušė, kol fotkinau smile.gif

Labai graziai gavosi smile.gif ir tas smelis toks tikroviskas 4u.gif tik iskilo klausimas: ten akmenukai ar kiausinukai? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
zuliaska, mielas tortukas thumbup.gif
DaivaVe, kaip pirmas blynas tikrai super thumbup.gif
kirbe, be komentarų first.gif

aš irgi žiauriai keikiaus šiandien tortą lipdydama doh.gif nenorėjau masės dėt, norėjau kremu puošt, bet kur ten, akyse čiuožė viskas žemėn doh.gif teko lėkt dasipirkt cukraus pudros ir MMG lipdyt doh.gif plius dėjau ant masės aisingą, tai tas težo momentaliai... kažkoks košmaras...
kitą savaitę vėsią žada, tai laukiu nesulaukiu kada normaliai darbuotis bus galima rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglis2: 12 birželio 2010 - 12:48
QUOTE(kice @ 2010 06 11, 20:38)
Daugiau nekepsiu vasara.. Man labai sunku susitvarkyti su tortu tokiame karštyje..

Laabai originalus tortas thumbup.gif

pasirodau

Daili barbė, tik va visą vaizdą gadina tas prakaitavimas doh.gif turbūt tikrai labai sunku vasarą dirbti doh.gif

QUOTE(zuliaska @ 2010 06 12, 09:58)
aš vakar apdengiau pastiliažu, tai ir nuo apačios pradėjo šlapiuot, ir galvoju kad per mažai sviestinio kremuko aptepiau. tai įmetu,
rafaelo, pastiliažas aisingas ir rožės marcipano, nes jau tingėjau iš kito lipdyti

Gražūs paraitymai ir gėlytės thumbup.gif

QUOTE(DaivaVe @ 2010 06 12, 11:32)

Nu va pagaliau atnesu ir as savo pirma blyna 

nepasakytum nė pro kur kad pirmasis blynas blink.gif šaunuolė thumbup.gif

QUOTE(kirbe @ 2010 06 12, 12:23)
Vestuvinis tortas...medaus ir mascarpones surio tortai...dengta MMG

Nerealiai gražu wub.gif
Tik jeigu leisi truputį prisikabinsiu prie to, kad abu tortai vieno dydžio blush2.gif man asmeniškai gražiau kai vienas aukštas mažesnis už kitą blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 12 birželio 2010 - 12:52
žiuriu labai truksta asseni,cipciuko ir be abejo olestos.....net nėra kelt torto jokio noro.tėmelė apmirus ir suvargus labai verysad.gif
atnešu žuvelę savo tėčiui antaninuių proga darytą-dengta MMG kažkaip viskas klojosi puikiai-vidus persikinis gaivus
user posted image
ir dar vienas šauniam berniukui-persikinis,žolytė šarlot kremas,tai kelis kartus puodą kišau šaldytuvan kol pabaigiau doh.gif bet apšalo viskas laikosi unsure.gif
user posted image
Atsakyti
adriu, tas su žuvyte man labai wub.gif

atnešu savo košmarą unsure.gif
viduj baltas biskvitas, grietinėlė, vaisiai, želė; viršus ir aplikacija MMG, aisingas, šokolado kontūrai smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglis2: 12 birželio 2010 - 13:07
QUOTE(*monikute* @ 2010 06 12, 13:51)

Tik jeigu leisi truputį prisikabinsiu prie to, kad abu tortai vieno dydžio  blush2.gif  man asmeniškai gražiau kai vienas aukštas mažesnis už kitą  blush2.gif

tortai tikrai nera vienodo dydžio...tik netinkamu kampu nufotografavau....vienas apatinis apie 3 kg,viršutinis 1,5 kg.....skersmuo irgi žymiai skiriasi,tiesiog čia nesimato.....
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2010 06 12, 13:34)
Labai graziai gavosi  smile.gif  ir tas smelis toks tikroviskas  4u.gif tik iskilo klausimas: ten akmenukai ar kiausinukai?  4u.gif  4u.gif  4u.gif

ten saldainukai - zemes riesutai cukruje smile.gif Tikslas buvo ,kad atrodytu kaip akmenukai smile.gif

o kirbes tortukas - tai ohooo, koks grozis smile.gif

Papildyta:
QUOTE(adriu @ 2010 06 12, 13:52)
žiuriu labai truksta asseni,cipciuko ir be abejo olestos.....net nėra kelt torto jokio noro.tėmelė apmirus ir suvargus labai verysad.gif 

o cia nesupratau.. Cia reiskia kad labai peikiate visus idetus tortukus? Ar labai giriate tas, kuriu neideti? O "suvargusi" - ka reiskia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 12 birželio 2010 - 16:08
Adriu, šaunuolė Tu, kokia žuvis tėčiui galinga thumbup.gif ir Antanukas puikiai nulipdytas thumbup.gif ir mašiniukus berods pirmus matau pas Tave thumbup.gif žiūriu Tavęs nevargino karščiai thumbup.gif

Kirbe, labai dailus vestuvinis, gaila, kad foto rakursas neleidžia pasigrožėti visu jo dailumu thumbup.gif

Spyglis2, nors patekai, ant karščio išdaigų bangos, tačiau aplikacija man patinka, aš vis dar nedrįstu jų daryti blush2.gif man piešimui ir tapymui vietoj rankų ataugos auga lotuliukas.gif
Atsakyti
Daivave,Kirbe,Adriu,Spygli,Kice-puiku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 06 12, 17:09)

o cia nesupratau.. Cia reiskia kad labai peikiate visus idetus tortukus? Ar labai giriate tas, kuriu neideti? O "suvargusi" - ka reiskia?

O ko cia nesuprasti... "Suvargusi"-tai kad nera tokios gausybes tortu,kaip anksciau budavo... anksciau, tai nespedavom ziureti, o dabar vienas kitas...

O del masiu, nu man saldytuve kol buna, tai tikrai nera buve, kad nubegtu mase blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 06 12, 16:46)
Spyglis2, nors patekai, ant karščio išdaigų bangos, tačiau aplikacija man patinka, aš vis dar nedrįstu jų daryti  blush2.gif  man piešimui ir tapymui vietoj rankų ataugos auga  lotuliukas.gif

žinok, antrą dariau, jau supratau kaip tai daroma, ir nėra labai sunku tik laiko daug užtrunka cool.gif aišku, iki miglės aplikacijų man dar toli unsure.gif neįsivaizduoju kaip ji taip gražiai suklyjuoja detales unsure.gif šįkart bandžiau su šokoladu, bet jis greit džiuvo ir man nelabai patiko schmoll.gif gal su aisingu bandyt unsure.gif
Atsakyti