Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus ..

Daugiau nekepsiu vasara.. Man labai sunku susitvarkyti su tortu tokiame karštyje..
user posted image

Servetėlė pasišiaušė, kol fotkinau smile.gif
Atsakyti
Kice,kas viduje torto ir kuo dengei kaktusa?
Atsakyti
user posted image
pasirodau blush2.gif jogurinis tortukas, dengta mmg, nuo karščio net lėlė išprakaitavo lotuliukas.gif kaži ar neištirpo blink.gif
Papildyta:
QUOTE(kice @ 2010 06 11, 20:38)
Daugiau nekepsiu vasara.. Man labai sunku susitvarkyti su tortu tokiame karštyje..

Servetėlė pasišiaušė, kol fotkinau smile.gif

labai grazu , patinka man tokie tortukai thumbup.gif tik ziuriu ir kaktusas šlapias, kaip ir mano barbė g.gif
Atsakyti
kaktusas prakaituoja.. Kaip ir barbes suknele.. Ne laikas tortam tokiu oru..
Dengtas MMG, truputis aisingo.. Vidui - juodasis miškas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 11 birželio 2010 - 20:22
aš vakar apdengiau pastiliažu, tai ir nuo apačios pradėjo šlapiuot, ir galvoju kad per mažai sviestinio kremuko aptepiau. tai įmetu,
rafaelo, pastiliažas aisingas ir rožės marcipano, nes jau tingėjau iš kito lipdyti smile.gif o ta barbė matau labai prakaituoja, galėjo ir ištirpti, aš visada to bijau... nes vieną kartą atsikeliu o viskas ištirpę...
user posted image
Atsakyti
Atsiprasau uz poster_offtopic.gif gal galite man paaiskinti, kaip ikelti nuotrauka per radikal.ru? Na kokius ten skaicius tu pikseliu parasyti? Noriu ikelti torto nuotrauka, bet dar nemoku blush2.gif o vaikas nei minutes laisvos neduoda, tai labai sudetinga paciai issiaiskinti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DaivaVe: 12 birželio 2010 - 09:13
radikal.antra nuoroda kopink ir cia iklijuok
Atsakyti
Jone, aciu labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Nu va pagaliau atnesu ir as savo pirma blyna blush2.gif rezultatas man paciai visai patinka (i jusu sedevrus as net nedristu lygiuotis), bet jau daryti buvo ziauriai sunku del nezmonisko karscio... mase tiesiog tirpo rankose, kibo prie kocelo ir prie stalo, nors pudros negailejau doh.gif iki kelimo ant torto teko perkocioti gal koki 20 kartu doh.gif paprasiau MB, kad man padetu, tai jau gale keikesi garsiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif klijuojant gelytes tai net degtines neprireike, kibo ir taip, nes visas tortas isprakaiteves buvo, na bet naktis saldytuve padare savo ir stai mano akiai visai mielas (kaip pirma karta) rezultatas:
torto biskvitas - tai Cipsiuko ananasinio torto biskvitas, o kremas is Kirbes maskarponinio torto. Dengta MMG, gelytes is pastilazo 4u.gif 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DaivaVe: 12 birželio 2010 - 10:34
DaivaVe, ne tau vienai sunku taip per karščius dengti, daugeliui rasoja, oras toks, dar iki kočiojimo rasoja, tai ko norėt ant torto... darbelis labai gražus nepaisant visų nesklandumų 4u.gif
Atsakyti
DaivaVe, labai grazus torciukas 4u.gif O kaip pirmam kartui, tai is vis tobulas wub.gif
As tik is salies stebiu jusu visu sukurtus grozius - gal kuria diena ir pati isdrisiu koki torciuka iskepti, nes dabar vos vos keksa pagaminu, tai man dar toli iki tortu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miss_candy: 12 birželio 2010 - 11:20
Vestuvinis tortas...medaus ir mascarpones surio tortai...dengta MMG
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 06 12, 12:23)
Vestuvinis tortas...medaus ir mascarpones surio tortai...dengta MMG

Nu tiesiog super wub.gif labai grakstus torciukas wub.gif ir turbut laaabai skanus.... wub.gif
Atsakyti