Daugiau nekepsiu vasara.. Man labai sunku susitvarkyti su tortu tokiame karštyje..
Servetėlė pasišiaušė, kol fotkinau
Kice,kas viduje torto ir kuo dengei kaktusa?
pasirodau jogurinis tortukas, dengta mmg, nuo karščio net lėlė išprakaitavo kaži ar neištirpo
Papildyta:
QUOTE(kice @ 2010 06 11, 20:38)
Daugiau nekepsiu vasara.. Man labai sunku susitvarkyti su tortu tokiame karštyje..
labai grazu , patinka man tokie tortukai tik ziuriu ir kaktusas šlapias, kaip ir mano barbė
kaktusas prakaituoja.. Kaip ir barbes suknele.. Ne laikas tortam tokiu oru..
Dengtas MMG, truputis aisingo.. Vidui - juodasis miškas
Dengtas MMG, truputis aisingo.. Vidui - juodasis miškas
aš vakar apdengiau pastiliažu, tai ir nuo apačios pradėjo šlapiuot, ir galvoju kad per mažai sviestinio kremuko aptepiau. tai įmetu,
rafaelo, pastiliažas aisingas ir rožės marcipano, nes jau tingėjau iš kito lipdyti o ta barbė matau labai prakaituoja, galėjo ir ištirpti, aš visada to bijau... nes vieną kartą atsikeliu o viskas ištirpę...
rafaelo, pastiliažas aisingas ir rožės marcipano, nes jau tingėjau iš kito lipdyti o ta barbė matau labai prakaituoja, galėjo ir ištirpti, aš visada to bijau... nes vieną kartą atsikeliu o viskas ištirpę...
Atsiprasau uz gal galite man paaiskinti, kaip ikelti nuotrauka per radikal.ru? Na kokius ten skaicius tu pikseliu parasyti? Noriu ikelti torto nuotrauka, bet dar nemoku o vaikas nei minutes laisvos neduoda, tai labai sudetinga paciai issiaiskinti
radikal.antra nuoroda kopink ir cia iklijuok
Jone, aciu labai
Nu va pagaliau atnesu ir as savo pirma blyna rezultatas man paciai visai patinka (i jusu sedevrus as net nedristu lygiuotis), bet jau daryti buvo ziauriai sunku del nezmonisko karscio... mase tiesiog tirpo rankose, kibo prie kocelo ir prie stalo, nors pudros negailejau iki kelimo ant torto teko perkocioti gal koki 20 kartu paprasiau MB, kad man padetu, tai jau gale keikesi garsiai klijuojant gelytes tai net degtines neprireike, kibo ir taip, nes visas tortas isprakaiteves buvo, na bet naktis saldytuve padare savo ir stai mano akiai visai mielas (kaip pirma karta) rezultatas:
torto biskvitas - tai Cipsiuko ananasinio torto biskvitas, o kremas is Kirbes maskarponinio torto. Dengta MMG, gelytes is pastilazo
Nu va pagaliau atnesu ir as savo pirma blyna rezultatas man paciai visai patinka (i jusu sedevrus as net nedristu lygiuotis), bet jau daryti buvo ziauriai sunku del nezmonisko karscio... mase tiesiog tirpo rankose, kibo prie kocelo ir prie stalo, nors pudros negailejau iki kelimo ant torto teko perkocioti gal koki 20 kartu paprasiau MB, kad man padetu, tai jau gale keikesi garsiai klijuojant gelytes tai net degtines neprireike, kibo ir taip, nes visas tortas isprakaiteves buvo, na bet naktis saldytuve padare savo ir stai mano akiai visai mielas (kaip pirma karta) rezultatas:
torto biskvitas - tai Cipsiuko ananasinio torto biskvitas, o kremas is Kirbes maskarponinio torto. Dengta MMG, gelytes is pastilazo
DaivaVe, ne tau vienai sunku taip per karščius dengti, daugeliui rasoja, oras toks, dar iki kočiojimo rasoja, tai ko norėt ant torto... darbelis labai gražus nepaisant visų nesklandumų
DaivaVe, labai grazus torciukas O kaip pirmam kartui, tai is vis tobulas
As tik is salies stebiu jusu visu sukurtus grozius - gal kuria diena ir pati isdrisiu koki torciuka iskepti, nes dabar vos vos keksa pagaminu, tai man dar toli iki tortu
As tik is salies stebiu jusu visu sukurtus grozius - gal kuria diena ir pati isdrisiu koki torciuka iskepti, nes dabar vos vos keksa pagaminu, tai man dar toli iki tortu
QUOTE(kirbe @ 2010 06 12, 12:23)
Vestuvinis tortas...medaus ir mascarpones surio tortai...dengta MMG
Nu tiesiog super labai grakstus torciukas ir turbut laaabai skanus....