Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus ..

Jubiliejinis tortas vyriškiui.....medaus ir antras aukštas-mascarpones.....MMG ir šokolad.sald. mase....
user posted image
Atsakyti
Laba diena,
Man įdomu,kada Jūs suspėjt tokius šedevrus sukurti? 4u.gif
Idealūs man visų Jūsų darbeliai, wub.gif wub.gif wub.gif

Neramuole,nuostabus lagaminukas,o dar kai tiek šlamančių kyšo,tai išvis bigsmile.gif rolleyes.gif wub.gif

O koks didelis vestuvinis medutis wub.gif
,kaip tokį padaryt doh.gif
Atnešu savo kreivus šleivus darbelius ....
nebarkit už nekokybęblush2.gif
raudonasis velvetas,mascarpone ir philadelphijo sūrių pertepimas,puošta šokoladu ir šokoladinėmis rožėmis.
user posted image

Pirmas aukštas "kondensuotas medutis" antras ''baltas persikinis tortas",cukrinė masė,suknelė-pastilažas(bandžiau pirmą kart)figūros marcipaninės.
user posted image

"raudonasis velvetas".cukrinė masė,marcipaninės figūros,cukrinės gėlytės.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo red69: 29 gegužės 2010 - 13:34
QUOTE(Asseni @ 2010 05 29, 14:19)
JOLKA999, ogo. Va cia tai bent.
Pritarsiu rugegelei, man ji ne biskiuka mazoka, o labai maza. As jos visiskai geriau nedeciau. Tokiai figurelei noretusi austo stataus torto.. Ir siek tiek noretusi ne tokiu pustu sonu, o labiau lygiu, cia matyt papuosimas iskreipia ta lyguma. nes tortas atrodo toks pasedes siek tiek, bei antras aukstas nelabai gerai iscentruotas
O rozytes tai labai dailios, ir siaip visas tortas atrodo galingai

pasedes tikrai nebuvo schmoll.gif ,realiai tikrai buvo viskas dailu,bet foto atrodo visai kitaip blink.gif del figureles sutinku,bet neman spresti,jaunieji jos norejo...
Atsakyti
Oho kiek groziu naujoj temelej wub.gif
Visi labai labai grazuciai thumbup.gif

Atnesu ir as savo sio savaitgalio "kurinius"
Klaidu yra..bet...

Abu Asseni sokoladinis tortas su karameliniu kremu rolleyes.gif . MMG

Makvynas - padielka, per mazi ratai ir nera spoilerio doh.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(red69 @ 2010 05 29, 14:33)
Laba diena,
Man įdomu,kada Jūs suspėjt tokius šedevrus sukurti?  4u.gif
Idealūs man visų Jūsų darbeliai, wub.gif  wub.gif  wub.gif

Neramuole,nuostabus lagaminukas,o dar kai tiek šlamančių kyšo,tai išvis  bigsmile.gif  rolleyes.gif  wub.gif

O koks didelis vestuvinis medutis wub.gif
,kaip tokį padaryt doh.gif
Atnešu savo kreivus šleivus darbelius ....

Tas sokoladu aplietas, tai kazkas nerealaus... taip skaniai atrodo.. wub.gif
Atsakyti
rasyte. , Makvynas ir neturi spolerio, o vat burna reikejo nepriklijuot, o ipjaut paciame torte ir dengti
Atsakyti
Na o man ta boružele nelabai patinka..... ax.gif tiesiog man tokia forma nepatinka...atrodo kad du atskiri tortai sulipinti y kruva.......bet čia mano nuomone.... blush2.gif ir akytes tokios negyvos....na nesižiuri man ji ir viskas...... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 05 29, 16:20)
rasyte. , Makvynas ir neturi spolerio, o vat burna reikejo nepriklijuot, o ipjaut paciame torte ir dengti

Aciu 4u.gif kita karta, jei dar teks ji gamint - pasitaisysiu, turejau modeliukas pasidejus pa nosei, nu bet nedasuto, kad reik ipjaut doh.gif
Atsakyti
Niu,mergaiiiiiiii ir duodat vaizdu bigsmile.gif
Labiausiai istrige tortai-vestuvinis balta melyna ir sokoladu lietas thumbup.gif
Cipciuk,nieko nebijau as,viskas tvarkoj blush2.gif
Atsakyti
na net mano prasta nuotaika atlyžo šitiek grožybių pamačius, ir kas įdomiausiai, pasikartojančių tai vis nesutiksi, kas kartą vis kažkas naujo - Rasyte, labai dailūs Tavo tortai, retai čia matomi, bet labai labai fainiukai thumbup.gif

man kaip įstrigo nestandartinė jaunųjų porelė, liuksinė tokia thumbup.gif

nu tai kadangi nuotaika grįžo, tai ir aš grįžtu blush2.gif mascarponiniai „Tiesiog tortai“ su bananais, puošti šokoladu, grietinėle, pastiliažiniais papuošimais...

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kad jau grizai atresk gabaliuka man tu tiesiog tortu wub.gif
Atsakyti
Migle79, Asseni, šaunuolės, jūsų torčiukai - šedevrai wub.gif Asseni, ir ten visai ne nepanašu į varną schmoll.gif
Alexi, kuklus, bet labai dailus torčiukas thumbup.gif
neramuole, kokia dėžutė lygi ir daili bigsmile.gif o viršus kaip padarytas? raižytas
JOLKA999, dailu, tik gaila, kad figūrėlės per mažos g.gif
kirbe, labai įdomus tas baltas ornamentas thumbup.gif
red69, rožės labai gražios bigsmile.gif ir traukinukas thumbup.gif
Olesta, kokie valgomi tortai wub.gif
Atsakyti