Jubiliejinis tortas vyriškiui.....medaus ir antras aukštas-mascarpones.....MMG ir šokolad.sald. mase....
Laba diena,
Man įdomu,kada Jūs suspėjt tokius šedevrus sukurti?
Idealūs man visų Jūsų darbeliai,
Neramuole,nuostabus lagaminukas,o dar kai tiek šlamančių kyšo,tai išvis
O koks didelis vestuvinis medutis
,kaip tokį padaryt
Atnešu savo kreivus šleivus darbelius ....
nebarkit už nekokybę
raudonasis velvetas,mascarpone ir philadelphijo sūrių pertepimas,puošta šokoladu ir šokoladinėmis rožėmis.
Pirmas aukštas "kondensuotas medutis" antras ''baltas persikinis tortas",cukrinė masė,suknelė-pastilažas(bandžiau pirmą kart)figūros marcipaninės.
"raudonasis velvetas".cukrinė masė,marcipaninės figūros,cukrinės gėlytės.
,kaip tokį padaryt
nebarkit už nekokybę
raudonasis velvetas,mascarpone ir philadelphijo sūrių pertepimas,puošta šokoladu ir šokoladinėmis rožėmis.
Pirmas aukštas "kondensuotas medutis" antras ''baltas persikinis tortas",cukrinė masė,suknelė-pastilažas(bandžiau pirmą kart)figūros marcipaninės.
"raudonasis velvetas".cukrinė masė,marcipaninės figūros,cukrinės gėlytės.
QUOTE(Asseni @ 2010 05 29, 14:19)
JOLKA999, ogo. Va cia tai bent.
Pritarsiu rugegelei, man ji ne biskiuka mazoka, o labai maza. As jos visiskai geriau nedeciau. Tokiai figurelei noretusi austo stataus torto.. Ir siek tiek noretusi ne tokiu pustu sonu, o labiau lygiu, cia matyt papuosimas iskreipia ta lyguma. nes tortas atrodo toks pasedes siek tiek, bei antras aukstas nelabai gerai iscentruotas
O rozytes tai labai dailios, ir siaip visas tortas atrodo galingai
Pritarsiu rugegelei, man ji ne biskiuka mazoka, o labai maza. As jos visiskai geriau nedeciau. Tokiai figurelei noretusi austo stataus torto.. Ir siek tiek noretusi ne tokiu pustu sonu, o labiau lygiu, cia matyt papuosimas iskreipia ta lyguma. nes tortas atrodo toks pasedes siek tiek, bei antras aukstas nelabai gerai iscentruotas
O rozytes tai labai dailios, ir siaip visas tortas atrodo galingai
pasedes tikrai nebuvo ,realiai tikrai buvo viskas dailu,bet foto atrodo visai kitaip del figureles sutinku,bet neman spresti,jaunieji jos norejo...
QUOTE(red69 @ 2010 05 29, 14:33)
Laba diena,
,kaip tokį padaryt
,kaip tokį padaryt
Tas sokoladu aplietas, tai kazkas nerealaus... taip skaniai atrodo..
rasyte. , Makvynas ir neturi spolerio, o vat burna reikejo nepriklijuot, o ipjaut paciame torte ir dengti
Na o man ta boružele nelabai patinka..... tiesiog man tokia forma nepatinka...atrodo kad du atskiri tortai sulipinti y kruva.......bet čia mano nuomone.... ir akytes tokios negyvos....na nesižiuri man ji ir viskas......
QUOTE(Asseni @ 2010 05 29, 16:20)
rasyte. , Makvynas ir neturi spolerio, o vat burna reikejo nepriklijuot, o ipjaut paciame torte ir dengti
Aciu kita karta, jei dar teks ji gamint - pasitaisysiu, turejau modeliukas pasidejus pa nosei, nu bet nedasuto, kad reik ipjaut
Niu,mergaiiiiiiii ir duodat vaizdu
Labiausiai istrige tortai-vestuvinis balta melyna ir sokoladu lietas
Cipciuk,nieko nebijau as,viskas tvarkoj
Labiausiai istrige tortai-vestuvinis balta melyna ir sokoladu lietas
Cipciuk,nieko nebijau as,viskas tvarkoj
na net mano prasta nuotaika atlyžo šitiek grožybių pamačius, ir kas įdomiausiai, pasikartojančių tai vis nesutiksi, kas kartą vis kažkas naujo - Rasyte, labai dailūs Tavo tortai, retai čia matomi, bet labai labai fainiukai
man kaip įstrigo nestandartinė jaunųjų porelė, liuksinė tokia
nu tai kadangi nuotaika grįžo, tai ir aš grįžtu mascarponiniai Tiesiog tortai su bananais, puošti šokoladu, grietinėle, pastiliažiniais papuošimais...
man kaip įstrigo nestandartinė jaunųjų porelė, liuksinė tokia
nu tai kadangi nuotaika grįžo, tai ir aš grįžtu mascarponiniai Tiesiog tortai su bananais, puošti šokoladu, grietinėle, pastiliažiniais papuošimais...
Kad jau grizai atresk gabaliuka man tu tiesiog tortu
Migle79, Asseni, šaunuolės, jūsų torčiukai - šedevrai Asseni, ir ten visai ne nepanašu į varną
Alexi, kuklus, bet labai dailus torčiukas
neramuole, kokia dėžutė lygi ir daili o viršus kaip padarytas? raižytas
JOLKA999, dailu, tik gaila, kad figūrėlės per mažos
kirbe, labai įdomus tas baltas ornamentas
red69, rožės labai gražios ir traukinukas
Olesta, kokie valgomi tortai
Alexi, kuklus, bet labai dailus torčiukas
neramuole, kokia dėžutė lygi ir daili o viršus kaip padarytas? raižytas
JOLKA999, dailu, tik gaila, kad figūrėlės per mažos
kirbe, labai įdomus tas baltas ornamentas
red69, rožės labai gražios ir traukinukas
Olesta, kokie valgomi tortai