Aš vieną kartą bandžiau daryt kremines rožes tai labai puikiai jos gavosi iš Meianos Morenginio-sviestinio kremo dar čia yra vienas kremo receptas
Ar lips šokoladinė tvorelė prie grietininio (ne grietinėlinio ) kremo?
O man klausimas iskilo kaip ten padarytas tas pinigu maisas kaip graziai bet nerandu kad kas diskutuotu apie ji kazi jei daryciau is juodo sokolado ir medaus mases ariseitu iskocioti
QUOTE(-Diamond- @ 2010 06 10, 22:06)
Ar lips šokoladinė tvorelė prie grietininio (ne grietinėlinio ) kremo?
lips
QUOTE(Rueta @ 2010 06 10, 21:22)
O man klausimas iskilo kaip ten padarytas tas pinigu maisas kaip graziai bet nerandu kad kas diskutuotu apie ji kazi jei daryciau is juodo sokolado ir medaus mases ariseitu iskocioti
Kaip daromas tortas - pinigų maišas parodyta viršutinėje papuošimų temoje be komentarų
siandien vakare zadu pirma karta karta torta dengti MMG tik neisivaizduoju kaip pavyks, nes namie 28 laipsniai karscio o dar klausimukas iskilo: kaip pasalinti pudros pertekliu nuo mases? uztenka sepeteliu pavalyti ar dar reikia ka nors daryti? Zinau, kad apie tai jau buvo n kartu rasyta (perskaiciau ne viena tema), bet dabar nerandu ir kaip papuosimus klijuoti ant mases? labai bijau, kad nieko nesigaus... o dar tas karstis stresa kelia
nesinervink, laukiam kol pavakary atvės oras ir dengiam to pudros pertekliaus neturėtų šiaip būti taigi tikiuosi neapverti masės kai dengi tortą o jau kas lieka, sausu šepetuku gali prabraukti... papuošimus klijuojam degtine, vos vos teptuku padrėkinam klijuojamą detalę ir taukšt kur reikia ir laikysis
Arba tarkim gelytes su iskilumais, as priklijuoju aisingu.
O man tos mases visos slapiuoja
O man tos mases visos slapiuoja
Aciu merginos uz pagalba tikiuosi, kad viskas bus ok
QUOTE(RiMami @ 2010 06 10, 21:32)
Aš vieną kartą bandžiau daryt kremines rožes tai labai puikiai jos gavosi iš Meianos Morenginio-sviestinio kremo dar čia yra vienas kremo receptas
aciu, bandysiu ir as
JKaip keista kur visos pradinge su torciukais,juk savaitgalis arteja,labai jau niekas nededa savo groziu,negi cia moderatoriu taip bijo,ar pasirodyti niekas jau nebenori
o kas cia keista vasara,atostogu metas mamytem irgi reikia poilsio,kiek gi galima kepti?