Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus ..

Aš vieną kartą bandžiau daryt kremines rožes tai labai puikiai jos gavosi iš Meianos Morenginio-sviestinio kremo dar čia yra vienas kremo receptas mirksiukas.gif

Atsakyti
Ar lips šokoladinė tvorelė prie grietininio (ne grietinėlinio biggrin.gif ) kremo? blush2.gif
Atsakyti
O man klausimas iskilo kaip ten padarytas tas pinigu maisas kaip graziai bet nerandu kad kas diskutuotu apie ji kazi jei daryciau is juodo sokolado ir medaus mases ariseitu iskocioti g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Diamond- @ 2010 06 10, 22:06)
Ar lips šokoladinė tvorelė prie grietininio (ne grietinėlinio biggrin.gif ) kremo? blush2.gif

lips mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rueta @ 2010 06 10, 21:22)
O man klausimas iskilo kaip ten padarytas tas pinigu maisas kaip graziai bet nerandu kad kas diskutuotu apie ji kazi jei daryciau is juodo sokolado ir medaus mases ariseitu iskocioti  g.gif

Kaip daromas tortas - pinigų maišas parodyta viršutinėje papuošimų temoje be komentarų smile.gif
Atsakyti
siandien vakare zadu pirma karta karta torta dengti MMG blink.gif tik neisivaizduoju kaip pavyks, nes namie 28 laipsniai karscio doh.gif o dar klausimukas iskilo: kaip pasalinti pudros pertekliu nuo mases? uztenka sepeteliu pavalyti ar dar reikia ka nors daryti? Zinau, kad apie tai jau buvo n kartu rasyta (perskaiciau ne viena tema), bet dabar nerandu blush2.gif ir kaip papuosimus klijuoti ant mases? labai bijau, kad nieko nesigaus... o dar tas karstis stresa kelia blush2.gif doh.gif
Atsakyti
nesinervink, laukiam kol pavakary atvės oras 4u.gif ir dengiam tongue.gif to pudros pertekliaus neturėtų šiaip būti g.gif taigi tikiuosi neapverti masės kai dengi tortą bigsmile.gif o jau kas lieka, sausu šepetuku gali prabraukti... papuošimus klijuojam degtine, vos vos teptuku padrėkinam klijuojamą detalę ir taukšt kur reikia ir laikysis thumbup.gif
Atsakyti
Arba tarkim gelytes su iskilumais, as priklijuoju aisingu.

O man tos mases visos slapiuoja doh.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz pagalba 4u.gif tikiuosi, kad viskas bus ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2010 06 10, 21:32)
Aš vieną kartą bandžiau daryt kremines rožes tai labai puikiai jos gavosi iš Meianos Morenginio-sviestinio kremo dar čia yra vienas kremo receptas  mirksiukas.gif

aciu, bandysiu ir as 4u.gif
Atsakyti
JKaip keista kur visos pradinge su torciukais,juk savaitgalis arteja,labai jau niekas nededa savo groziu,negi cia moderatoriu taip bijo,ar pasirodyti niekas jau nebenori ax.gif
Atsakyti
o kas cia keista g.gif vasara,atostogu metas biggrin.gif ax.gif mamytem irgi reikia poilsio,kiek gi galima kepti? biggrin.gif
Atsakyti