Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus ..

man toks klausimas iškilo, ar galiu aisingu dzibuot tortą? bezo išsivirt neturiu galimybių doh.gif ar aisingas nenuplauks? šeštadienį labai karštą žada unsure.gif ar vistik dėt grietinėlę? unsure.gif
Atsakyti

Atnesu "kurini" laugh.gif
Krikstynos ir sliubas kartu biggrin.gif
Snikersas, MMG
user posted image

Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2010 06 10, 14:26)
Atnesu "kurini" laugh.gif
Krikstynos ir sliubas kartu biggrin.gif

Labai įdomus kūrinys bigsmile.gif
Tortukas atrodo toks lengvas ir purus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2010 06 10, 11:23)
man toks klausimas iškilo, ar galiu aisingu dzibuot tortą? bezo išsivirt neturiu galimybių doh.gif ar aisingas nenuplauks? šeštadienį labai karštą žada unsure.gif ar vistik dėt grietinėlę? unsure.gif

aisingas,apdziusta ir tikrai nenuvarves,va del grietineles tai nerizikuociau jei karsta,aptirps..
Atsakyti
kazkoks košmaras tokiu oru torta puošti.. Sviestinis kremas ir tas staigiai minkštėja ir žemyna važiuoja.. nebezinau jau as ka čia daryti..
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 06 10, 19:09)
kazkoks košmaras tokiu oru torta puošti.. Sviestinis kremas ir tas staigiai minkštėja ir žemyna važiuoja.. nebezinau jau as ka čia daryti..

Pas mane virtuvej vesu, tai gerai biggrin.gif
Atsakyti
Ale kad saldytuve 9 silumos, tai man nepatinka blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 06 10, 18:42)
Ale kad saldytuve 9 silumos, tai man nepatinka  blink.gif

tai pdidink saldyma saldytuve, as kai jau taip silta namuose tai visada pamazinu temperatura saldytuve g.gif toks ratukas saldytuvo vidury turi buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(nekava @ 2010 06 10, 19:50)
tai pdidink saldyma saldytuve, as kai jau taip silta namuose tai visada pamazinu temperatura saldytuve  g.gif  toks ratukas saldytuvo vidury turi buti  g.gif

Pas mane saldytuvas durnas, tik padidinu temperatura, tai ziurek jau kita diena ir susala kai kurie produktai biggrin.gif ir tik ciut pastumiu.. zodziu naujo saldytuvo reik..
Atsakyti
QUOTE(tigriuke @ 2010 06 09, 21:27)
Kur vilniui rasti maistiniu dazu o gal internetine parduotuve zinot kokia?

Parduotuveje SCILIS, Smolensko gatveje 4u.gif
Atsakyti
aciu visoms kurios atsake
smile.gif smile.gif
Atsakyti
labas vakaras smile.gif
as cia siek tiek panarsius, radau toki dalyka, turbut kvailas klausimas, nu bet man nedaeina doh.gif is kokio kremo (mases) daromos tokios rozes, konditerinio maiselio ir tokio "didziagalvio vinies" pagalba? is karto pagalvojau apie beze, po to aisinga, po to sviestini krema, bet db visai pasimeciau... verysad.gif gal kas daro, gal kas zino, gal kas gali pagelbet? blush2.gif
Atsakyti