man toks klausimas iškilo, ar galiu aisingu dzibuot tortą? bezo išsivirt neturiu galimybių ar aisingas nenuplauks? šeštadienį labai karštą žada ar vistik dėt grietinėlę?
QUOTE(rasyte_ @ 2010 06 10, 14:26)
Labai įdomus kūrinys
Tortukas atrodo toks lengvas ir purus
QUOTE(spyglis2 @ 2010 06 10, 11:23)
man toks klausimas iškilo, ar galiu aisingu dzibuot tortą? bezo išsivirt neturiu galimybių ar aisingas nenuplauks? šeštadienį labai karštą žada ar vistik dėt grietinėlę?
aisingas,apdziusta ir tikrai nenuvarves,va del grietineles tai nerizikuociau jei karsta,aptirps..
kazkoks košmaras tokiu oru torta puošti.. Sviestinis kremas ir tas staigiai minkštėja ir žemyna važiuoja.. nebezinau jau as ka čia daryti..
QUOTE(kice @ 2010 06 10, 19:09)
kazkoks košmaras tokiu oru torta puošti.. Sviestinis kremas ir tas staigiai minkštėja ir žemyna važiuoja.. nebezinau jau as ka čia daryti..
Pas mane virtuvej vesu, tai gerai
Ale kad saldytuve 9 silumos, tai man nepatinka
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 06 10, 18:42)
Ale kad saldytuve 9 silumos, tai man nepatinka
tai pdidink saldyma saldytuve, as kai jau taip silta namuose tai visada pamazinu temperatura saldytuve toks ratukas saldytuvo vidury turi buti
QUOTE(nekava @ 2010 06 10, 19:50)
tai pdidink saldyma saldytuve, as kai jau taip silta namuose tai visada pamazinu temperatura saldytuve toks ratukas saldytuvo vidury turi buti
Pas mane saldytuvas durnas, tik padidinu temperatura, tai ziurek jau kita diena ir susala kai kurie produktai ir tik ciut pastumiu.. zodziu naujo saldytuvo reik..
QUOTE(tigriuke @ 2010 06 09, 21:27)
Kur vilniui rasti maistiniu dazu o gal internetine parduotuve zinot kokia?
Parduotuveje SCILIS, Smolensko gatveje
aciu visoms kurios atsake
labas vakaras
as cia siek tiek panarsius, radau toki dalyka, turbut kvailas klausimas, nu bet man nedaeina is kokio kremo (mases) daromos tokios rozes, konditerinio maiselio ir tokio "didziagalvio vinies" pagalba? is karto pagalvojau apie beze, po to aisinga, po to sviestini krema, bet db visai pasimeciau... gal kas daro, gal kas zino, gal kas gali pagelbet?
as cia siek tiek panarsius, radau toki dalyka, turbut kvailas klausimas, nu bet man nedaeina is kokio kremo (mases) daromos tokios rozes, konditerinio maiselio ir tokio "didziagalvio vinies" pagalba? is karto pagalvojau apie beze, po to aisinga, po to sviestini krema, bet db visai pasimeciau... gal kas daro, gal kas zino, gal kas gali pagelbet?