Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus ..

QUOTE(karapuzike @ 2010 06 09, 14:49)
Maja, jei galima as lyztelsiu kampa to meskio hihihi.gif baisiai skaniai atrodo  blush2.gif  wub.gif

Ir as noreciau - toks sultingas meskinas atrodo biggrin.gif Labai fainas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2010 06 09, 14:49)
Maja, jei galima as lyztelsiu kampa to meskio hihihi.gif baisiai skaniai atrodo  blush2.gif  wub.gif

QUOTE(Nova @ 2010 06 09, 14:52)
Ir as noreciau - toks sultingas meskinas atrodo  biggrin.gif Labai fainas  thumbup.gif

ačiū už pagyras, skaniausia tai viduje, nes aš labiausia mėgstu medutį, viršus tai tik dėl vaiko, niekad anksčiau taip nepuošdavau, užsakydavau, bet va 5-ajam gimdadieniui padariau pati. Netgi du tortus vienas ne taip vykęs, nes beze nelabai gavos, namams, o šis keliavo į darželį.
namuose valgytas:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2010 06 09, 00:35)
Linette,man tavo knyga labai graži  wub.gif ir kaip taip gražiai sugebėjai parašyti,ranka nesudrebėjo  bigsmile.gif
mane irgi domina šis klausimas.maniškės pradėjo rasoti nuo šilumos  g.gif tad įdomu,kokia puošimo masė atspariausia karščiui?pastilažas?o kaip bezė?

ačiū blush2.gif , rašiau iki 3 nakties, tai paskutinės eilutės jau akyse liejos
šokoladines rožes dariau pagal monikutę , tai kai buvo labai karšta vos nenublūdau , vos lapelį iškočioji jis tuoj tirpsta prilipdyt neina prikimba , gerai , kad turėjau dar vieną dieną ir atvėso , tada viskas gavos gerai , o rasoja tai gal dėl to , kad neišsiminkė riebalai , nes man taip jau buvo , dabar dažus sumaišiau su medum, man rodos nuo pačių dažų priklauso arba juos reikia dėt į dar neištirpusį šokoladą
pastilažui karštis nėr labai baisus, tik prieš kočiodama truputį šaldytuve palaikiau
Atsakyti
Vakar pirma karta dariau pastilaza lipdymui, bet ne visa sunaudojau, tai likuti sandariai suvyniojau i maistine plevele, o dabar ziuriu jis visas kietas verysad.gif kaip ji atgaivinti? tiesiog rankose paminkyt ar kisti i kokia mikrobangine? g.gif gal kas zino?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DaivaVe: 09 birželio 2010 - 18:58
QUOTE(DaivaVe @ 2010 06 09, 19:57)
Vakar pirma karta dariau pastilaza lipdymui, bet ne visa sunaudojau, tai likuti sandariai suvyniojau i maistine plevele,  o dabar ziuriu jis visas kietas  verysad.gif  kaip ji atgaivinti? tiesiog rankose paminkyt  ar kisti i kokia mikrobangine?  g.gif  gal kas zino?

Kisk i mikruske mirksiukas.gif
Atsakyti
Maja mielas meskiukas wub.gif

QUOTE(linette @ 2010 06 08, 22:59)
mano pirma knyga

Labai grazi knyga thumbup.gif

Atsakyti
Kur vilniui rasti maistiniu dazu o gal internetine parduotuve zinot kokia?
Atsakyti
QUOTE(tigriuke @ 2010 06 09, 22:27)
Kur vilniui rasti maistiniu dazu o gal internetine parduotuve zinot kokia?

Vilniuje yra parduotuve Delona, pagooglink rasi adresa 4u.gif bet girdejau merginos skundziasi tais dazais, as pati parsisiunciau is Ebay dazu blush2.gif dar Lietuvoje pardavineja internetineje parduotuveje sal2.puslapiai.lt, labai geri dazai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2010 06 09, 18:07)
ačiū blush2.gif , rašiau iki 3 nakties, tai paskutinės eilutės jau akyse liejos
šokoladines rožes dariau pagal monikutę , tai kai buvo labai karšta vos nenublūdau , vos lapelį iškočioji jis tuoj tirpsta prilipdyt neina prikimba , gerai , kad turėjau dar vieną dieną ir atvėso , tada viskas gavos gerai , o rasoja tai gal dėl to , kad neišsiminkė riebalai , nes man taip jau buvo , dabar dažus sumaišiau su medum, man rodos nuo pačių dažų priklauso arba juos reikia dėt į dar neištirpusį šokoladą
pastilažui karštis nėr labai baisus, tik prieš kočiodama truputį šaldytuve palaikiau

geras,nebūčiau pagalvojus,kad riekia maišyti su medum blush2.gif

Mergaitės,viršutinėj papuošimų temoj be komentarų pasigedau instrukcijos step bai step,kaip padaryti knygą? visagalis gūglas irgi nieko neišmetė mad.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2010 06 09, 23:07)
geras,nebūčiau pagalvojus,kad riekia maišyti su medum  blush2.gif

Mergaitės,viršutinėj papuošimų temoj be komentarų pasigedau instrukcijos step bai step,kaip padaryti knygą? visagalis gūglas irgi nieko neišmetė  mad.gif

prašau
Atsakyti
Nenoriu ikyreti, taciau dar karteli noreciau paklausti, gal kuri yra is Siauliu raj, noreciau sunelio krikstynom tortuko, o is kepyklu nenoriu, nes jie netokie kaip jusu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas is pajurio (Klaipeda, Kretinga, Palanga) kepat tortukus? ax.gif reiketu vestuvems ax.gif
Kreipkites i az ax.gif
Atsakyti