QUOTE(rugiagele26 @ 2010 06 08, 17:03)
Gal tu plakei skirtingu temperaturu sviesta ir kondensuota, ir atsiskyre vanduo kreme..
man juodas miskas leidosi, ir rafaeltas... o virsu aptepiau sarlot kremu. Kazkaip neisivaizduoju kur cia temperaturosgalejo pjautis nes krema tepiau atvesinta saldytuve. torta traukiau irgi issaldytuvo, bet jis jau istraukus per formos apacia buvo bepradedas varveti, o kai aptepiau virsu tai isvis pradejo begti ( kai nuemiau formos sona) . Kazkaip man svieciasi, kad juodo misko sulaistymas plius tos saldytos vysnios per daug skyscio isleido.... O rafaelo tiesiog irgi per daug sulaisciau Juk anksciau tai irgi lygiai taip pat dariau ir niekas net minties neturejo leistis... nors gal tikrai kondensatas susidare is saldytuvo istraukus i silta aplinka
ai vadinasi... diskutuoju su paciu protingiausiu zmogum. Neskambinkit dar ten kur isveza
O knyga tai labai grazi ir nesimato mano nepatyrusiom akim jokiu lepsusu
O sokoladines rozes tau nuo karscio netirpsta ? as bijau dabar is sokolado geles daryti... gal be reikalo