Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus ..

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 06 08, 17:03)
Gal tu plakei skirtingu temperaturu sviesta ir kondensuota, ir atsiskyre vanduo kreme..

man juodas miskas leidosi, ir rafaeltas... o virsu aptepiau sarlot kremu. Kazkaip neisivaizduoju kur cia temperaturosgalejo pjautis g.gif nes krema tepiau atvesinta saldytuve. torta traukiau irgi issaldytuvo, bet jis jau istraukus per formos apacia buvo bepradedas varveti, o kai aptepiau virsu tai isvis pradejo begti ( kai nuemiau formos sona) . Kazkaip man svieciasi, kad juodo misko sulaistymas plius tos saldytos vysnios per daug skyscio isleido.... O rafaelo tiesiog irgi per daug sulaisciau g.gif Juk anksciau tai irgi lygiai taip pat dariau ir niekas net minties neturejo leistis... nors gal tikrai kondensatas susidare is saldytuvo istraukus i silta aplinka g.gif
ai vadinasi... diskutuoju su paciu protingiausiu zmogum. Neskambinkit dar ten kur isveza doh.gif lotuliukas.gif
O knyga tai labai grazi ir nesimato mano nepatyrusiom akim jokiu lepsusu mirksiukas.gif
O sokoladines rozes tau nuo karscio netirpsta ? as bijau dabar is sokolado geles daryti... gal be reikalo g.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 06 08, 14:39)
Kazkuri is forumieciu senai senai kepe torta kaktuso formos.. Gal galite keleta komentaru? Is ko spyglius padaryti, pvz? Grietinele papuosimui netiks, aisku..

Ir Daividija darius ir jei atmintis senikes neapgauna Spanguolia ax.gif
Atsakyti
Linette,man tavo knyga labai graži wub.gif ir kaip taip gražiai sugebėjai parašyti,ranka nesudrebėjo bigsmile.gif

QUOTE(karapuzike @ 2010 06 08, 23:53)
O sokoladines rozes tau nuo karscio netirpsta ?

mane irgi domina šis klausimas.maniškės pradėjo rasoti nuo šilumos g.gif tad įdomu,kokia puošimo masė atspariausia karščiui?pastilažas?o kaip bezė?
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2010 06 09, 00:35)
mane irgi domina šis klausimas.maniškės pradėjo rasoti nuo šilumos  g.gif tad įdomu,kokia puošimo masė atspariausia karščiui?pastilažas?o kaip bezė?

O maniskes po keliu dienu saldytuve pradejo rasoti ir minkstos pasidare blink.gif
Atsakyti
karapuzike, kiek teko susidurti, tai tortas bėga nuo to, kad perdaug sulaistytas 4u.gif kadangi vieną kartą jau teko perlaistyt, ir bėgo žiauriai, dabar stengiuosi laistyti vos vos, vadovaujuosi logika: geriau mažiau, nei,kad paskui bėgtų upeliais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2010 06 09, 09:30)
karapuzike, kiek teko susidurti, tai tortas bėga nuo to, kad perdaug sulaistytas 4u.gif kadangi vieną kartą jau teko perlaistyt, ir bėgo žiauriai, dabar stengiuosi laistyti vos vos, vadovaujuosi logika: geriau mažiau, nei,kad paskui bėgtų upeliais 4u.gif

4u.gif DEKUI !
tada laistysiu kuo maziau. Geriau kava uzgerti, negu torta baloj tureti ax.gif
Atsakyti
linette,tikrai grazi knyga,sauniai padirbejai 4u.gif
Atsakyti
mano pirmas blynas su beze sūnaus gimtadieniui, viduje medutis, idėja iš SM
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 06 08, 12:39)
Kazkuri is forumieciu senai senai kepe torta kaktuso formos.. Gal galite keleta komentaru? Is ko spyglius padaryti, pvz? Grietinele papuosimui netiks, aisku..

na,as tau jau parasiau,bet dar paarsysiu,skaiciau kazkur,tuos spyglius dare is aisingi,skylutes antgaliu isspaude spygliukus ir isdziovino,tik ju baisiai daug reikia,ir be to kai kurie suluzta,tai reikai tikrai daug pasidaryt,as dariau be spygliuku..
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2010 06 09, 12:59)
mano pirmas blynas su beze sūnaus gimtadieniui, viduje medutis, idėja iš SM

Labai dailutis meškutis wub.gif
Atsakyti
Oj kaip norėčiau į tą meškutį įkišti nosį lotuliukas.gif Toks purutis ir skanutis yahoo.gif
Atsakyti
Maja, jei galima as lyztelsiu kampa to meskio hihihi.gif baisiai skaniai atrodo blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 09 birželio 2010 - 13:49