Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus ..

QUOTE(laurechka @ 2010 06 08, 13:37)
Sveikos.
Na, įmesiu ir aš du tortukus. Bandžiau kept Cipciuko ''Negro bučinio'' biskvitą be kakavos. SUPER gavos!!!

Kaip skaniai tas virsutinis atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Kazkuri is forumieciu senai senai kepe torta kaktuso formos.. Gal galite keleta komentaru? Is ko spyglius padaryti, pvz? Grietinele papuosimui netiks, aisku..

user posted image
Atsakyti
as itariu kad papuosimas cia aisingas. apzipuota su antgaliu ir po to ant kepimo popieriaus sudziovintos juostytes. Gal klystu.as ne specas blush2.gif

O del to begancio skyscio is torto ir nubegusiu sonu niekas negalit patarti? Ka ne taip darau ? Kitai sav drauge paprase torciuka iskepti, tai bijau, kad vel man nenubegtu viskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2010 06 08, 16:06)
as itariu kad papuosimas cia aisingas. apzipuota su antgaliu ir po to ant kepimo popieriaus sudziovintos juostytes. Gal klystu.as ne specas  blush2.gif

O del to begancio skyscio is torto ir nubegusiu sonu niekas negalit patarti? Ka ne taip darau ?  Kitai sav drauge paprase torciuka iskepti, tai bijau, kad vel man nenubegtu viskas  doh.gif

Gal tu plakei skirtingu temperaturu sviesta ir kondensuota, ir atsiskyre vanduo kreme..
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 06 08, 18:03)
Gal tu plakei skirtingu temperaturu sviesta ir kondensuota, ir atsiskyre vanduo kreme..

Atrodo, kad as jau supratau, kodel pas mane irgi atsiskyre 4u.gif Nes kondensuota piena pyliau isimta tiesiai is saldytuvo biggrin.gif Daugiau nebereikes daryt tokios klaidos smile.gif
Atrodo kiek nedaug reikia, kad viska sugadintum... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Graze: 08 birželio 2010 - 16:08
QUOTE(Graze @ 2010 06 08, 17:06)
Atrodo, kad as jau supratau, kodel pas mane irgi atsiskyre 4u.gif Nes kondensuota piena pyliau isimta tiesiai is saldytuvo biggrin.gif Daugiau nebereikes daryt tokios klaidos smile.gif
Atrodo kiek nedaug reikia, kad viska sugadintum... doh.gif

Jo, man anksciau taip budavo, kai supildavau vesesni kondensuota i sviesta... kremui ji vistiek dedavau, skoniui nekenkia, bet va po mase gal ir negerai...
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 06 08, 13:39)
Kazkuri is forumieciu senai senai kepe torta kaktuso formos.. Gal galite keleta komentaru? Is ko spyglius padaryti, pvz? Grietinele papuosimui netiks, aisku..

As spygliukus dariau su pailgais pabarstukais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 06 08, 15:39)

Grazi ir idomi papuosimo ideja thumbup.gif atsimenu buvo idetas i foruma tortas vazonas pailgas su 3 kaktusais tai man atrodo buvo puosta grietinele g.gif nors jei man reiktu daryti rinkciausi sarlot krema ax.gif
Atsakyti
kice, Daividija dariusi tris kaktusus vazone, jos ir pasiklausk 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grantee: 08 birželio 2010 - 19:43
Gal žinot, dėl ko darant šokoladinius ornamentus per iš kepimo popieriaus padarytą tūtelę, man ta skylutė greitai "užanka" ir šokoladas neprabėga? blush2.gif
Atsakyti
apžiūrėjau visus tortukus, visos šaunuolės , gal kelis labiausiai patikusius paminėsiu smile.gif
Rasyte jokių kvietkų, jokių lapelių , spalvų tik dvi o labai gražu wub.gif
Kirbe knyga labai ir įdomi ir graži , ir tie krašteliai užlenkti gražiai žiūris smile.gif
Jolka999 papukai tai superiniai , kaip iš soliariumo , spalvos ir visas papuošimas labai labai thumbup.gif
Eiwile gražu wub.gif
Graze krepšelis be priekaštų mano akiai , pati niekad nebandžiau , tai galiu tik pasidžiaugt wub.gif
Laurechka pirmas tai toks spalvingas mielas thumbup.gif

mano pirma knyga , maniau , kad niekad neužbaigsiu viskas tižo nuo karščio, rašyt rankos dreba , nuotraukoj skaičiai ir skirtukas išvis ne į temą dar plius ir kreivas doh.gif , nors natūraliai spalvos lyg ir nesipjovė , buvo nublizginti , kitą kart kitaip bandysiu blush2.gif , nesiseka man su spalvom
pastilažas , plikyti lapeliai rožės šokoladinės
user posted image
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2010 06 08, 23:59)
mano pirma knyga

Mano akimis ziurint tikrai sauniai isejo. Ypac patinka tos ryskios rozytes tarp zaliu lapeliu wub.gif
Atsakyti