QUOTE(Olesta @ 2010 06 07, 23:02)
na atsiprašau jei mano patarimai Jus įžeidė
norėjau, kad kitą kartą pavyktų geriau, bet jei Jūsų nuostata tokia, kaip parašėte, tada atsiprašau už netikusius komentarus...
As neisizeidziau
, taciau irgi viska paaiskinau kas kaip nutiko, kad reikejo padaryti extra greitai ir todel nesigavo viskas kaip reikia ir pati tai pripazystu, bet mazai laiko stovejo, mase deta ne ant tokio stovio torto kaip reikia, viska zinau, viska pripazystu
Patarimai tikrai vertinti, padekojau ir dar karta dekoju uz tai
Tegul buna taika zemeje
Atsiprasau ir as, kad kazkaip nesusikalbejom
Kai ka vis del to ir nauja suzinojau, reikes bandyti istaisyti klaidas
Laukite revanso
Vistiek dar noriu pasiteisinti, kaltas mano smaliziaus instinktas.
Man ziaurei patinka ta tortu dengimo mase, as ja turbut bet ka buciau apklojus, delnais tryniau kad yra proga ja isbandyti
Suvalgiau to nevykusio torto 3 didelius gabalus
Ziuriu kiti kai kartojo tai ta mase paliko, nevalge, apsalo nuo antro gabalo sirdis matyt, o as ja megavausi
Papildyta:
QUOTE(eiwile @ 2010 06 07, 23:05)
Wingaile linksmas masiniukas
Tik nepykit
dziaukites kad parodete ir gaunate patarimu,as savo tortukus cia dedu kad sulaukciau patarimu is tu kurios turi daugiau patirties
Kepu savo seimynai artimiesiems,bet taip pat noriu kad ir namie prie kavos butu tvarkingas ir skanus tortas
Kita kart pabandykite paslegti ir subrandinti tortuka pamatysite skirtuma kad ir skanesnis ir grazesnis
Butinai pabandysiu, net negalvojau neklausyti patarimu
Saviems iki galo papuosti torta dazniausiai laiko pritruksta
Sitas ir tai jau daugiau puostas, esam valge daug daug baisesniu
QUOTE(gitule @ 2010 06 08, 00:31)
Cia tam ir dedam tortus, kad gautume ir kritikos
Jeigu jau dedate torta viesai, pasiruoskite priimti ir kritika
Olesta labai teisingai viska paaiskino ir patare tikrai nuo dusios, nematau reikalo isizeisti
As ir neissizeidziau, tiesiog is karto pasakiau ka padariau blogai, o vistiek uz tai gavau velniu
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2010 06 07, 23:46)
iki mėnesio drąsiai, saldainukai negenda, šokoladas irgi, tik paskui gausi atsišildyti
Tada as prie to pacio noriu paklausti del dengimo mases. Jos man ryskiai buvo per daug, liko nemazai. Ar ja galima padeti kitam kartui? Kur ja laikyti, kiek ji gali isbuti ri pan.