QUOTE(Olesta @ 2010 06 07, 19:57)
bet to sviestinio ten užsitepa minimaliai, ne tiek kiek į pertepimą, tai geriau jau rinktis papuošimą grietinėle, ar kitu kremu, nei kloti masę ant biskvito tiesiai, taigi vienas cukrus, jeigu jau link tos minties eiti...būtų buvę ir neriebu, ir nesaldu, ir skanu, na ir estetinis vaizdas būtų buvęs geresnis...nes pjūvio metu tikiu, kad masė sau tortas sau buvo, nes neturėjo jokio sukibimo, nereikia bijoti sviestinio kremuko, darykis Šarlotės sviestinį, ten sviestas skiedžiasi su pienu, kremas skanus, o įdėjus trupinukų nuo medučio arba kad ir džiūvėsėlių persijotų per sietelį, idealiai užglaistytų tortą. Plius ko gero neslegiate torto sutepusi, kad paviršius būtų lygus, žodžiu tikrai nuo dūšios patarimai iš praktikos kitam kartui, su laiku visko išmoksi, tik rankų nenuleisk
Visu pirma norejau isbandyti mase tortams dengti, visu antra as torta aptepiau tuos rafaeliniu pertepimu ir man niekas neatsiskyre. Juk rasiau dariau ta otrta is to ka teturiu, nes nei svirksto konditerinio turejau, nei skolado juodo (rozes todel tokios ir sviesios). Estetinis vaizdas to torto ir neprapjauto ir prapjauto buvo puikus, niekas neatsikyre, o saldumas bent jau man patiko, o kas nemegsta kava nesaldzia uzsitaise ir viskas suejo
Patarimai tikrai geri viska isbandysim
Ka jau ten slegsi ta torta jeigu as ji 11h ryte baigiau, o 19h jau valgem
Pries tai jis 2h masinoje kelyje praleido. Kaip jau sakiau pirmas blynas, estetinio vaizdo gal ir nera, uztat skonio tai nesugadino. O kaip ta torta slegti reikia?
Ranku as tai nenuleisiu, jeigu jau toks tepliozeris visiems patiko, kaip tada tikrai grazus ir geras tortas bus ivertinti
Echhh, kada nors taip ir bus