Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus ..

QUOTE(mmergyte @ 2010 06 06, 21:57)
man tai ne ax.gif  blush2.gif

drinks_cheers.gif man irgi ne, ir mano šeimai jis nepatiko schmoll.gif daugiau nekepsiu schmoll.gif
Atsakyti
vienas skaniausių tortų - skonio reikalas thumbup.gif cool.gif
Atsakyti
[quote=Graze,2010 06 06, 23:49]

labai grazus tortukas mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Graze, ganėtinai neįprastai žiūrisi 2 metukų dukrytei tortas puoštas gvazdikais, bet pats tortas iš tiesų ir suformuotas ir krepšelis „išpintas“ labai puikiai, niekaip nepasakytum, kad pirmą kartą darei thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 07 birželio 2010 - 08:41
QUOTE(eiwile @ 2010 06 06, 22:27)
Labas vakaras,perziurejau Jusu tortukus visi nuostabus  4u.gif

O cia mano tortukas skirtas teveliams  ax.gif
Tailandietisku bananu tortas,sokoladas,grietinele,gelytes mmg  ax.gif
user posted image

paprasta ir grazu,pirma mintis,kad tai olestos tortas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 06 07, 10:40)
Graze, ganėtinai neįprastai žiūrisi 2 metukų dukrytei tortas puoštas gvazdikais, bet pats tortas iš tiesų ir suformuotas ir krepšelis „išpintas“ labai puikiai, niekaip nepasakytum, kad pirmą kartą darei  thumbup.gif

Dekui 4u.gif Ilgai as su juo vargau...O del gvazdiku....tai as norejau rozytem puosti, bet man jos kazkaip nelabai gavosi, tai pabandziau gvazdikus ir jie man isejo, tai kaip pirma karta, nusprendziau apsistoti ties tuo kas iseina smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Seile cia varvinau ne karta blush2.gif Esu darisui ne viena tortuka bet niekad nelikdavo nei laiko nei fantacijos ji graziai papuosti, beto budavo dazniausiai skirtas savai seimynai, tai sunaikindavo jy nespejus nei sustingti padoriai lotuliukas.gif

O dabar teko padaryti tortuka einant i svecius, nu uzsiprase kai likuciu paragavco, tai teko jau puosti. Prisipazinsiu dariau viska is nieko lotuliukas.gif Neturejau nei dazu, nei tinkamu priemoniu, nieko. Naudojai bele ka. Pati matau kad nelygus pavirsius nes nemegstu sviestiniu kremu ir dejau mase tiesiai ant biskvito.
Viduje rafaelo svajone, pagal Srove 4u.gif Rozytes pagal cipciukas 4u.gif Dengimo mase is cia.

Vaizdelis :
user posted image
Atsakyti
Graze grazus ir idomiai papuostas tortukas 4u.gif

QUOTE(JOLKA999 @ 2010 06 07, 10:33)
paprasta ir grazu,pirma mintis,kad tai olestos tortas lotuliukas.gif

Aciu,ir pasisavinau papuosimo ideja is Olestos blush2.gif biski kai kur krevai apdzimbuota,bet man labai sunku su kremais puosti kai tik paimu konditerini maiseli tai rankos taaaaip pradeda drebeti doh.gif
Atsakyti
Sveikos, ar yra cia auksarankiu is Siauliu, Kelmes, Radviliskio ar kazkur netoli Siauliu? Noreciau uzsisakyti tortuka sunelio krikstynom. Lauksiu ats 4u.gif
Atsakyti
sveikos,visų tortai nuostabūs,svarbiausia,kad kiekviename sudėta daug darbo ir meilės wub.gif wub.gif

Čia mano kreivas šleivas,visai ne tai,ką norėjau padaryti,bet ai irnesakyk.gif
Snickersas,grietinėlė,Cipciuko šokoladinės rožės ir lapeliai,šokoladas. beje,skaičiau,kad ne viena pradedančioji(tokios,kaip aš) skundėsi,jog sunku išminkyti masę rožėms.iš tiesų,dauuug minkymo karsta.gif ,tai aš rožėms skirtą šokolado-medaus masę sumaišiau su trupučiu ištirpintos želatinos,ir jokių bėdų su minkymu blush2.gif
http://www.part.lt/p...bd9d8c43689.JPG

viešai nekelsiu,neteršiu eterio blush2.gif

Mergaitės,sakykit,kaip dėl tų papuošimų-batukų krikštynų tortui,drugelių,baibokų ir t.t.jeigu pasidarysiu kad ir prieš kelias savaites ir laikysiu šaldytuve,jiems nieko nenutiks?
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2010 06 07, 14:36)
Mergaitės,sakykit,kaip dėl tų papuošimų-batukų krikštynų tortui,drugelių,baibokų ir t.t.jeigu pasidarysiu kad ir prieš kelias savaites ir laikysiu šaldytuve,jiems nieko nenutiks?
Gali pasidaryti anksčiau, nieko papuošimams nenutiks. Tik aš laikau ne šaldytuve, o spintelėje.
Atsakyti
user posted image

labas cia is tos mano kategorijos kur pasijuokim mirksiukas.gif truputuka kreivokas , bet pirmas mano automobilis ax.gif medutis , puosta mmg blush2.gif
Atsakyti