Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus ..

QUOTE(Asseni @ 2010 06 06, 14:11)

Aj, Jolka, tiesa vis norejau paklaust. kodel tu papus dengi kiekviena atskirai? Dvigubas darbas. Vienu gabalu ir paprasciau ir mases maziau isnaudoji. Kodel nedengi vienu gabalu?

kazkaip atskirai man lengviau,ir kocioti tereik mazesni gabaliuka,nors niekad ir nebuvau galvojus dengti is vieno ax.gif sekanti karta reiks pabandyti smile.gif
Atsakyti
Rodausi su savo tortu ir pastilazu, kurio nekociojau, o tepiau blush2.gif Zodziu - pastilazas pagal Nova biggrin.gif

Rozes sokoladines, viduje Snickersas.

user posted image

Atsakyti
nova,tikrai grazu ir skoninga thumbup.gif tik man idomu,kaip tu ta pastilaza uztepei g.gif biggrin.gif
Atsakyti
mane irgi domina, nes vaizdas - puikus smile.gif O kada fotografuota? ta pacia diena kaip tepta, ar sekancia?
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 06 06, 17:04)
nova,tikrai grazu ir skoninga thumbup.gif tik man idomu,kaip tu ta pastilaza uztepei g.gif  biggrin.gif

QUOTE(kice @ 2010 06 06, 17:17)
mane irgi domina, nes vaizdas - puikus smile.gif O kada fotografuota? ta pacia diena kaip tepta, ar sekancia?

JOLKA, kice, aciu smile.gif

Rasiau auksciau, kad jis man nesigavo, bet kadangi pirma karta dariau, tai maniau, gal pastilazas turi buti toks apyskystis. Tai tiesiog dejau ji saukstu ir mentele lyginau. Tiksliau - jis lyginos pats, nes skystokas buvo biggrin.gif Tai virsus tikrai graziai atrodo, lygus, baltas, o nuo sonu jis teket pradejo. Na ne kaip vanduo, bet pastovejes vis ciuozdavo po truputi doh.gif

Fotografuota ta pacia diena, po kokiu 2-3 val. nuo uztepimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 06 birželio 2010 - 16:50
Labas vakaras,perziurejau Jusu tortukus visi nuostabus 4u.gif

O cia mano tortukas skirtas teveliams ax.gif
Tailandietisku bananu tortas,sokoladas,grietinele,gelytes mmg ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eiwile: 06 birželio 2010 - 21:27
QUOTE(eiwile @ 2010 06 06, 22:27)
Labas vakaras,perziurejau Jusu tortukus visi nuostabus  4u.gif

O cia mano tortukas skirtas teveliams  ax.gif
Tailandietisku bananu tortas,sokoladas,grietinele,gelytes mmg  ax.gif
user posted image

ar skanus tas tailandietiškas bananu?
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2010 06 06, 22:54)

man tai ne ax.gif blush2.gif
Atsakyti

Manau cia skonio reikalas,as kai megstu saldzius riebius tortus tai man jis nelabai skanus antra kart nekepciau ax.gif Turetu patikti jei megsti jogurtinius gaivius tortus mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu as jogurtiniu nemegstu ...bet man tas tailandietiskas labaiiiiiiii skanus ,bet tik tuo atveju jei isore grietinele,o ne MMG smile.gif ,ir sakyciau jis tikrai pakankamai riebus bet gaivus gaunas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Meskute***: 06 birželio 2010 - 22:29
Visu tortai tiesiog nuostabus!!!!
Bet svarbiausia, kad cia galima rasti daug naudingos informacijos, ideju ir naudingu patarimu 4u.gif
Daug prisiziurejau, prisiskaiciau ir pagaliau pati pabandziau ka nors padaryti.
Stai mano pirmas blynas ax.gif
Snikersas, sokoladine saldainiu mase, pastilazas:
TORTAS DUKRYTES GIMTADIENIO PROGA
Atsakyti

man labai skanus
Atsakyti