Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus ..

QUOTE(Alexi @ 2010 05 29, 11:50)
Sveikutės

Man labai grazus, kuklus ir sventiskas
Atsakyti
Labas rytas.
Atsiprašau už kvailą klausimą,o ir laiko ieškot atsakymo neturiu blush2.gif

Ar tinka šokoladinę "tvorelę" dėti ant grietinėlės ar prilips g.gif blush2.gif . Sugalvojau visą medutį aptepti gretinėle ir uždėti ant kraštu "tvorelę" ,ant torto viršaus piešti šokoladu ir nežinau ar greitinėlė tam tinkamas pagrindas blush2.gif Būsiu labai dėkinga,jei kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zappy @ 2010 05 29, 11:25)
Labas rytas.
Atsiprašau už kvailą klausimą,o ir laiko ieškot atsakymo neturiu blush2.gif

Ar tinka šokoladinę "tvorelę" dėti ant grietinėlės ar prilips   g.gif blush2.gif . Sugalvojau visą medutį  aptepti gretinėle ir uždėti ant kraštu "tvorelę" ,ant torto viršaus piešti šokoladu ir nežinau ar greitinėlė tam tinkamas pagrindas  blush2.gif  Būsiu labai dėkinga,jei kas atsakys  4u.gif

šokoladinę tvorelę ant šonų ant grietinėlės tvirtinti galima, šokoladinės glazūros ant viršaus pilti ant grietinėlės nerekomenduoju 4u.gif

Mergaitės, gražūs Jūsų tortai, boružiukė kiek prajuokino, ūpą pakėlė nosytė tongue.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 29 gegužės 2010 - 10:30
QUOTE(Olesta @ 2010 05 29, 10:29)
šokoladinę tvorelę ant šonų ant grietinėlės tvirtinti galima, šokoladinės glazūros ant viršaus pilti ant grietinėlės nerekomenduoju  4u.gif

Mergaitės, gražūs Jūsų tortai, boružiukė kiek prajuokino, ūpą pakėlė nosytė  tongue.gif

Ačiū už atsakymą smile.gif
Glazūros nedėsiu, galvojau tik nupiešti kažką iš šokolado . Gal reiks viršų barstyt trupiniais ir tada piešti šokoladu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zappy @ 2010 05 29, 11:41)
Ačiū už atsakymą  smile.gif 
Glazūros nedėsiu, galvojau tik nupiešti kažką iš šokolado . Gal reiks viršų barstyt trupiniais ir tada piešti šokoladu  4u.gif

na šokoladas sunkokai ant trupinukų dekoruojasi, bet įmanoma ...
Atsakyti
[quote=nekava,2010 05 29, 10:08]labai grazi boruzele  wub.gif  bet kodel pas ka yra tokia geluonis kaip pas bite  g.gif  ar nebusi sumaisius  g.gif
[/quote]

nesumaišiau, bet man taaaaaip pasinorėjo nosytės ax.gif tik gal kitokią dėt reikėjo lotuliukas.gif nors manau dukrytė neprieštaraus,nes tortukas skirtas jai 1 metukų proga wub.gif o boružę pirmą kart gyvenime dariau ax.gif

Papildyta:
Nuostabi boružėlės forma ....copi ax.gif ...jei leis autorė 4u.gif
[/quote]

drasiai,jei tik patinka 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wingaile: 29 gegužės 2010 - 10:56
medutis, puosta sokoladine saldainiu mase

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neramuole: 29 gegužės 2010 - 11:15
QUOTE(neramuole @ 2010 05 29, 12:05)
medutis, puosta sokoladine saldainiu mase

Jei ne pinigėliai ( valgomi ) , manyčiau tikras lagaminėlis bigsmile.gif ... kaip dailu thumbup.gif ...... o apie tvarkinguma nė sakyti nieko nereikia irnesakyk.gif .
Atsakyti
user posted image

medaus tortas smile.gif sveria 10 kg biggrin.gif
Atsakyti
ooooo, nieko sauuuuuuuu, gigantas...... blink.gif blink.gif blink.gif

Neramuole, o Tu man po blatu su tikrais negalėtum iškepti ax.gif blush2.gif nu labai liuksinis tortukas thumbup.gif
Atsakyti
JOLKA, man biskiuka per maza skulpturele atrodo pagal torta ir rozes... blush2.gif

Neramuole thumbup.gif
Atsakyti
JOLKA999, ogo. Va cia tai bent.
Pritarsiu rugegelei, man ji ne biskiuka mazoka, o labai maza. As jos visiskai geriau nedeciau. Tokiai figurelei noretusi austo stataus torto.. Ir siek tiek noretusi ne tokiu pustu sonu, o labiau lygiu, cia matyt papuosimas iskreipia ta lyguma. nes tortas atrodo toks pasedes siek tiek, bei antras aukstas nelabai gerai iscentruotas
O rozytes tai labai dailios, ir siaip visas tortas atrodo galingai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 29 gegužės 2010 - 13:22