Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus ..

user posted image
medutis puostas bezu ir pastilazo gelytem.

user posted image

medutis,dengtas marsmalow-sokolado mase,puosta bezu.
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 06 05, 16:00)

Gausi dabar tu velniu kad ant I taskus sudejai lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Man ci vaidenas ar ant desies pedutes ne taip pirstukai sudeti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Meskute***: 05 birželio 2010 - 15:07
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 06 05, 16:06)
Gausi dabar tu velniu kad ant I taskus sudejai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

man taip norisi,tai taip ir darau biggrin.gif nors jau galvojau,kad kuri nors butent taip ir parasys tongue.gif
Papildyta:
nesivaidena,kai nuotkinau tik pati pamaciau...
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 06 05, 16:09)
man taip norisi,tai taip ir darau biggrin.gif nors jau galvojau,kad kuri nors butent taip ir parasys tongue.gif
Papildyta:
nesivaidena,kai nuotkinau tik pati pamaciau...

Bet gi negalima ..kaip tu tep darai dabar lotuliukas.gif
Atsakyti
ot akylas žmogus, pastebėjo, kad vaikas kairiapėdis bigsmile.gif nekrito man į akis, man tik pėdų dydis užkliuvo už akies, o kad abi kairios ne lotuliukas.gif
Atsakyti
jolka999 thumbup.gif bent jau man, kas moka beze padaryt tai jau profas biggrin.gif , nes man kolkas dar nesiseka.. schmoll.gif o as rodausi su savo isvargtu... daug daug klaidu, nieko ypatingo, na bet jis man mielas.. skirtas pirmos komunijos proga (na tiksliau mano busimo vyro krikstadukrai ax.gif ) ryt jo laukia ilga kelione, bet tikiuosi viskas bus gerai smile.gif tai va, mascarpones tortas su persikais, dengtas Cipciuko mase (kuri irgi normaliai nesigavo), gelytes irgi pgl Cipciuko recepta, dar aisingas... na nzn as, patarkit, pakritikuokit o as mokinsiuosi biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
nematau ką kritikuoti, puikus tortas thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 06 05, 19:28-->
QUOTE(sraigyte smile.gif @ 2010 06 05, 19:28)
jolka999  thumbup.gif  bent jau man, kas moka beze padaryt tai jau profas biggrin.gif , nes man kolkas dar nesiseka.. schmoll.gif  o as rodausi su savo isvargtu... daug daug klaidu, nieko ypatingo, na bet jis man mielas.. skirtas pirmos komunijos proga (na tiksliau mano busimo vyro krikstadukrai  ax.gif  ) ryt jo laukia ilga kelione, bet tikiuosi viskas bus gerai smile.gif  tai va, mascarpones tortas su persikais, dengtas Cipciuko mase (kuri irgi normaliai nesigavo), gelytes irgi pgl Cipciuko recepta, dar aisingas... na nzn as, patarkit, pakritikuokit o as mokinsiuosi biggrin.gif

As aisku apskritai neturiu teises kritikuoti, nes taip padaryti isvis dar nesugebu blush2.gif matosi tik kad ranka drebejo darant tuos rastus ant torto virsaus, bet uztat rozes fantastiskos wub.gif super grazios, kaip tikros wub.gif
Atsakyti
Sraigyte .,rozytes wub.gif
Atsakyti
aciu mergaites 4u.gif na ranka tikrai drebejo, nes nzn kaip ka geriau padaryt, kaip geriau issukt.. bet jau nepataisysiu, nors tikiuosi pasitaisysiu kita kart biggrin.gif o del roziu, tai aisku ne tokios kokiu norejau, bet vis sis tas.. smile.gif norejau didesniu, nu bet nors tu mane uzmusk, nesigauna man dideles, gal as tos mases nemoku tinkamai padaryt... g.gif
Atsakyti
Merginos, pasakykit man tundrai, Cipciuko pastilazas turi but tokios konsistencijos, kad kociotusi, ar ji tept reikia? Man is nurodytu produktu gavosi košė. Viršus torto pasidenge graziai, o nuo sonu begt pradejo doh.gif Kas ne taip? Kokios konsistencijos ji reikia tepti? nesupratau visiskai doh.gif
Atsakyti
pastiliažas turi būti kaip plastelinas, nes iš jo gali būti lipdomos figūrėlės. dėkite daugiau cukraus pudros.
tai aisingas turi būti minkštas, nes jis kibdo detales.
Atsakyti