QUOTE(JOLKA999 @ 2010 06 05, 16:00)
Gausi dabar tu velniu kad ant I taskus sudejai
Man ci vaidenas ar ant desies pedutes ne taip pirstukai sudeti
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 06 05, 16:06)
Gausi dabar tu velniu kad ant I taskus sudejai
man taip norisi,tai taip ir darau nors jau galvojau,kad kuri nors butent taip ir parasys
Papildyta:
nesivaidena,kai nuotkinau tik pati pamaciau...
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 06 05, 16:09)
man taip norisi,tai taip ir darau nors jau galvojau,kad kuri nors butent taip ir parasys
Papildyta:
Papildyta:
Bet gi negalima ..kaip tu tep darai dabar
ot akylas žmogus, pastebėjo, kad vaikas kairiapėdis nekrito man į akis, man tik pėdų dydis užkliuvo už akies, o kad abi kairios ne
jolka999 bent jau man, kas moka beze padaryt tai jau profas , nes man kolkas dar nesiseka.. o as rodausi su savo isvargtu... daug daug klaidu, nieko ypatingo, na bet jis man mielas.. skirtas pirmos komunijos proga (na tiksliau mano busimo vyro krikstadukrai ) ryt jo laukia ilga kelione, bet tikiuosi viskas bus gerai tai va, mascarpones tortas su persikais, dengtas Cipciuko mase (kuri irgi normaliai nesigavo), gelytes irgi pgl Cipciuko recepta, dar aisingas... na nzn as, patarkit, pakritikuokit o as mokinsiuosi
nematau ką kritikuoti, puikus tortas
+2010 06 05, 19:28-->
As aisku apskritai neturiu teises kritikuoti, nes taip padaryti isvis dar nesugebu matosi tik kad ranka drebejo darant tuos rastus ant torto virsaus, bet uztat rozes fantastiskos super grazios, kaip tikros
QUOTE(sraigyte @ 2010 06 05, 19:28)
jolka999 bent jau man, kas moka beze padaryt tai jau profas , nes man kolkas dar nesiseka.. o as rodausi su savo isvargtu... daug daug klaidu, nieko ypatingo, na bet jis man mielas.. skirtas pirmos komunijos proga (na tiksliau mano busimo vyro krikstadukrai ) ryt jo laukia ilga kelione, bet tikiuosi viskas bus gerai tai va, mascarpones tortas su persikais, dengtas Cipciuko mase (kuri irgi normaliai nesigavo), gelytes irgi pgl Cipciuko recepta, dar aisingas... na nzn as, patarkit, pakritikuokit o as mokinsiuosi
As aisku apskritai neturiu teises kritikuoti, nes taip padaryti isvis dar nesugebu matosi tik kad ranka drebejo darant tuos rastus ant torto virsaus, bet uztat rozes fantastiskos super grazios, kaip tikros
Sraigyte .,rozytes
aciu mergaites na ranka tikrai drebejo, nes nzn kaip ka geriau padaryt, kaip geriau issukt.. bet jau nepataisysiu, nors tikiuosi pasitaisysiu kita kart o del roziu, tai aisku ne tokios kokiu norejau, bet vis sis tas.. norejau didesniu, nu bet nors tu mane uzmusk, nesigauna man dideles, gal as tos mases nemoku tinkamai padaryt...