nėra čia ko gėdytis, kaip kitaip išmokti jei nesirodyti ir nežiūrėti kaip daro kitos, aš tai labai sveikinu prašom pasirodyti
QUOTE(Olesta @ 2010 06 05, 11:37)
nėra čia ko gėdytis, kaip kitaip išmokti jei nesirodyti ir nežiūrėti kaip daro kitos, aš tai labai sveikinu prašom pasirodyti
Olesta, fainuolės jūs esat. ši tema skirta papuošimams. iš šios temos reikia mokytis.
kodėl nebėra pagyrų puodo? ten galėtų tokios kaip aš, mėgėjos, pradedančios, retkarčiais kepančios dėti savo tortus. o jūs galėtumėt pašefuoti temą savo patarimais.
QUOTE(Jurginė @ 2010 06 05, 11:28)
ne į temą tortams, nors Jūsų temą seku, bet gėdijuos rodytis.
iš skaičių ant foto spėju, jog fotoaparatas yra Kodak. išimk bateriją ir vėl ją įdėk. įjunk aparatą, turėtų išmesti lentelę, klausiančią apie datos nustatymą.
iš skaičių ant foto spėju, jog fotoaparatas yra Kodak. išimk bateriją ir vėl ją įdėk. įjunk aparatą, turėtų išmesti lentelę, klausiančią apie datos nustatymą.
Zn ne Kodak o Practika ,ateis sian seimininkas fotoaparato i svecius paprasysiu kad perstatytu ...tik visa beda kad jei isimi baterijas...ir palaikai bent valanda be ju nusimusa datos nustatymas
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 06 04, 22:09)
Aciu
Nu va dar kart nufotkinau ...gal biski ryskiau gavos
Nu va dar kart nufotkinau ...gal biski ryskiau gavos
labutis......labai gražus tortas ir svarbiausia toks tikroviškas.....
o kam tas blaškymasis, tortas yra tortas, papuošimas, koks bebuvęs yra papuošimas, kur Jūs beįdėsit foto, ji bus tokia pat atėjo vasara, aš vis mažiau laiko turiu užsukti apskritai į sm, noriu pabūti su vaikais, pasidžiaugti šiltu oru, sodu, ežerais, papoilsiauti, ir link rudenio visai Jus apleisiu, nežinau kada bus laiko ir ar iš viso jo bus šefuoti, todėl dėkitės nuotraukas, mokinkitės viena iš kitos ir šilčiau bendraukit...
Rasyte, gražus tvarkingas siuvinėlis
Rasyte, gražus tvarkingas siuvinėlis
QUOTE(kirbe @ 2010 06 05, 14:06)
Krikštynu torčiukas....
Super ,toks trapus trapus jis man
QUOTE(Jurginė @ 2010 06 05, 14:14)
Olesta, spešal for jū.
(puošimas man kančia. geriau jau skonis geras). klaidų daug.
neturiu keturkampio padėklo. tenka į padėklą komponuot, nes nunešt per kelis namus visad į šventimo vietą reikia.
(puošimas man kančia. geriau jau skonis geras). klaidų daug.
neturiu keturkampio padėklo. tenka į padėklą komponuot, nes nunešt per kelis namus visad į šventimo vietą reikia.
Vietoi padeklo issikirpk kardono gabaliuka kokio tau reik skersmens ir apviniok pakavimo popieriu
Kiskutis stiliovas
Kirbe, liuks, naujas stilius krikštynuko
Jurgine, ir ko kabinėjies, pakepsi metus, du, ir tai dar kabinėsies, patikėk mano žodžiu visada savo darbą vertinsi kritiškai. O jei žiūrėsi į papuošimą kaip kančią, tai jis ir bus kančia fainas torčiukas
Jurgine, ir ko kabinėjies, pakepsi metus, du, ir tai dar kabinėsies, patikėk mano žodžiu visada savo darbą vertinsi kritiškai. O jei žiūrėsi į papuošimą kaip kančią, tai jis ir bus kančia fainas torčiukas
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 06 05, 14:22)
Vietoi padeklo issikirpk kardono gabaliuka kokio tau reik skersmens ir apviniok pakavimo popieriu
Kiskutis stiliovas
Kiskutis stiliovas
ačiū už patarimą.
o kiškis tik su vienu kiaušiniu tarp kojų (čia mano švogeris taip pasakė. ) nubrokavo.
QUOTE(Olesta @ 2010 06 05, 14:24)
Kirbe, liuks, naujas stilius krikštynuko
mano toks darbas - kabinėtis.
man turi būti viskas ,,puikiai", o kai žinai, jog taip nebuvo ir nebus, iš anksto pradedi nervintis. malonumas virsta kančia.
einu rožių kibdyt. tik ant avietėm kvepiančio torto? tiks.
tikksssss su laiku visko išmoksi...