Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus ..

nėra čia ko gėdytis, kaip kitaip išmokti jei nesirodyti ir nežiūrėti kaip daro kitos, aš tai labai sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif prašom pasirodyti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 06 05, 11:37)
nėra čia ko gėdytis, kaip kitaip išmokti jei nesirodyti ir nežiūrėti kaip daro kitos, aš tai labai sveikinu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  prašom pasirodyti  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Olesta, fainuolės jūs esat. ši tema skirta papuošimams. iš šios temos reikia mokytis.
kodėl nebėra pagyrų puodo? ten galėtų tokios kaip aš, mėgėjos, pradedančios, retkarčiais kepančios dėti savo tortus. o jūs galėtumėt pašefuoti temą savo patarimais.
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2010 06 05, 11:28)
ne į temą tortams, nors Jūsų temą seku, bet gėdijuos rodytis.

iš skaičių ant foto spėju, jog fotoaparatas yra Kodak. išimk bateriją ir vėl ją įdėk. įjunk aparatą, turėtų išmesti lentelę, klausiančią apie datos nustatymą.

Zn ne Kodak schmoll.gif o Practika 4u.gif ,ateis sian seimininkas fotoaparato i svecius paprasysiu kad perstatytu ...tik visa beda kad jei isimi baterijas...ir palaikai bent valanda be ju nusimusa datos nustatymas doh.gif
Atsakyti
Snickersas, MMG, aisingas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 06 04, 22:09)
Aciu  4u.gif

Nu va dar kart nufotkinau ...gal biski ryskiau gavos  unsure.gif

labutis......labai gražus tortas ir svarbiausia toks tikroviškas.....
Atsakyti
Krikštynu torčiukas....
user posted image
vaisinis ir Rafaelo....MMG
Atsakyti
o kam tas blaškymasis, tortas yra tortas, papuošimas, koks bebuvęs yra papuošimas, kur Jūs beįdėsit foto, ji bus tokia pat 4u.gif atėjo vasara, aš vis mažiau laiko turiu užsukti apskritai į sm, noriu pabūti su vaikais, pasidžiaugti šiltu oru, sodu, ežerais, papoilsiauti, ir link rudenio visai Jus apleisiu, nežinau kada bus laiko ir ar iš viso jo bus šefuoti, todėl dėkitės nuotraukas, mokinkitės viena iš kitos ir šilčiau bendraukit... 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Rasyte, gražus tvarkingas siuvinėlis thumbup.gif
Atsakyti
Olesta, spešal for jū. mirksiukas.gif blush2.gif
(puošimas man kančia. geriau jau skonis geras). klaidų daug.
neturiu keturkampio padėklo. tenka į padėklą komponuot, nes nunešt per kelis namus visad į šventimo vietą reikia. doh.gif

velykinis.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurginė: 05 birželio 2010 - 13:16
QUOTE(kirbe @ 2010 06 05, 14:06)
Krikštynu torčiukas....

Super wub.gif ,toks trapus trapus jis man wub.gif

QUOTE(Jurginė @ 2010 06 05, 14:14)
Olesta, spešal for jū.  mirksiukas.gif  blush2.gif
(puošimas man kančia. geriau jau skonis geras). klaidų daug.
neturiu keturkampio padėklo. tenka į padėklą komponuot, nes nunešt per kelis namus visad į šventimo vietą reikia.  doh.gif

Vietoi padeklo issikirpk kardono gabaliuka kokio tau reik skersmens ir apviniok pakavimo popieriu mirksiukas.gif
Kiskutis stiliovas biggrin.gif
Atsakyti
Kirbe, liuks, naujas stilius krikštynuko thumbup.gif

Jurgine, ir ko kabinėjies, pakepsi metus, du, ir tai dar kabinėsies, patikėk mano žodžiu mirksiukas.gif visada savo darbą vertinsi kritiškai. O jei žiūrėsi į papuošimą kaip kančią, tai jis ir bus kančia 4u.gif fainas torčiukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 06 05, 14:22)
Vietoi padeklo issikirpk kardono  gabaliuka kokio tau reik skersmens  ir apviniok  pakavimo popieriu  mirksiukas.gif
Kiskutis stiliovas  biggrin.gif

ačiū už patarimą.
o kiškis tik su vienu kiaušiniu tarp kojų (čia mano švogeris taip pasakė. doh.gif ) nubrokavo. doh.gif

QUOTE(Olesta @ 2010 06 05, 14:24)
Kirbe, liuks, naujas stilius krikštynuko  thumbup.gif

Jurgine, ir ko kabinėjies, pakepsi metus, du, ir tai dar kabinėsies, patikėk mano žodžiu  mirksiukas.gif  visada savo darbą vertinsi kritiškai. O jei žiūrėsi į papuošimą kaip kančią, tai jis ir bus kančia  4u.gif  fainas torčiukas  4u.gif

mano toks darbas - kabinėtis. doh.gif
man turi būti viskas ,,puikiai", o kai žinai, jog taip nebuvo ir nebus, iš anksto pradedi nervintis. malonumas virsta kančia.
einu rožių kibdyt. doh.gif tik ant avietėm kvepiančio torto? tiks. ax.gif
Atsakyti
tikksssss ax.gif su laiku visko išmoksi...
Atsakyti