Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus ..

QUOTE(ausrine261 @ 2010 06 04, 21:08)
Meskute o man tavo tortukas labai vykes as jau ji nukopinau ax.gif  turesiu ideja nes seniai sukau galva kaip toki instrumenta padaryt smile.gif

Man irgi labai fainas tortukas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 06 04, 22:09)
Nu va dar kart nufotkinau ...gal biski ryskiau gavos  unsure.gif

Truksta jam kazko? As tai nezinau ko jam truksta g.gif padaryt ne juokas toki.. va Tau balionelis uz triusa 4u.gif man tai jis tinka bigsmile.gif
(as vertinu pagal savo subegejimus, tad man cia atrodo viskas ok biggrin.gif) o va izvalgiu ir kritisku zvilgsniu ziuriu i 'kietu' kepeju tortus, bo zinau ju galimybes blush2.gif tai mintyse pakritikuoju (tipo va anas tai buvo super, o sitas geras, bet va anas buvo geriau biggrin.gif, bet iskart pagalvoju, sha mergyt, tau tooooli iki to )
Atsakyti
Merginos, reikia pagalbos blush2.gif noriu apjuosti maskarpones torta (torto sonuose biskvito nera, tik kremas) sokoladine tvorele, taireikia dar koki nors krema tepti ar prilips ir taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Muske @ 2010 06 04, 22:37)
Truksta jam kazko? As tai nezinau ko jam truksta  g.gif padaryt ne juokas toki.. va Tau balionelis uz triusa  4u.gif man tai jis tinka  bigsmile.gif

Bent jau man jame zn nieko nebetruksta g.gif ,tik va kai tokia kokybe fotkiu ir neatspindi realiu spalvu ,tai praeina noras ir fotkit verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 06 04, 18:54)
As manau, kad kritika, tai ne tai "Man siaip sau tortas", arba "Nelabai vykes".. Cia ne konkursas, kuri padarys grazesni, bet mokomoji tema, ir reikalinga kritika, del ko tas tortas tarkim Jums atrodo nevykes... nu mano toks supratimas sios temos...

kritika tai kritika...ale gal ir spalvos viską čia suka savaip..ale man čia norėtus lygumo ..spalvų kitokių.šiaip idėja gera..klavišus daryčiau kiek ilgesnius g.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 06 04, 22:40)
Bent jau man jame zn nieko nebetruksta  g.gif ,tik va kai tokia kokybe fotkiu ir neatspindi realiu spalvu ,tai praeina noras ir fotkit  verysad.gif

nejamam i galva drinks_cheers.gif

as tai mielai ji sukirsciau.. ar net ant savo stalo priglausciau ax.gif va ryt atvaziuoja drauge, o as nieko iskept nespejau.. unsure.gif
Atsakyti
Atnesu 1,5 metu torciuka. Tortas sokoladiniai biskvitai, grietinele , vysnios. Beze.

user posted image

Tik vis galvoju kaip jus ta beze taip graziai islyginate, na kad nebutu bangu? Pvz darant knyga.
Atsakyti
QUOTE(olga25 @ 2010 06 04, 22:48)
Atnesu 1,5 metu torciuka. Tortas sokoladiniai biskvitai, grietinele , vysnios.  Beze.

Tik vis galvoju kaip jus ta beze taip graziai islyginate, na kad nebutu bangu? Pvz darant knyga.

Super wub.gif ,taip ir norisi ji palamdyt lotuliukas.gif
Atsakyti
aš tai Jūsų nebesuprantu visai... vienintelį minusą matau ir net ne tortui o fotografijai, nes tortas įspraustas į nuotrauką, nesimato jo viso, kaip jis atrodo 3D formate ir visa bėda... esu dariusi sintezatorių, puikiai žinau ką reiškia jį padaryti, kai esi pradedantysis, ir kiekvieną darbelį „gimdai“ naujai smile.gif
Atsakyti
Nesuprantu ko merginoms trūksta ant to sintezatoriaus gėlių ant jo neprilibdysi hihihi.gif turiu tikra pavyzdį namie tikrai ant jo nieko netrūksta smile.gif
Olga 25 labai mielas meskutis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 06 04, 19:50)
Sikersas,MMG,aisingas.
Biesina mane ant rudos spalvos tos dulkes,bet realiai jos beveik nesimato  unsure.gif
user posted imageuser posted image

saunuole meskute,puikiai padirbejai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 06 04, 20:14)
Todel kad fotikas ne mano  doh.gif ,ir nemoku pati datos atreguliuot  doh.gif

ne į temą tortams, nors Jūsų temą seku, bet gėdijuos rodytis.

iš skaičių ant foto spėju, jog fotoaparatas yra Kodak. išimk bateriją ir vėl ją įdėk. įjunk aparatą, turėtų išmesti lentelę, klausiančią apie datos nustatymą.
Atsakyti