Nu va dar kart nufotkinau ...gal biski ryskiau gavos
Truksta jam kazko? As tai nezinau ko jam truksta padaryt ne juokas toki.. va Tau balionelis uz triusa man tai jis tinka (as vertinu pagal savo subegejimus, tad man cia atrodo viskas ok ) o va izvalgiu ir kritisku zvilgsniu ziuriu i 'kietu' kepeju tortus, bo zinau ju galimybes tai mintyse pakritikuoju (tipo va anas tai buvo super, o sitas geras, bet va anas buvo geriau , bet iskart pagalvoju, sha mergyt, tau tooooli iki to )
Merginos, reikia pagalbos noriu apjuosti maskarpones torta (torto sonuose biskvito nera, tik kremas) sokoladine tvorele, taireikia dar koki nors krema tepti ar prilips ir taip?
As manau, kad kritika, tai ne tai "Man siaip sau tortas", arba "Nelabai vykes".. Cia ne konkursas, kuri padarys grazesni, bet mokomoji tema, ir reikalinga kritika, del ko tas tortas tarkim Jums atrodo nevykes... nu mano toks supratimas sios temos...
kritika tai kritika...ale gal ir spalvos viską čia suka savaip..ale man čia norėtus lygumo ..spalvų kitokių.šiaip idėja gera..klavišus daryčiau kiek ilgesnius
aš tai Jūsų nebesuprantu visai... vienintelį minusą matau ir net ne tortui o fotografijai, nes tortas įspraustas į nuotrauką, nesimato jo viso, kaip jis atrodo 3D formate ir visa bėda... esu dariusi sintezatorių, puikiai žinau ką reiškia jį padaryti, kai esi pradedantysis, ir kiekvieną darbelį gimdai naujai
Nesuprantu ko merginoms trūksta ant to sintezatoriaus gėlių ant jo neprilibdysi turiu tikra pavyzdį namie tikrai ant jo nieko netrūksta Olga 25 labai mielas meskutis
ne į temą tortams, nors Jūsų temą seku, bet gėdijuos rodytis.
iš skaičių ant foto spėju, jog fotoaparatas yra Kodak. išimk bateriją ir vėl ją įdėk. įjunk aparatą, turėtų išmesti lentelę, klausiančią apie datos nustatymą.