Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus ..

QUOTE(laurindre @ 2010 06 04, 20:06)
Tik internetu, Klaipedoje dar niekas niekur neuztiko schmoll.gif

cry.gif
Atsakyti
QUOTE(raimukas84 @ 2010 06 04, 19:07)

o kas su tortu negerai, ar tikrai būtni maistiniai dažai, gal kažkaip kitaip galima pataisyti padėtį, rodyk tortą, patarsim, ką padaryti su juo be dažų 4u.gif jei tik įmanoma 4u.gif įkelk foto, pasižiūrėsim, kas per bėdos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 06 04, 20:24)
o kas su tortu negerai, ar tikrai būtni maistiniai dažai, gal kažkaip kitaip galima pataisyti padėtį, rodyk tortą, patarsim, ką padaryti su juo be dažų  4u.gif  jei tik įmanoma  4u.gif  įkelk foto, pasižiūrėsim, kas per bėdos  4u.gif

aha, dar uztaikysiu ant tos konditeres kuri dare biggrin.gif blush2.gif
tortui truksta spalvos, na man jis toks demem isejes, toks vaizdas kad pagailejo spalvos, kitaip ten jy kazi ar imanoma pataisyti, apie nevykusiai suteikta forma ne kalbos nera, cia isvis nieko nepadarysiu, bet galvojau gal bent jau jei suteiksiu daugiau spalvos tai gal padoriau atrodis ax.gif
Atsakyti
Sikersas,MMG,aisingas.
Biesina mane ant rudos spalvos tos dulkes,bet realiai jos beveik nesimato unsure.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Meskute***: 04 birželio 2010 - 21:10
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 06 04, 19:50)
Sikersas,MMG,aisingas.
Biesina mane ant rudos spalvos tos dulkes,bet realiai jos beveik nesimato  unsure.gif

O kodel ant tavo nuotrauku 2006 m? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 06 04, 20:11)
O kodel ant tavo nuotrauku 2006 m? biggrin.gif

Todel kad fotikas ne mano doh.gif ,ir nemoku pati datos atreguliuot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 06 04, 17:50)
Sikersas,MMG,aisingas.
Biesina mane ant rudos spalvos tos dulkes,bet realiai jos beveik nesimato  unsure.gif

sakyčiau, nelabai toks vykęs unsure.gif
Atsakyti
As manau, kad kritika, tai ne tai "Man siaip sau tortas", arba "Nelabai vykes".. Cia ne konkursas, kuri padarys grazesni, bet mokomoji tema, ir reikalinga kritika, del ko tas tortas tarkim Jums atrodo nevykes... nu mano toks supratimas sios temos...
Atsakyti
Meskute o man tavo tortukas labai vykes as jau ji nukopinau ax.gif turesiu ideja nes seniai sukau galva kaip toki instrumenta padaryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrine261 @ 2010 06 04, 21:08)
Meskute o man tavo tortukas labai vykes as jau ji nukopinau ax.gif  turesiu ideja nes seniai sukau galva kaip toki instrumenta padaryt smile.gif

Aciu 4u.gif

Nu va dar kart nufotkinau ...gal biski ryskiau gavos unsure.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 06 04, 22:09)
Aciu  4u.gif

Nu va dar kart nufotkinau ...gal biski ryskiau gavos  unsure.gif

user posted image

Visai grazus tortas, as nezinau kaip realiai sitie instrumentai ten atrodo, bet man visai grazu, tikiu kad spalvos realiai ryskesnes? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 06 04, 22:11)
Visai grazus tortas, as nezinau kaip realiai sitie instrumentai ten atrodo, bet man visai grazu, tikiu kad spalvos realiai ryskesnes?  rolleyes.gif

Jo spalvos dauggggg ryskesnes,o realiai instrumentas turetu but per pus plonesnis 4u.gif
Atsakyti