Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus ..

QUOTE(wingaile @ 2010 06 03, 20:17)

o dabar pasijuokim biggrin.gif tortas svogriui,spalvos naturaliai riskesnes, medaus tortas, puosta mmg blink.gif

jėginis varliukas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveneirka: 04 birželio 2010 - 10:56
QUOTE(eda.dita @ 2010 06 03, 19:40)
Tada nieko nesuprantu, nes taip ir padariau - vandens voneleje istirpinau balta sokolada, idejau sauksta naturalaus medaus (gal tai pagrindine klaida, kad naturalus, o ne dirbtinis?  g.gif  ), tai man ta mase gavos tokia keista - kaip byretu tarp pirstu ir atskirai riebalai sunkias. Nieko is tokios nenulipdyciau niekada sad.gif
Tai dabar jau is marcipano rozes nulipdziau.

man taip pat buvo nutike ir su dirbtiniu. dar karta islydziau(vaizdas buvo nekoks, jau tikrai galvojau keliaus i siuksliadeze) dadejau siek tiek medaus, koki puse sauksto, nors reikejo det siek tiek maziau. tuomet daugiau maziau pavyko, labai puikiai issiminke. tik bijau det ant torto nes silumoj lapeliai nulinksta unsure.gif ko gero per daug medaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveneirka @ 2010 06 04, 11:55)
jėginis varliukas  biggrin.gif

lotuliukas.gif

AČIŪ
Atsakyti
Iskilo man toks klausimas: kokia reikia pasidaryti grietinele puosimui. Ar jos toks pats receptas, kaip ir pertepimui?
Atsakyti
Mergaitės Jūs super šaunuolės wub.gif wub.gif wub.gif
Tokių grožybių Jūsų rankos prigamina, kad tiesiog net akys raibsta bežiūrint wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksutis @ 2010 06 04, 14:47)
Iskilo man toks klausimas: kokia reikia pasidaryti grietinele puosimui. Ar jos toks pats receptas, kaip ir pertepimui?

http://www.supermama...?...78104&st=36
Atsakyti
QUOTE(ausrine261 @ 2010 06 04, 13:03)

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 09 29, 15:22)
PASTILAŽAS PAGAL CIPCIUKĄ skirtas tortu dengimui

1 sriubinis  ( nubrauktas ) šaukštas želatinos .
3 sriubiniai  šaukštai dirbtinio medaus ( su natūraliu nebandžiau ) ,
60 ml. vandens ,
120 g. krakmolo ,
500 g. pudros ,
5 sriubiniai šaukštai aliejaus .
[/b][/color]

labukas norėjau paklausti šiam receptui tinka paprastas aliejus ar reikia alyvuogių aliejaus pas mane''exstra virgin'' ar jis tiks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(butke @ 2010 06 04, 15:47)
labukas norėjau paklausti šiam receptui tinka paprastas aliejus ar reikia alyvuogių aliejaus  pas mane''exstra virgin'' ar jis tiks blush2.gif

aliejus turi būti kuo šviesesnis ir bekvapis smile.gif tuomet masė bus baltesnė ir nesijaus aliejaus kvapo smile.gif bent jau aš tai pagal šituos kriterijus renkuosi aliejų masei blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 06 04, 15:53)
aliejus turi būti kuo šviesesnis ir bekvapis  smile.gif  tuomet masė bus baltesnė ir nesijaus aliejaus kvapo  smile.gif  bent jau aš tai pagal šituos kriterijus renkuosi aliejų masei  blush2.gif

tai ta paprasta alieju taip blush2.gif
Atsakyti
sveikos merginos, pagelbekit prasau 4u.gif
kur konkreciai man nusipirti maistiniu dazu???
reikia pataisyti nevykusiai nulipdyta dry.gif torta dukrytes antram gimtadieniui
Atsakyti
Tik internetu, Klaipedoje dar niekas niekur neuztiko schmoll.gif
Atsakyti