Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus ..

QUOTE(*Jonė* @ 2010 06 03, 10:07)

As ir cia ir imiau pvz ax.gif ,tai maniskis ir turejo but banguotas rolleyes.gif
Atsakyti
merginos turiu didely prasyma, vaikas mano uzsimane kad teciui ant torto padarytau kaklaraisty, bet nezinau nuo ko pradet jy daryt, ir ar reikia jy padaryt is anksto kad issdziutu blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 06 02, 20:19)
Rafaelo biskvitai ,pertepimas ,grietinele ,varske,zele.MMG,grietinele,aisngas.
user posted image

Grazus tortukas,speju Elingute labai juo dziaugesi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyciuke 2 @ 2010 06 03, 12:28)
merginos turiu didely prasyma, vaikas mano uzsimane kad teciui ant torto padarytau kaklaraisty, bet nezinau nuo ko pradet jy daryt, ir ar reikia jy padaryt is anksto kad issdziutu blush2.gif  blush2.gif

As kai dariau , dejau ant torto neisdziuvusi smile.gif
Atsakyti
išsikočioji dengiamosios masės gabalą plonai, išsipjauni kaklaraiščio formą, viršuje paformuoji iš atskiros juostelės kaklaraiščio mazgą ir viskas, degtine priklijuoji prie torto, jei tai kremu dengtas tortas, tai nežinau tada kaip, iš kokios masės vasarą daryti...
čia rasi pavyzdžių. Sėkmės darbuose, ir lauksim pasirodant smile.gif
Atsakyti
user posted image

atnešu pasirodyti ir aš ax.gif medaus tortas dengta mmg ,nelabai jau kruopščiai darytas,bet dukriukas demesio daug reikalauja rolleyes.gif o brolienė liko patenkinta smile.gif
Atsakyti
labai grazus tortukas 4u.gif ,man dar iki tokio kruopstumo toli...
Atsakyti
Wingaile, labai dailus torčiukas smile.gif

Pasirodau ir aš su pusrytiniu darebliu, medinių vestuvių proga, kaltininkai labai norėjo žalio torto dengto šokoladine saldainių mase, viduj balti ir šokoladiniai biskvitai pertepti jogurtiniu-varškės kremu su konservuotais persikais. Gėlytės pastilažas. Pudrą masei persijojau, bet arba jinai prasta, arba sietelis supykęs ant manęs (nes kitus kartus taip nebuvo), bet liko pudros smulkių trupinuku, ir masė nelabai lygi. Bet savam rate suvalgysim cool.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(wingaile @ 2010 06 03, 13:24)

atnešu pasirodyti ir aš  ax.gif medaus tortas dengta mmg ,nelabai jau kruopščiai darytas,bet dukriukas demesio daug reikalauja  rolleyes.gif  o brolienė liko patenkinta smile.gif

Labai grazus wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
wingaile super tortas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
bent nuotraukoj tai cia viskas idealu!!!!
Atsakyti
Sveikos, mielosios, gal kas galite man paaiskinti, kaip pasigaminti sokoladiniu geliu mase is 100g. sokolado ir 50 g. medaus? Pirmoje temoje yra nuoroda i gamybos procesa, bet ten paspaudus patenku i svetaine, kur reikia prisiregistruoti su kvietimais. Tad ingridientus zinau, o stai kaip pasigaminti - ne. Labai prasau pagalbos. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda.dita: 03 birželio 2010 - 16:47
QUOTE(eda.dita @ 2010 06 03, 17:41)
Sveikos, mielosios, gal kas galite man paaiskinti, kaip pasigaminti sokoladiniu geliu mase is 100g. sokolado ir 50 g. medaus? Pirmoje temoje yra nuoroda i gamybos procesa, bet ten paspaudus patenku i svetaine, kur reikia prisiregistruoti su kvietimais. Tad ingridientus zinau, o stai kaip pasigaminti - ne. Labai prasau pagalbos. ax.gif

labai paprastai ... ant garu voneles islydyti sokolada ideti sauksta medaus ... kai atves ir galesit rankose nulaikyti , ta mase rankose isminkyti ... as i kamuoliuka padarau ir dedat i saldytuva ... kita diena isimat ir susipjaustot mazais gabaliukais , tada juos rankose suminkot (jie susyla ir minkosi ) ... dedu rutuliuka ant maiselio , ant jo kita maiseli ir su kocelu prispaudus padarau lapeli viena ... poto ir lipdai lapeli prie lapelio ...
http://www.supermama...?...378104&st=0
Atsakyti