Rafaelo biskvitai ,pertepimas ,grietinele ,varske,zele.MMG,grietinele,aisngas.
Meskute. grazus labai trejetukas tik i akis krenta sutepliota servetele
QUOTE(rasyte_ @ 2010 06 02, 21:30)
Zn ta servetele ir mane subiesio ,bet ...
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 06 02, 18:17)
torto grybo kepure gal daryt is suteptu ir apipjaustytu vafliu? o kai pjaustyt tai nuimt ir pjaustyt ....
Ar ne Eglejk buvo darius nameli gryba?Reikia paklaust pas ja papasakos
QUOTE(*Jonė* @ 2010 06 02, 21:42)
Ar ne Eglejk buvo darius nameli gryba?Reikia paklaust pas ja papasakos
Jo eglejk dare nameli gryba
Meskute Ar nebutu galima ant tos serveteles kanors priklijuot ? kad ir gelyciu kaip ant tortuko ? Tik mazesniu.... Vis graziau nei purvini kleckai
Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 06 01, 16:33)
Super super super papuliai . Buciau vyras be abejoniu griebciau Labai dailus sexualus (man netrugdo neislinde speneliai)
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 06 02, 23:01)
Jo eglejk dare nameli gryba
Meskute Ar nebutu galima ant tos serveteles kanors priklijuot ? kad ir gelyciu kaip ant tortuko ? Tik mazesniu.... Vis graziau nei purvini kleckai
Is torto tlike tik trupiniai ,tai neber kur ko beklijuot ,bet kita kart degsiu visa servetele popieriu ..kad nebutu tokiu nesamoniu ,cia man mergina "padejo "
Meškute, tortą vertinu puikiai, servetėlės nemačiau , sveikinu Tavo mažulytę su Gimtadieniu o Tave padariusią matomą pažangą
QUOTE(Olesta @ 2010 06 02, 23:39)
Meškute, tortą vertinu puikiai, servetėlės nemačiau , sveikinu Tavo mažulytę su Gimtadieniu o Tave padariusią matomą pažangą
Aciu
meškute,šaunūs tortai,tik ar mano kompas ar tavo fotikas nekoks man ryškumo trūksta.manau gyvas jis daug gražesnis,nei mums parodai
QUOTE(adriu @ 2010 06 03, 08:09)
meškute,šaunūs tortai,tik ar mano kompas ar tavo fotikas nekoks man ryškumo trūksta.manau gyvas jis daug gražesnis,nei mums parodai
Joooooo , spalvyte ryski ryski ,gal pameni Olestos dukrytes gimtadienio tortuka ,tai va spalva tokia ryskumo ,ir gelytes ryskiai geltonos ..
Pas man fotikas
Meskute labai grazus trejetukas
Merginos noriu patarimo noriu isbandyti MMG dengsiu 21 cm tortuka kazin ar uzteks apdengti tortuka is vienos receptuko normos
Merginos noriu patarimo noriu isbandyti MMG dengsiu 21 cm tortuka kazin ar uzteks apdengti tortuka is vienos receptuko normos
Tortai grybai
Papildyta:
Uzteks ir dar liks
Papildyta:
QUOTE(ausrine261 @ 2010 06 03, 09:03)
Meskute labai grazus trejetukas
Uzteks ir dar liks