Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus,pyragus ir kitus skanėstus ..

Rafaelo biskvitai ,pertepimas ,grietinele ,varske,zele.MMG,grietinele,aisngas.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Meskute. grazus labai trejetukas thumbup.gif tik i akis krenta sutepliota servetele unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2010 06 02, 21:30)
Meskute. grazus labai trejetukas thumbup.gif tik i akis krenta sutepliota servetele unsure.gif

Zn ta servetele ir mane subiesio ,bet ... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 06 02, 18:17)
torto grybo kepure gal daryt is suteptu ir apipjaustytu vafliu?  g.gif  o kai pjaustyt tai nuimt ir pjaustyt ....
g.gif

Ar ne Eglejk buvo darius nameli gryba?Reikia paklaust pas ja papasakos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2010 06 02, 21:42)
Ar ne Eglejk buvo darius nameli gryba?Reikia paklaust pas ja papasakos bigsmile.gif

Jo eglejk dare nameli gryba smile.gif

Meskute Ar nebutu galima ant tos serveteles kanors priklijuot ? kad ir gelyciu kaip ant tortuko ? Tik mazesniu.... Vis graziau nei purvini kleckai unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 06 01, 16:33)

Super super super papuliai . Buciau vyras be abejoniu griebciau bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Labai dailus sexualus mirksiukas.gif (man netrugdo neislinde speneliai)
Atsakyti
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 06 02, 23:01)
Jo eglejk dare nameli gryba smile.gif

Meskute Ar nebutu galima ant tos serveteles kanors priklijuot ? kad ir gelyciu kaip ant tortuko ? Tik mazesniu.... Vis graziau nei purvini kleckai  unsure.gif

Is torto tlike tik trupiniai biggrin.gif ,tai neber kur ko beklijuot blush2.gif ,bet kita kart degsiu visa servetele popieriu ..kad nebutu tokiu nesamoniu doh.gif ,cia man mergina "padejo " biggrin.gif
Atsakyti
Meškute, tortą vertinu puikiai, servetėlės nemačiau cool.gif , sveikinu Tavo mažulytę su Gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif o Tave padariusią matomą pažangą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 06 02, 23:39)
Meškute, tortą vertinu puikiai, servetėlės nemačiau  cool.gif , sveikinu Tavo mažulytę su Gimtadieniu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  o Tave padariusią matomą pažangą  4u.gif

Aciu wub.gif
Atsakyti
meškute,šaunūs tortai,tik ar mano kompas ar tavo fotikas nekoks g.gif man ryškumo trūksta.manau gyvas jis daug gražesnis,nei mums parodai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2010 06 03, 08:09)
meškute,šaunūs tortai,tik ar mano kompas ar tavo fotikas nekoks g.gif man ryškumo trūksta.manau gyvas jis daug gražesnis,nei mums parodai cool.gif

Joooooo , spalvyte ryski ryski wub.gif ,gal pameni Olestos dukrytes gimtadienio tortuka wub.gif ,tai va spalva tokia ryskumo wub.gif ,ir gelytes ryskiai geltonos ..

Pas man fotikas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Meskute***: 03 birželio 2010 - 08:14
Meskute labai grazus trejetukas 4u.gif
Merginos noriu patarimo smile.gif noriu isbandyti MMG dengsiu 21 cm tortuka kazin ar uzteks apdengti tortuka is vienos receptuko normos smile.gif
Atsakyti
Tortai grybai
Papildyta:
QUOTE(ausrine261 @ 2010 06 03, 09:03)
Meskute labai grazus trejetukas 4u.gif
Merginos noriu patarimo  smile.gif noriu isbandyti MMG dengsiu 21 cm tortuka kazin ar uzteks apdengti tortuka is vienos receptuko normos smile.gif

Uzteks ir dar liks
Atsakyti