sveikos
visu tortukai labai grazus
as esu tik pradedancioji mokausi is jusu
esu iskepusi viena tortuka aisku nera ko liginti su jusu tortais bet man kaip pirmas blynas buvo grazus. ketvirtadieni kepsiu antra tortal iskyka daugiau klausimu gal kuri nepatinges atsakyti.
1.as esu is klaipedos gal kas pasakysit kur galeciau nusipirkti dazu ir gelyciu formu. apejau daug parduotuviu niekur nerandu. jus cia kaip supratau uzsisakinejate tai gal tada patartumete kur geriausia.
2. sitas klausimas pasirodes turbut juokingas bet kaip man isgauti rozine spalva jai i balta mase ideciau raudonu dazu ar ja isgauciau
3. gal kas pasakytu kur galeciau gauti rafaelo tortuko recepta.
busiu dekinga jai atsakysite kuri nors
nu cia mano pirmas blynas prasau nekritikuoti labai nes zinau kad nekazi kas
Labas vakaras
Aciu uz pagyras mano tortukam
Aciu,vynuoges pastilazas
Kaip pirmas blynas tai laaabai grazus saunuole
Aciu uz pagyras mano tortukam
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 06 01, 00:15)
pritariu ir man grazu,ypac komunijos is ko vynuoges padarytos?
Aciu,vynuoges pastilazas
QUOTE(VitMetil @ 2010 06 01, 18:59)
Kaip pirmas blynas tai laaabai grazus saunuole
tai ko čia blynus nešiojat į tortų temą G.Daiva, labai dailūs torčiukai
Agniuk@s, labai šbvelnių spalvų ir su aiškiu akcentu, naujas nematytas torto apačios užbaigimas, liuks
Agniuk@s, labai šbvelnių spalvų ir su aiškiu akcentu, naujas nematytas torto apačios užbaigimas, liuks
Ar nepasigedot musu vienintelio vyruko? Kazin ar mete kept, ar mus mete?
pasigedom ir senai
Rafaelo biskvitai ,pertepimas rududu/grietinele...aisingas,MMG,pastiliazas.
Meskute labai grazus namelis -grybas o su kuo padaryti sonai taip graziai sujuostuoti
va koks fainuolis namukas iš ko darei žolytę??? jinai turėtų kaip ir stovėti ir gal kas iš merginų patartų kaip tą grybo kepurėlę pagaminti ne banguotą, o išgaubtą kaip priklauso, mane irgi domina važiuosim pas vieną mažą princesytę į gimtadienį, ji labai mėgsta fėjas, tai va toks tortukas būtų jai labai tinkančio dizaino + prilipdyti fėjų
as manau kad kepure galima padaryti is mases,gerai kja isdziovinus ttik beda kad po ja gautus tustuma turbut
QUOTE(mmergyte @ 2010 06 02, 07:01)
as manau kad kepure galima padaryti is mases,gerai kja isdziovinus ttik beda kad po ja gautus tustuma turbut
O i ta tustuma bezo pridet
o kaip man paskui valgyt nuvožti kepurę su bezu ir valgyti kotuką
QUOTE(Muske @ 2010 06 01, 22:11)
Ar nepasigedot musu vienintelio vyruko? Kazin ar mete kept, ar mus mete?
:
Ar tik tas vyriukas ne egus laiko
Meskute - super grybuko ideja