Man jie irgi jau seniai įstrigę,bet vis nerasdavau jų pirkti. O Šiemet pirkau baltus, aukštus, pusiau pilnavidūrius,(žiedas žiede)katilėlius,žymiai paprastesnius,bet vistiek gražius
Fonda,ar tik tiems garbaniams reikalnga gera žemė? Nes kiti ,geresnėj žemėj išvirsta į visas puses ir atrodo- bardakas
QUOTE(jediara @ 2011 03 25, 23:13)
Tai kodėl aš ją tik dabar "pastebėjau" Tačiau mūsų kaime tokių niekas neaugina
PASIDUODU reiškia, tikrai ne tokia gėlė, kokią aš turėjau... tiesiog jūsų rodomo katilėlio neįžvelgiau modernizmo modifikacijos... aš apskritai jau ne kartą sakiau, kad tikrai neseku augalų ir nežinau jų rūšių, tuo labiau lot. pavadinimų Man augalai tik tiek kiek džiugina širdį...bet ne protą O PANAŠIŲ augalų skirtybes pastebėti man būtų sunkus mokslinis darbas, tačiau man beprasmis...
QUOTE(Fonda @ 2011 03 26, 00:26)
PASIDUODU reiškia, tikrai ne tokia gėlė, kokią aš turėjau... tiesiog jūsų rodomo katilėlio neįžvelgiau modernizmo modifikacijos... aš apskritai jau ne kartą sakiau, kad tikrai neseku augalų ir nežinau jų rūšių, tuo labiau lot. pavadinimų Man augalai tik tiek kiek džiugina širdį...bet ne protą O PANAŠIŲ augalų skirtybes pastebėti man būtų sunkus mokslinis darbas, tačiau man beprasmis...
Mane taip pat "patraukia" pats augaliukas Todėl visai nesistebiu, kad auginote Klasika , tik kur dabar šių augaliukų rasti
QUOTE(Lewisia @ 2011 03 25, 23:17)
Man jie irgi jau seniai įstrigę,bet vis nerasdavau jų pirkti. O Šiemet pirkau baltus, aukštus, pusiau pilnavidūrius,(žiedas žiede)katilėlius,žymiai paprastesnius,bet vistiek gražius
Fonda,ar tik tiems garbaniams reikalnga gera žemė? Nes kiti ,geresnėj žemėj išvirsta į visas puses ir atrodo- bardakas
Pasirodo, kad raktinis žodis ir buvo "GARBANIAI" Tiesiog kurio nepastebėjau... Kitaip sakant, pas mane augo ne tie, bet senoviniai pilnaviduriai... (su kuriais slėptis man reikėjo, o ne varginti profesionalus...) Na bet aš visus augalėlius auginu gana geroje žemėje... pagal poreikius
QUOTE(Fonda @ 2011 03 26, 00:31)
Kitaip sakant, pas mane augo ne tie, bet senoviniai pilnaviduriai... (su kuriais slėptis man reikėjo, o ne varginti profesionalus...) Na bet aš visus augalėlius auginu gana geroje žemėje... pagal poreikius
Su jokiais augalais nereikia "slėptis", o tik rodyti auginamą grožį
Papildyta:
QUOTE(Lewisia @ 2011 03 26, 00:17)
O Šiemet pirkau baltus, aukštus, pusiau pilnavidūrius,(žiedas žiede)katilėlius,žymiai paprastesnius,bet vistiek gražius
Jei ne paslaptis - kur pirkote?
QUOTE(Lewisia @ 2011 03 26, 12:08)
Rokiškyje pirkau ,jie prekiavo ''Originalios Erfurto Sėklos'' sėklomis,nutvėriau paskutinį pokelį,jei normaliai sudygtų,galėčiau pasidalinti daigais vasaros pabaigoje....
Jei pasiseks - rezervuoju iš anksto
Niekas krokiukais nepasigiria Pas mane susiguze dar
Va ir kroksiukai,,o čia pačios pačiausios