Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės lauko gėlės - II

QUOTE(@asta @ 2011 03 12, 18:36)
Šiemečiai  bigsmile.gif  Kaip miela  wub.gif

Taip, foto daryta šiandien ax.gif
Atsakyti
Pas mane tik sniegas baigia nutirpti..krūvos buvo sumestos,bet nosytės jau lenda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 12, 17:11)
Pirmieji pavasario žiedeliai  4u.gif

user posted image

Kaip gražu!
Atsakyti
jediara, kokios gražios snieguolės!
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Pernai šios pilnavidurės labai nenoriai žydėjo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 12, 21:04)
Ačiū 4u.gif Pernai šios pilnavidurės labai nenoriai žydėjo unsure.gif

Jos ir dauginasi daug lėčiau nei paprastos.
Atsakyti
,,Žalioj stotelėj" pamačiau pirkti gubojos šaknelių ( jos durpėse), bet jau su daigeliais. Gubojos nuotraukoje atrodo labai gražios, pilnavidurės, iš sėklų tokios neužauga. Bet kadangi jos jau dabar su daigeliais parduotuvėje, tai galvoju ar įmanoma jas išlaikyti, kol galės lauke sodinti?
Atsakyti
QUOTE(Jovita xxx @ 2011 03 15, 18:43)
,,Žalioj stotelėj" pamačiau pirkti gubojos šaknelių ( jos durpėse), bet jau su daigeliais. Gubojos nuotraukoje atrodo labai gražios, pilnavidurės, iš sėklų tokios neužauga. Bet kadangi jos jau dabar su daigeliais parduotuvėje, tai galvoju ar įmanoma jas išlaikyti, kol galės lauke sodinti?

Galima sodinti į vazonėlį ir laikyti vėsiai bet šviesiai, o galima dėti į šaldytuvą ir laukt pavasario.
Atsakyti
QUOTE(Jovita xxx @ 2011 03 15, 19:43)

Aš manau, kad gal reikia pasodinti į vazoną.
Atsakyti
Gal kuri auginate tokį katilėlį - labai norėčiau 4u.gif

katilėlis
Atsakyti
O kada galima persodinti tas mėlynai žydinčias gėlytes scyles? Nes pavasarį , kuo anksčiau jas reikia perkelti į kitą vietą, nes preitais metais nespėjau, o tai paskiau man jas išars, nes sode nusimato pertvarka pavasarį.
Atsakyti
QUOTE(tomajo72 @ 2011 03 25, 19:34)
O kada galima persodinti tas mėlynai žydinčias gėlytes scyles? Nes pavasarį , kuo anksčiau jas reikia perkelti į kitą vietą, nes preitais metais nespėjau, o tai paskiau man jas išars, nes sode nusimato pertvarka pavasarį.

Drasiai ax.gif
Atsakyti