Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės lauko gėlės - II

Jediara, kokių gražių spalvų šiurpiniai gvazdikai thumbup.gif Bet ko taip vėlai jie pas jus pražydo, manieji jau seniai nužydėjo.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 08 14, 21:09)
Jediara, kokių gražių spalvų šiurpiniai gvazdikai thumbup.gif Bet ko taip vėlai jie pas jus pražydo, manieji jau seniai nužydėjo.

Aš juos tik pavasarį sėjau, net nesitikėjau, kad šiemet žydės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 08 14, 21:03)
Aš juos tik pavasarį sėjau, net nesitikėjau, kad šiemet žydės  bigsmile.gif

Tada tikrai keista, kad jie šiemet pražydo, nes jie paprastai žydi tik antrais metais. g.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 08 14, 22:10)
Tada tikrai keista, kad jie šiemet pražydo, nes jie paprastai žydi tik antrais metais. g.gif

"Skubėjo" parodyti žiedus smile.gif
Atsakyti
Žydi daugiametė saulėgrąža ax.gif

user posted image
Atsakyti
Oiiiii, pirmą kart išgirdau, kad yra daugiametė saulėgrąža ir ji gražiii wub.gif
Atsakyti
QUOTE(stewie @ 2010 08 21, 11:49)
Oiiiii, pirmą kart išgirdau, kad yra daugiametė saulėgrąža ir ji gražiii wub.gif

drinks_cheers.gif ax.gif
Atsakyti
Jediara, kokia graži saulėgrąža, aš nežinojau, kad jų gali būti daugiamečių.
Lietus ir vėjas taip aplaužė, išvartė mano ramunes. Jediara, gal nukerpat tuos stiebus, kai ramunės nužydi? g.gif
Atsakyti
Gal kas zinot, ar galima palikti ziemai geles vazoneliuose? Na tarkim, jei levandos, perkunropes ar naslaites yra susodintos i vazonelius, tai ka su jais daryti, kaip laikyti?
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 08 22, 10:43)
Jediara, kokia graži saulėgrąža, aš nežinojau, kad jų gali būti daugiamečių.
Lietus ir vėjas taip aplaužė, išvartė mano ramunes. Jediara, gal nukerpat tuos stiebus, kai ramunės nužydi? g.gif

Ačiū 4u.gif , tik jos žiedai mažesni nei vienmečių.
Taip, po žydėjimo ramunių stiebus nukerpu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2010 08 22, 10:52)
Gal kas zinot, ar galima palikti ziemai geles vazoneliuose? Na tarkim, jei levandos, perkunropes ar naslaites yra susodintos i vazonelius, tai ka su jais daryti, kaip laikyti?

Mano perkunropės susodintos į batus,per žiemą nušąlo,paliktos lauke. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 08 22, 12:51)
Ačiū 4u.gif , tik jos žiedai mažesni nei vienmečių.
Taip, po žydėjimo ramunių stiebus nukerpu  ax.gif

Ačiū, reikės ir man nupjauti.
Atsakyti