Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės lauko gėlės - II

Sveikos, gėlių mylėtojos 4u.gif . Sakykit, ar ežiuoles džiovinat vaistam? Šaltuoju metų laiku geriam preparatus su ežiuole, stiprina imunitetą. Gal kuri pasiruošiat žiemai šitų "vitaminų" ax.gif ? Būsiu dėkinga už patarimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimute7: 27 liepos 2010 - 21:02
Ramunės ax.gif

user posted image
Atsakyti
Ramunės 

wau kokios grazios,is kart pagalvojau ,kad astros blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2010 07 27, 22:01)
Sveikos, gėlių mylėtojos 4u.gif . Sakykit, ar ežiuoles džiovinat vaistam? Šaltuoju metų laiku geriam preparatus su ežiuole, stiprina imunitetą. Gal kuri pasiruošiat žiemai šitų "vitaminų" ax.gif ? Būsiu dėkinga už patarimus 4u.gif

Visas augalas vaistingas, šaknys, stiebai, lapai žiedai. Džiovink prapučiamoj pastogėj. Paskui plikyk arbataas, vienos nelebai skanios, todėl galima maišyti su kitomis arbatžolėmis arba vaistažolėmis bei aromatinėmis žolelėmis.
Atsakyti
Jediara, kokia graži ramunė. 4u.gif Čia kaip pilnavidurė atrodo?
Atsakyti
Ši ramunė ir yra pilnavidurė, tik šiemet labai sunkiai peržiemojo, liko tik keletas stiebelių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2010 07 27, 22:01)

Mes ir džioviname - visada . Ir pradedame gerti po puodelį nuo rugsėjo vakarais, tai gripu tpfu,tpfu,tpfu, nei mes, nei kaimynai ,ne i giminės nesirgome, nes visi apdalinti šiuo stebuklu biggrin.gif

Man tai ir vienos arbatos skonis puikus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juračiuks: 28 liepos 2010 - 13:57
Dėkui, Knifofija ir Juračiuks už atsakymus 4u.gif . Pas mane jau žydi ežiuolė, gaila skinti žiedus. Bet noras būti sveikiem tikriausiai nugalės. Gal tiesiog nupjauti visą krūmą ir padžiauti g.gif ? Ar geriau "praretint" krūmelius g.gif ? Kaip patartumėt, kad ir vaistažolių turėčiau, ir grožio daržely palikčiau ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2010 07 28, 16:25)
Dėkui, Knifofija ir Juračiuks už atsakymus 4u.gif . Pas mane jau žydi ežiuolė, gaila skinti žiedus. Bet noras būti sveikiem tikriausiai nugalės. Gal tiesiog nupjauti visą krūmą ir padžiauti g.gif ? Ar geriau "praretint" krūmelius g.gif ? Kaip patartumėt, kad ir vaistažolių turėčiau, ir grožio daržely palikčiau ax.gif ?

Jei pas tave auga ne lysvėj o gėlyne, žinoma, kad retink.
Atsakyti
Ar dar galima kokiu gelyciu pasiseti ar jau siais metais per velu? Jei taip, tai kokiu. Is anksto dekui atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2010 07 28, 16:25)

Aš tai visada nuskinu tą stipriai jau pražydusį ir spėjusį padžiuginti žiedelį iki tos pažastikės, kur jau kitas matosi, kad yra ar lenda. Ir taip nenuskinant viso krūmo ilgai džiaugiamės žiedais ir kartu po truputį džiovinam žiemai atsargas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2010 07 28, 20:57)
Ar dar galima kokiu gelyciu pasiseti ar jau siais metais per velu? Jei taip, tai kokiu. Is anksto dekui atsakiusioms 4u.gif

Pats tas našlaites sėti kitiems metams ir katilėlius. mirksiukas.gif Man atrodo dar kažką galima sėti iš dvimečių gėlių. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 28 liepos 2010 - 20:23