Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės lauko gėlės - II

QUOTE(vaivos juosta @ 2010 07 18, 08:14)
o kitas užvadinimas jų ne avižės?  g.gif  pas mane panašios žydi, bet visi kažkaip vadina avižėm. liaudiškai gal čia?

Nežinau, gal liaudiškai ir vadinasi taip. Jie skaniai kvepia kaip gvazdikai. Be to panšūs į jų yra flioksų žiedai, tai gal flioksai pas jus žydi.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 07 18, 20:18)
Nežinau, gal liaudiškai ir vadinasi taip. Jie skaniai kvepia kaip gvazdikai. Be to panšūs į jų yra flioksų žiedai, tai gal flioksai pas jus žydi.

Pas mus taip pat avižėmis(liaudiškai) vadina ax.gif
Atsakyti
o čia maniškių pora 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
stewie, gražūs flioksai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 07 19, 16:19)
stewie, gražūs flioksai  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif Ir dar jų kvapas wub.gif
Atsakyti

QUOTE(stewie @ 2010 07 19, 12:59)
o čia man iškių pora  4u.gif

ai na nai koks grozis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semile: 19 liepos 2010 - 21:57
Pražydo ežiuolė.
Atsakyti
Ir mano ežiuolė pražydo - kaip gražu - labai jau aš jas myliu. O užpernai pirkau geltonas ežiuoles , tai pernai kerosjosi, bet nežydėjo, odabar pražydo - ir ne geltonos verysad.gif , labai gaila, taip norėjau geltonų
Atsakyti
Pas mane irgi pražydo ežiuolės. Bet pastebėjau, kad jos nelabai dauginasi. Kokį keriuką pasodinau, menkai jis tepadidėjo, o kaip pas jus? Gal kažkas joms nepatinka. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalytė xxx @ 2010 07 26, 16:06)
Pas mane irgi pražydo ežiuolės. Bet pastebėjau, kad jos nelabai dauginasi. Kokį keriuką pasodinau, menkai jis tepadidėjo, o kaip pas jus? Gal kažkas joms nepatinka. g.gif

Na, tos iš sėklų sodintos, tai tikrai menkas keriukas, bet manau, kad dabar reiks jį išskaidyti ir tada jos subujos. Aš pernai tris nedidelius kerelius iš kaimo parsivežiau, paskaidžiau, tai šiemet kad išsiplėtė -tikra gyvatvorė išėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 07 18, 22:12)
Pas mus taip pat avižėmis(liaudiškai) vadina  ax.gif

Labutis, Jūsų a.ž. pilna.
Atsakyti
QUOTE(Ingukas @ 2010 07 26, 20:06)
Labutis, Jūsų a.ž. pilna.

Jau išvaliau blush2.gif
Atsakyti