Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės lauko gėlės - II

QUOTE(Feniksas45 @ 2010 06 24, 19:45)
tik peržiūrėt teks jūsų pavasarį atsiųsta sąrašą  ax.gif,

Ale įdomu būtų ir man tą sąrašą pažiūrėt , tik nežinau kur jį rasti, ar čia asmeniškai jūs siuntinėjot? g.gif

Beje ar iš namų prekiaujat augalais , ar tik mugėse?
Atsakyti
QUOTE(Aderaa @ 2010 06 24, 22:32)
Ale įdomu būtų ir man tą sąrašą  pažiūrėt , tik nežinau kur jį rasti, ar čia asmeniškai jūs siuntinėjot? g.gif

Beje ar iš namų prekiaujat augalais , ar tik mugėse?

Ir mugėse ir iš namų, ryt atsiūsiu jums sąrašą.
Atsakyti
Zydi sausmedis,o jau kvapas,pasaka smile.gif

user posted image
Atsakyti
Mano sausmedis po šiųmetinų šalnų nušalo. doh.gif Neiškasu dar laukiu stebuklo. g.gif Kvapas tai jo geras būna,kai žydi,ypač,kai langą atidarai.
Atsakyti
QUOTE(shidochika @ 2010 06 25, 22:01)
Zydi sausmedis,o jau kvapas,pasaka  smile.gif

Koks didelis bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
senosios gelytes...pamenu mamos gelynus..tad truputis mano...
Atsakyti
evers, gražios gėlytės smile.gif Mano ypač labai mėgstami šiurpiniai gvazdikai ir kvapas wub.gif Tik manieji dar nepražydo nes auga daliniam pavėsy. O kokios čia pačios apatinės violeinės gėlytės, ar čia katilėliai?
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 06 27, 16:51)
evers, gražios gėlytės smile.gif  Mano ypač labai mėgstami  šiurpiniai gvazdikai ir kvapas wub.gif Tik manieji dar nepražydo nes auga daliniam pavėsy. O kokios čia pačios apatinės violeinės gėlytės, ar čia katilėliai?

mastau.gif lygtais..Katilėlis tankiažiedis..
Atsakyti
Dar žiedų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staselė: 01 liepos 2010 - 14:35
Kiek grožybių thumbup.gif

stasele, kaip vadinasi gėlytė 3 foto? g.gif Auginu, bet nežinau pavadinimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 07 01, 16:19)
Kiek grožybių  thumbup.gif

stasele, kaip vadinasi gėlytė 3 foto? g.gif  Auginu, bet nežinau pavadinimo  blush2.gif

Balta gėlytė yra pievinė (čiaudulinė) kraujažolė. Ir pamerkimui tinka ir sudžiovinti galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 07 01, 18:03)
Balta gėlytė yra pievinė (čiaudulinė) kraujažolė. Ir pamerkimui tinka ir sudžiovinti galima smile.gif

Ačiū 4u.gif

O čia mano keletas daugiamečių ax.gif

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Atsakyti