QUOTE(rivera @ 2010 06 04, 15:47)
.
Pasirodom. Papuosimas ne kazi koksai, bet kaip sakant "dlia selskai mestnasti, saidiot"
Pasirodom. Papuosimas ne kazi koksai, bet kaip sakant "dlia selskai mestnasti, saidiot"
jetau,koks papuošimas,nuostabus
savaitgalį valgėm torčiuką,ir reikėjo atspėti,iš ko jis.niekaip neatspėjom pasirodo,iš meduolių meduolių nemėgėjai smagiai kapojo
(nemoku įdėti didesnės foto )
Šitam meduoliniam tortui reikia:
meduolių,
grietinės(30proc.),
bananų ar kt.vaisių.
Meduolius supjaustom griežinėliais ir sluoksniuojam:meduoliai-grietinė(nesaldinta)-bananai-meduoliai-grietinė-bananai ir t.t. prieš valgant idealu palaikyti bent 2 paras. Tinginių tortas
Panašiai darydavom ir tortą iš šakočių trupinių(deja,jie brangūs,kaip kituose miestuose,nežinau,bet Panevėžyje jie sąlyginai pigūs "Panevėžio eglės" firminėj parduotuvėj,ten visada pirkdavau),dedam sluoksniais šakočio trupinius-grietinę(išmaišytą šaukštu su labai mažu kiekiu cukraus ir palaikytą šaldytuve),barstom smulkintais riešutais(migdolų,graikiškais) ir vėl trupiniai-grietinė-riešutai ir t.t. 1kg trupinių-0,5kg grietinės.